29η Ανάβαση Υμηττού

2. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ 28-10-2014

Ο Π.Σ. ΚΡΟΝΟΣ Νίκαιας συνδιοργανώνει με τον ΠΕΣΑ ΑΣΤΕΡΑ Ζωγράφου σε συνεργασία με την Π.Ε.Π.Α. ποδηλατικούς αγώνες δρόμου στον Υμηττό.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ
28-10-2014, Τρίτη «29η Ανάβαση Υμηττού»
10.30 Εκκίνηση στις κατηγορίες Ανδρών – Εφήβων –Παίδων – Γυναικών – Νεανίδων – Κορασίδων.
10.40 Εκκίνηση στις κατηγορίες Μάστερ – Μέλη ΠΕΠΑ & Open.

Λειτουργία γραμματείας 08.30 – 10.00 στην περιοχή εκκίνησης των αγώνων, στην προέκταση της Λεωφόρου Εθνικής Αντιστάσεως της Καισαριανής μετά το ύψος της διασταύρωσης με την Λεωφόρο Αλίμου – Κατεχάκη, όπως το συνημμένο σχεδιάγραμμα.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ – ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Στις επίσημες κατηγορίες ΕΟΠ όλοι οι κάτοχοι δελτίου αθλητικής ιδιότητας ΕΟΠ – U.C.I. έτους 2014 όλων των κατηγοριών Ανδρών – Εφήβων –Παίδων – Γυναικών – Νεανίδων – Κορασίδων με απεριόριστο αριθμό συμμετοχής ανά κατηγορία και Σωματείο, έως την Πέμπτη 23-10-2014 αυστηρά, στο mail Kronos@sptableware.gr ,συμπληρώνοντας την συνημμένη φόρμα δήλωσης συμμετοχής.

Στις κατηγορίες αθλητών-τριών Μάστερ – Μέλη ΠΕΠΑ & Open αφού συμπληρώσουν την συννημένη φόρμα δήλωσης ατομικής συμμετοχής που επισυνάπτεται έως την Πέμπτη 23-10-2014 αυστηρά στο mail peparaces2014@gmail.com Στην κατηγορία Open μπορεί να συμμετέχει κάθε ενήλικος – κη άνω των 18 ετών, που υποχρεούται να επιδείξει στην γραμματεία των αγώνων το ανάλογο κρατικό έγγραφο που να αποδεικνύεται η ηλικία του και ιατρική βεβαίωση που να προκύπτει ότι είναι υγιής & επιτρέπεται να αθλείται, από τις 08.30-09.30 την Τρίτη 28-10-2014.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ – ΕΠΑΘΛΑ Οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να προσέρχονται στις απονομές με την επίσημη εμφάνιση των Συλλόγων τους.
Οι βραβεύσεις όλων των κατηγοριών θα γίνουν στον χώρο τερματισμού, αφού ολοκληρωθούν οι αγώνες. Σε όλες τις κατηγορίες ΕΟΠ θα απονεμηθούν για τους- τις 1ος – 2ος – 3ος Μετάλλιο & Δίπλωμα.

Οι βραβεύσεις των κατηγοριών Μάστερ – Μελών ΠΕΠΑ & Open, θα γίνουν σύμφωνα με τις υποκατηγορίες που προβλέπει η ΠΕΠΑ για τους 6 πρώτους αθλητές-τριες, με απονομή κυπέλλου στον 1ο, μεταλλίου στους 1ο,2ο,3ο & διπλώματος στους 1ο,2ο,3ο,4ο,5ο & 6ο .
Βραβευόμενες υποκατηγορίες: AA OPEN 18-29, Α 30-39, Β 40-49, Γ 50-59, Δ 60+, Θ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, εφόσον συμπληρώνονται τουλάχιστον 6 αθλητές ανά κατηγορία, άλλως θα συμπτύσσονται με την αμέσως επόμενη κατηγορία.

Φανέλα κυπελλούχου ΠΕΠΑ θα απονεμηθεί σους πρωτοπόρους της βαθμολογίας ΠΕΠΑ στην κάθε ηλικιακή κατηγορία όπως προβλέπεται από τον θεσμό του κυπέλλου της, οι φανέλες είναι ευγενική χορηγία τουwww.kefalasbikes.gr .

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Η εκκίνηση και των αγώνων θα δοθεί στην προέκταση της Λεωφόρου Εθνικής Αντιστάσεως της Καισαριανής μετά το ύψος της διασταύρωσης με την Λεωφόρο Αλίμου – Κατεχάκη, όπως το συνημμένο σχεδιάγραμμα στην Καισαριανή, ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π., ο αθλητής-τρια που συμμετέχει στον αγώνα υποχρεούται να βρίσκεται στον χώρο εκκίνησης 30’ λεπτά πριν την προγραμματισμένη ώρα εκκίνησης με ευθύνη του.

Θα υπάρξει όριο στον χρόνο τερματισμού των αγώνων το οποίο θα είναι ίσιος με το διπλάσιο του χρόνου του πρώτου αθλητή της κάθε εκκίνησης.

Η ΠΕΠΑ με ευθύνη της θα καταρτίσει την λίστα εκκίνησης των κατηγοριών Μάστερ – Μελών ΠΕΠΑ & Open.

ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΑ Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται από την προκήρυξη και τους κανονισμούς της Ε.Ο.Π. αποφασίζει επιτόπου και τελεσίδικα η αγωνόδικος επιτροπή που έχει και το δικαίωμα τροποποίησης της προκήρυξης των αγώνων που έχει και το δικαίωμα τροποποίησης του αγώνα και σύμπτυξη των κατηγοριών. Ο διοργανωτής ουδεμία ευθύνη φέρει για τυχόν ατύχημα η φθορά ποδηλατικού υλικού.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής για όλους τους συμμετέχοντες.
Αλυτάρχης των αγώνων ο Διεθνής κομισάριος UCI κος Δημήτρης Κωνσταντόπουλος
Λοιπές πληροφορίες Παπάζογλου Παντελής Διοργανωτής 6947005060
Γεωργίου Ιάκωβος Διευθυντής αγώνων 6945973119
Παπουτσάς Λευτέρης πρόεδρος Δ.Σ. ΠΕΠΑ 6942223896
Η Τεχνική Επιτροπή των Συλλόγων ΚΡΟΝΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΠΕΣΑ ΑΣΤΕΡΑ ΖΩΓΡΑΦΟΥ & ΠΕΠΑ
Χορηγοί αγώνων:
www.sptableware.gr
www.racingcycles.eu
www.gbf.gr
www.kefalasbikes.gr
www.mbike.gr
.
Συνημμένα: Χάρτης Διαδρομής & Υψομετρικό Διάγραμμα
Δήλωση Συμμετοχής Συλλόγων & Σωματείων Ε.Ο.Π.
Δήλωση Συμμετοχής Open

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

Τα σχόλια σας

comments

Leave a Comment


2 − = 1

Email
Print
WP Socializer Aakash Web