1ος Αγώνας Ηρώων Κρήτης & Ηρακλής Κοκκινίδης

1ος ΑΓΩΝΑΣ ΗΡΩΩΝ ΚΡΗΤΗΣ &ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΟΚΚΙΝΙΔΗΣ
(οπλαρχηγός Τεμένους-Μαλεβυζίου 1842-1868)

Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης διοργανώνει τον 1ο ΑΓΩΝΑ ΗΡΩΩΝ ΚΡΗΤΗΣ &ΗΡΑΚΛΗ ΚΟΚΚΙΝΙΔΗ
Ο αγώνας τελείται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαικού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραπόστασης (ΕΟΣΛΜΑ-Υ) της Περιφέρειας Κρήτης, του Δήμου Μαλεβιζίου, η Τοπική Κοινότητα Κεραμουτσίου και Δημοτική Ενότητα Γαζίου με την στήριξη των Πολιτιστικών Συλλόγων Γαζίου,Κεραμουτσίου, Κράνας ,Ποδηλάτες Κρήτης.
Οι εγγραφές ξεκίνησαν για τις εκδηλώσεις και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα 6972016000 Καμπαξής Σπυρίδων και Κόκκινος Δράκος 6936855357
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ:
1. Λαμπαδιοδρομία 45 χλμ. Στην διαδρομή: Μονή Αρκαδίου- Γενί Γκαβέ- παλαιά Εθνική Ηρακλείου-Ρεθύμνου τερματισμός Ηρωον Ηρακλή Κοκκινίδη στο Γάζι.
2. 2η Ποδηλατοδρομία 25 χλμ. Εκκίνηση Χανιόπορτα (άγαλμα Μ.Κόρακα) 62 Μαρτυρων-Αμουδάρα-Λινοπεράματα-Ρογδιά-Μονή Σαβαθιανών -επιστροφή Ρογδιά-Αλμυρός-Σκαφιδαρά-τερματισμός Ηρωον Ηρακλή Κοκκινίδη στο Γάζι.
3. Αγώνας δρόμου και πεζοπορίας 9 χλμ στην διαδρομή Κεραμούτσι-Καβροχώρι-τερματισμός Ηρωον Ηρακλή Κοκκινίδη στο Γάζι.
4. Τουρνουά Σκάκι & Τάβλι την Παρασκευή 24/3 στην αίθουσα Ανδρώγειο του Δήμου Ηρακλείου από ώρα 09:30 έως 21:00 (με συνδιοργάνωση τον Δήμο Ηρακλείου).

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ! ΔΩΡΕΑΝ

ΕΠΑΘΛΑ:Στους τρείς πρώτους Α-Γ στον αγώνα δρόμου θα δοθεί κύπελλο-μετάλλιο δίπλωμα , ενώ θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα σε όλους που θα τερματίσουν σε όλα τα αγωνίσματα, επίσης θα δοθεί αναμνηστική μπλούζα σε όλους τους συμμετέχοντες.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΤΡΕΞΙΜΟ & ΠΟΔΗΛΑΤΟΒΟΛΤΑ: Μπορείτε να δηλώνετε στα τηλέφωνα 6972016000 Καμπαξής Σπυρίδων και Κόκκινος Δράκος 6936855357
Μετά τους τερματισμούς των αγωνισμάτων θα γίνει απονομή στο Ηρώον του Ηρακλή Κοκκινίδη στους νικητές του δρόμου 9χλμ. θα ακολουθήσει δωρεάν κλήρωση δώρων και κέρασμα σε όλους τους συμμετέχοντες προσφορά του Δήμου Μαλεβυζίου και των πολιτιστικών Συλλόγων της περιοχής.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

  • Δεν βρέθηκαν σχετικά άρθρα

Τα σχόλια σας

comments

Leave a Comment


8 − 4 =

Email
Print
WP Socializer Aakash Web