69ος Βενιζέλειος Δρόμος – Κυριακή 28 Μαίου 2017

ΗΜΕΡΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Κυριακή 28 Μαΐου 2017

ΕΚΚΙΝΗΣΗ: Εθνικό Στάδιο Χανίων

ΩΡΕΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ:
09.00 69ος Βενιζέλειος Δρόμος
10:30 Δρόμος της πόλης «ΙΚΑΡΟΣ 2017»

ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Εθνικό Στάδιο Χανίων

ΔΙΑΔΡΟΜΗ 69ου ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ: Εθνικό Στάδιο Χανίων – Ελ. Βενιζέλου – Χαλέπας – Ακρωτηρίου – Τάφοι Βενιζέλων – Ακρωτηρίου – Χαλέπας – Ελ. Βενιζέλου – Εθνικό Στάδιο Χανίων (10.000 μ.). ΣΗΜΕΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ: Στο μήκος της διαδρομής θα υπάρχουν 3 σταθμοί εφοδιασμού με νερό: στον Κατσαμπά, στο μνημείο του σμηναγού Κ. Ηλιάκη και στους Τάφους των Βενιζέλων.

Οι δρομείς με την άφιξη τους στους τάφους των Βενιζέλων θα προμηθεύονται από τους διοργανωτές με γαρύφαλλα που θα καταθέτουν στους τάφους των Βενιζέλων και θα ξεκινούν τον δρόμο της επιστροφής τους στο Εθνικό Στάδιο Χανίων.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΡΟΜΟΣ της ΠΟΛΗΣ «ΙΚΑΡΟΣ 2017»: Εθνικό Στάδιο Χανίων – Ελ.Βενιζέλου – Μνημείο πεσόντων ΙΚΑΡΩΝ (βίλα Κούνδουρου) – Ελ. Βενιζέλου – Εθνικό Στάδιο Χανίων (2.300μ.).

Οι δρομείς με την άφιξη τους στο μνημείο του ΙΚΑΡΟΥ θα προμηθεύονται από τους διοργανωτές με γαρύφαλλα που θα καταθέτουν στο μνημείο και θα ξεκινούν τον δρόμο της επιστροφής τους στο Εθνικό Στάδιο Χανίων.

Στον τερματισμό κάθε αγώνα θα υπάρχουν νερά και χυμοί για όλους τους συμμετέχοντες.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: Το παράβολο συμμετοχής σε όποια από τις 2 διαδρομές είναι 5€.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

ΠΑΡΟΧΕΣ:
• Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν πήλινο συλλεκτικό μετάλλιο και δίπλωμα συμμετοχής των αγώνων.
• Οι 300 πρώτοι που θα δηλώσουν συμμετοχή στην κλασσική διαδρομή των 10.000 μ. θα εφοδιαστούν από τους διοργανωτές με ηλεκτρονικό τσιπ για την καταμέτρηση του χρόνου τους.
• Τροφοδοσία με νερά και χυμούς κατά την διαδρομή.
• Αθλοθετήσεις με κύπελλα και μετάλλια για τους τρείς πρώτους κάθε κατηγορίας.
• Υγειονομική κάλυψη αγώνα

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Οι δηλώσεις συμμετοχής και για τις δύο διαδρομές, γίνονται ηλεκτρονικά μέχρι τις 15.00 της Παρασκευής 26/5/2017, μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας που υπάρχει στην ιστοσελίδα του συλλόγου www.kydonchania.gr καθώς και στην ιστοσελίδα www.runningcrete.gr . Μετά το πέρας αυτής της προθεσμίας δηλώσεις θα μπορούν να γίνουν με φυσική παρουσία το Σαββάτο 27/5 στα γραφεία του Α.Ο. ΚΥΔΩΝ από τις 12.00 – 18.00, χωρίς όμως υποχρέωση της διοργάνωσης να προμηθεύσει ηλεκτρονικό τσιπ χρονομέτρησης για τα 10.000μ. ΜΟΝΟ για την διαδρομή των 2.300 μ. μπορούν να γίνονται δεκτές συμμετοχές και την Κυριακή 28/5 έως τις 9:30 το πρωί στην Γραμματεία των αγώνων.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ: Για την ομαδική συμμετοχή σχολείου πρέπει ένας αρμόδιος εκπαιδευτικός της σχολικής μονάδας να καταθέσει μέχρι την Παρασκευή 26/5 στο email του Συλλόγου aokydon@otenet.gr μια λίστα με τα ονόματα και την τάξη που πηγαίνει ο κάθε μαθητής – μαθήτρια συμμετέχων. Η ομαδικές σχολικές συμμετοχές θα παραλάβουν τιμητικό
δίπλωμα προς την σχολική μονάδα, η οποία θα εντάσσεται αυτόματα στο δίκτυο σχολειών της διοργάνωσης «Τρέχω για τον ΒΕΝΙΖΕΛΟ»ΠΡΟΣΟΧΗ: Η συμμετοχή κάθε παιδιού γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του γονέα ή κηδεμόνα του και με μια υπεύθυνη δήλωση που θα δοθεί στο σχολείο και θα παραμείνει εκεί έως το πέρας της διοργάνωσης. Στην δήλωση να
αναγράφεται ότι επιτρέπεται στο παιδί η συμμετοχή στην συγκεκριμένη διοργάνωση.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Η παραλαβή των όλων των συμμετοχών θα γίνει το Σάββατο 27 Μαΐου στα γραφεία του Α.Ο. Κύδων στο Εθνικό Στάδιο από γραφεία του Α.Ο. ΚΥΔΩΝ από τις 12.00 – 18.00 όπου θα καταβάλλεται και το ποσό των 5€ για την παραλαβή του αριθμού. ΜΟΝΟ οι συμμετέχοντες εκτός Νομού Χανίων θα παραλάβουν την συμμετοχή τους από τα γραφεία του Α.Ο. Κύδων, την ημέρα του αγώνα, στο Εθνικό Στάδιο Χανίων από τις 8.00-8.30.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

  • Δεν βρέθηκαν σχετικά άρθρα

Τα σχόλια σας

comments

Leave a Comment


6 + 4 =

Email
Print
WP Socializer Aakash Web