5ος Ολυμπιακός Ποδηλατικός Δρόμος Ειρήνης

5ος Ολυμπιακός Ποδηλατικός Δρόμος Ειρήνης

Ο Π.Τ.Σ. ΠΥΡΓΟΥ Ποδηλατοδρόμος και η Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας διοργανώνουν τον ποδηλατικό αγώνα 5ος Ολυμπιακός Ποδηλατικός Δρόμος Ειρήνης

ΘΕΜΑ : ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ 5ος ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΡΗΝΗΣ
ΑΘΛΗΜΑ: Ποδηλασία
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Σάββατο και Κυριακή 7 & 8 Ιουνίου 2014
ΤΟΠΟΣ: Νομός Ηλείας
ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ 17.00 Μ.Μ.
ΑΓΩΝΑ ΑΝΤΟΧΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΥΡΓΟΥ 9.30 π.μ.
ΑΓΩΝΙΣΜΑ: ΑΤΟΜΙΚΗ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ & Δρόμος αντοχής μήκους 127 ΧΛΜ. –Μέγιστο Υψόμετρο 1200 μέτρα
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ :Ανδρών – Νέων- Μάστερς- OPEN (μόνον στον αγώνα αντοχής)
ΔΙΑΔΡΟΜΗ: ΑΤΟΜΙΚΗ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ: ΠΥΡΓΟΣ – ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (2 ΣΤΡΟΦΕΣ) ΜΗΚΟΣ 12,4 ΧΛΜ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ (3 ΣΤΡΟΦΕΣ)ΜΗΚΟΣ 18,6 ΧΛΜ
ΔΡΟΜΟΣ ΑΝΤΟΧΗΣ Πύργος – Αρχαία Ολυμπία- Κρέστενα – Ζαχάρω – Θολό- Επικούρειος Απόλλωνας – Ανδρίτσαινα
ΜΗΚΟΣ 127 ΧΛΜ
ΟΡΟΙ: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι αθλητές ανήκουν σε σωματεία και έχουν δελτίο της ΕΟΠ θεωρημένο από ιατρό το 2014.
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ: Θα ισχύσουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π.
Οι αθλητές συμμετέχουν με δική τους ευθύνη. Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία υποχρέωση για ατύχημα φθορά ή απώλεια αγωνιστικού υλικού.
ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ: ΑΤΟΜΙΚΗ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ
1ος νικητής χρυσό μετάλλιο, δίπλωμα 2ος νικητής αργυρό μετάλλιο, δίπλωμα 3ος νικητής χάλκινο μετάλλιο, δίπλωμα 4ος νικητής δίπλωμα 5ος νικητής δίπλωμα 6ος νικητής δίπλωμα

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ: ΔΡΟΜΟΣ ΑΝΤΟΧΗΣ
1ος νικητής.(ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ)* ΦΑΝΕΛΛΑ χρυσό μετάλλιο, δίπλωμα.
2ος νικητής: Αργυρό μετάλλιο, δίπλωμα.
3ος νικητής: Χάλκινο μετάλλιο, δίπλωμα.
4ος νικητής μετάλλιο
5ος νικητής μετάλλιο
6ος νικητής μετάλλιο
*Οι υπόλοιποι νικητές των κατηγοριών θα βραβευθούν με κύπελλο.
Επίσης σε ότι αφορά τις κατηγορίες Μάστερς θα χωριστούν ηλικιακά και θα βραβευτούν ξεχωριστά σε τρείς κατηγορίες Α, Β, και Γ με τον παραπάνω τρόπο.

Θα καλυφθεί το γεύμα των αθλητών το Σάββατο και ενός συνοδού για τις πρώτες 10 ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή καθώς επίσης οι 80 πρώτοι αθλητές που θα δηλώσουν συμμετοχή θα φιλοξενηθούν δωρεάν στην Αρχαία Ολυμπία. Γίνεται προσπάθεια να εξασφαλισθεί και το γεύμα της Κυριακής στην Ανδρίτσαινα, στο χώρο του τερματισμού ο πολιτιστικός σύλλογος Ανδρίτσαινας όπως κάθε χρόνο θα παρέχει νερά και φρούτα.

Υπεύθυνος για το θέμα του γεύματος και της διαμονής έχει ορισθεί ο Παναγιώτης Εξαρχόπουλος με τον οποίο θα επικοινωνείτε για διευκρινήσεις στο τηλ. 6944444207 (βραδινές ώρες)

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ: Όλοι οι συμμετέχοντες θα επιβαρυνθούν με το ποσό των 15 ευρώ προκειμένου να καλυφθούν οι οικονομικοί όροι. Επίσης θα δοθούν 100 ευρώ στον αθλητή που θα κερδίσει το σπρίντ ευθείας στην Ζαχάρω στο 59ο χλμ και 100 ευρώ στον νικητή της γενικής κατάταξης.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 05 -06 -2014 και μέχρι ώρα 8.00 μ.μ. με επιστολή ή fax. στο 26210 24109 apostolc@hol.gr προκειμένου να τακτοποιηθούν τα δέοντα και να διευκολυνθούν οι διοργανωτές αλλά και στην γραμματεία 30 λεπτά πριν την εκκίνηση αυστηρά μόνον για έκτακτες περιπτώσεις για τις οποίες ίσως να μην εκμεταλλευτούν τις οικονομικές παροχές του διοργανωτή .

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ. 6977249306 Μαντάς Σάκης
*Τεχνικό συνέδριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στο κατάστημα ποδηλάτων Planet Cycling στον Πύργο –Μανωλοπούλου και Προύσσης 1 και ώρα 3:00 μ.μ. ( 500 μέτρα πριν την εκκίνηση του χρονομέτρου) όπου θα δοθούν οι αριθμοί και οι εξηγήσεις που αφορούν τον αγώνα με ενημερωτικό ROAD BOOK.

*Θα δοθούν αριθμοί στα αυτοκίνητα συνοδείας βάση των αποτελεσμάτων της ατομικής χρονομέτρησης ενώ το πρώτο νούμερο θα δοθεί στην ομάδα του περσινού νικητή.

Επίσης θα υπάρχει αυτοκίνητο συνοδείας από τους διοργανωτές για μεταφορά των απαραίτητων αλλά και αυτοκίνητο σκούπα. Θα υπάρχει αυτοκίνητο που θα κατεβάσει μετά το γεύμα ένα μέρος ποδηλάτων για όσους θέλουν στην εκκίνηση.

Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ. fax 2621024109 – 6977249306 (Σάκης Μαντάς)
Μανωλοπούλου 42 – Πύργος Ηλείας – Τ.Κ. 27100 και στο email apostolc@hol.gr

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη του αγώνα και τους βασικούς κανονισμούς της ΕΟΠ, αποφασίζει επί τόπου, τελεσίδικα η Αγωνόδικη επιτροπή, η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησης του αγώνα.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

Τα σχόλια σας

comments

Leave a Comment


+ 8 = 12

Email
Print
WP Socializer Aakash Web