3ο Διεθνές Ποδηλατικό Circuit της Θεσσαλονίκης

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η

3ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ CIRCUIT ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014

ΑΡΘΡΟ 1:

Ο Ποδηλατικός Όμιλος ΒΕΛΟΣ σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης διοργανώνει στις 20 Σεπτεμβρίου 2014 στα πλαίσια των εορτασμών για την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, το «3ο Διεθνές Ποδηλατικό Circuit της Θεσσαλονίκης» κατηγορίας Ανδρών-Eliteκαι Open καθώς και Λαϊκή Ποδηλατοδρομία. Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και της Ένωσης Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας-Θράκης.

ΑΡΘΡΟ 2 :

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ε.Ο.Π και τους διεθνείς κανονισμούς της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδηλασίας – UCI.

ΑΡΘΡΟ 3 :

Στον αγώνα επιτρέπεται η συμμετοχή των σωματείων δύναμης Ε.Ο.Π. με απεριόριστο αριθμό αθλητών καθώς και εθνικές, continental, μεικτές ομάδες προερχόμενες από το εξωτερικό. Οι μετέχοντες στον αγώνα (αθλητές – συνοδοί) αποδέχονται τον παρόντακανονισμό και είναι υποχρεωμένοι να τον τηρήσουν. Όλοι οι συμμετέχοντες παίρνουν μέρος με δική τους ευθύνη και οι διοργανωτές δεν φέρουν καμμία ευθύνη και δεν έχουν καμία υποχρέωση αποζημίωσης για τυχόν ατύχημα, απώλεια, φθορά ή καταστροφή αγωνιστικού υλικού, ρούχων, ποδηλάτων κλπ.

Για την Open κατηγορία επιτρέπεται η συμμετοχή αθλητών άνω των 16 ετών (με απαραίτητη γονική συναίνεση) και απαιτείται η συμπλήρωση έντυπης δήλωσης ότι έχουν εξετασθεί από γιατρό και είναι υγιείς.

ΑΡΘΡΟ 4 :

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

Σάββατο 20-09-2014

16:00 Προσέλευση αθλητών και υπογραφές

17:00 Εκκίνηση κατηγορίας Open (7 στροφές Χ 4.5 km)

18:00 Εκκίνηση κατηγορίας Ανδρών- EliteCircuit 54 km (12 στροφές Χ 4,5 km)

Διαδρομή: Λ. ΠΥΡΓΟΣ Θεσσαλονίκης – Ν. Γερμανού – Τσιμισκή – Σαλαμίνος – Λ. Νίκης – Λ. ΠΥΡΓΟΣ.

19:00 Απονομές

19:15 Λαϊκή Ποδηλατοδρομία

ΑΡΘΡΟ 5:

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ -ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Το Τεχνικό Συνέδριο της Elite κατηγορίας θα διεξαχθεί σε αίθουσα του Δημαρχείου την ημέρα του αγώνα και ώρα 15:00μμ.Ξεχωριστή γραμματεία για κάθε κατηγορία θα λειτουργήσει από τις 16:00 έως και τις 17:00μμ για παραλαβή νούμερων κλπ σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, πλησίον της εκκίνησης (Λευκός Πύργος).

ΑΡΘΡΟ 6 :

Δεν θα επιτραπεί κυκλοφορία αυτοκινήτων συνοδείας στον αγώνα αλλά θα υπάρξει σταθερό service σε σημείο που θα υποδειχθεί από τους διοργανωτές. Επίσης θα υπάρξει και ένα κινητό κοινό service για την υποστήριξη των αθλητών.

ΑΡΘΡΟ 7 :

Οι τρεις (3) πρώτοι νικητές, είναι υποχρεωμένοι να παρουσιασθούν στο βάθρο με την επίσημη ενδυμασία της ομάδας τους για την καθιερωμένη απονομή επάθλων. Σε αντίθετη περίπτωση θα επιβληθεί πρόστιμο, σύμφωνα με τους κανονισμούς.

ΑΡΘΡΟ 8 :

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ομάδες οφείλουν να καταθέσουν στην Οργανωτική Επιτροπή την έγγραφη δήλωση συμμετοχής των ποδηλατών και συνοδών μέχρι την Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου ηλεκτρονικά στο ακόλουθο mail velos.cyclingclub@yahoo.com καθώς και στο fax 2310200159.

Για τις OPEN κατηγορίες οι αθλητές-τριες παρακαλούνται να δηλώνουν συμμετοχή μέχρι την Τετάρτη 17.09.14 συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα και καταβάλλοντας παράβολο 20€ στο λογαριασμό του συλλόγου (www.veloscc.gr) για την κάλυψη μέρους των εξόδων.

Με τη δήλωση συμμετοχής παρακαλούμε να μας διαβιβάζετε και το σχετικό παραστατικό κατάθεσης του παραπάνω ποσού.

Για κάθε θέμα που θα προκύψει και που δεν προβλέπεται από την προκήρυξη ή δεν προβλέφθηκε από τους κανονισμούς της Ε.Ο.Π. θα αποφασίζει αμέσως η Αγωνόδικος Επιτροπή. Οι αποφάσεις της αγωνοδίκου επιτροπής είναι τελεσίδικες.

ΑΡΘΡΟ 9 :Έπαθλα – Βραβεύσεις

Οι τρεις πρώτοι νικητές κάθε κατηγορίας βραβεύονται ως εξής:

Elite

1ος νικητής – κύπελλο, χρυσό μετάλλιο, δίπλωμα.

2ος νικητής – αργυρό μετάλλιο, δίπλωμα.

3ος νικητής – χάλκινο μετάλλιο, δίπλωμα.

Σημείωση: Στην κατηγορία Open θα υπάρξει ξεχωριστή βράβευση σύμφωνα με την ηλικιακή τους κατηγοριοποίηση ως εξής:

16+ (1998 και κάτω)

30 +(1984

40 +(1974

50 +(1964

ΓΥΝΑΙΚΕΣ 18+

Απαραίτητη προυπόθεση για την ύπαρξη βραβεύσεων είναι η συμπλήρωση του απαιτούμενου αριθμού αθλητών για κάθε κατηγορία, σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΟΠ

ΑΡΘΡΟ 10 :

Για κάθε θέμα που θα προκύψει και που δεν προβλέπεται από την προκήρυξη ή δεν προβλέφθηκε από τους κανονισμούς της Ε.Ο.Π. θα αποφασίζει αμέσως η Αγωνόδικος Επιτροπή. Οι αποφάσεις της αγωνοδίκου επιτροπής είναι τελεσίδικες.

Η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα έχει το δικαίωμα τροποποίησης του παρόντος κανονισμού, για λόγους ανωτέρας βίας. Σε κάθε περίπτωση η όποια αλλαγή θα καταστεί γνωστή στους συμμετέχοντες και τους αρχηγούς των ομάδων, εγκαίρως.

Με τη συμμετοχή τους οι αθλητές αποδέχονται τον παρόντα κανονισμό και μετέχουν με προσωπική τους ευθύνη.

Για κάθε περαιτέρω πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε:

ΚάτιαΔάκου :Race Director 6939 874064 e-mail: katdakou@yahoo.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

Τα σχόλια σας

comments

Leave a Comment


+ 1 = 4

Email
Print
WP Socializer Aakash Web