1ος Ποδηλατικός Αγώνας “Γιώργος Σηφάκης”

Ο Π.Ο.Η. Κάστρο διοργανώνει την Κυριακή 27 Ιουλίου 2014 Διασυλλογικό Αγώνα Ορεινής Ποδηλασίας στη μνήμη του πρωταθλητή Γιώργου Σηφάκη στο δάσος Φουρνί (Κάτω Αρχάνες) στο Ηράκλειο Κρήτης. Οι αγώνες θα διεξαχθούν για τις κατηγορίες Παμπαίδων, Μίνι Μεγάλα, Μίνι Μικρά και Open.

Πρόγραμμα Αγώνων:
Εκκίνηση 10:00 – Μίνι Μικρά 3 στροφές – 15′
Εκκίνηση 10:20 – Μίνι Μεγάλα 5 στροφές – 25′
Εκκίνηση 10:50 – Παμπαίδες-Παγκορασίδες 7 στροφές – 35′
Εκκίνηση 11:30 – Open Pro & Fun 12 στροφές – 70′
Απονομές 12:50

*Για την κατηγορία Open θα γίνει κοινή εκκίνηση και ξεχωριστή απονομή όπως αναφέρει η παράγραφος 5.

1. Δηλώσεις Συμμετοχής: Οι δηλώσεις συμμετοχής για τα σωματεία θα πρέπει να έχουν σταλεί μέχρι την Πέμπτη 24 Ιουλίου ώρα 15:00 στο email: karagiannakis.vaggelis@gmail.com. Οι αθλητές των κατηγοριών Open θα δηλώνουν συμμετοχή την ημέρα του αγώνα στην γραμματεία.

Η παραλαβή των αριθμών και η κατάθεση δελτίων θα γίνεται 1 ώρα πριν την εκκίνηση των αγώνων στην Γραμματεία.

2. Όροι Συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλι οι αθλητές που είναι εγγεγραμένοι στην δύναμη της Ε.Ο.Π. Το κάθε σωματείο έχει δικαίωμα να συμμετέχει με απεριόριστο αριθμό αθλητών. Όλοι οι αθλητές στην κατηγορία Όπεν θα πρέπει να καταθέσουν στην γραμματεία υπεύθυνη δήλώση περί καλής υγείας και αποδοχής των όρων της προκήρυξης.

3. Κανονισμοί: Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π.

4. Οικονομικά: Το κόστος συμμετοχής για την κατηγορία Open ορίζεται στα 5€ ανά συμμετέχοντα και θα καταβάλλεται στην γραμματεία.

5. Βραβεύσεις: Σε κάθε κατηγορία ξεχωριστά θα απονέμεται στον 1ο Κύπελλο, στους τρεις πρώτους μετάλλιο και στους έξι πρώτους δίπλωμα. Η κατηγορία Open θα χωριστεί στις παρακάτω κατηγορίες κατηγορίες Pro, Fun 18-35 και Fun 36+. Στην Pro είναι υποχρεωμένοι να συμμετάσχουν όσοι αθλητές έχουν Αριθμό Μητρώου στην Ε.Ο.Π.

6. Ιατρική Κάλυψη: Θα οριστούν οι Εθελοντές Σαμαρείτες ή ιδιώτης γιατρός με ευθύνη του διοργανωτή και κάλυψη από ασθενοφόρο σε ετοιμότητα.

7. Ρύθμιση Απρόβλεπτων Θεμάτων: Για οτιδήποτε προκύψει και δεν προβλέπεται από την παρούσα προκήρυξη αποφασίζει επιτόπου η Αγωνόδικος Επιτροπή.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

Τα σχόλια σας

comments

Leave a Comment


4 + = 5

Email
Print
WP Socializer Aakash Web