Ανοικτή επιστολή του κ.Σαρρή Νώντα

Ανοικτή επιστολή του κ.Σαρρή Νώντα - ΗΡΑΚΛΕΙΟ 15/12/2015

Είμαστε μόλις 4 μέρες πριν από την Γ.Σ. των σωματείων της Ε.Ο.Π. της 20ης /12/2015

Μια Γ.Σ. που μεθοδεύτηκε τώρα και τουλάχιστον 5 μήνες και που δεν έχει κανένα άλλο σκοπό από τον ξεκαθάρισμα λογαριασμών,(?) που δημιουργήθηκαν μέσα από ότι πιο ποταπό και αρνητικό μπορεί να υπάρξει για την αγωνιστική ποδηλασία, τελευταία .

Η σημερινή διοίκηση έκανε και κάνει μια τεράστια προσπάθεια, αυτός ο εμφύλιος πόλεμος, που κορυφώθηκε πριν λίγες μέρες -με την μομφή 20 σωματείων προς αυτήν – να μην αφήσει σημάδια και πληγές, που να μην επουλώνονται .!!! (θα μπορούσαν τα φύλλα αγώνα να περνούσαν την πόρτα του εισαγγελέα και τότε …..) Δυστυχώς όμως κάποιοι -ίσως το κλίμα της εποχής – λειτουργούν με τόσο μίσος , που αναρωτιέται κανείς, που το έκρυβαν τόσο καιρό και το βγάζουν τώρα .Έχει χαθεί παντελώς η αίσθηση του μέτρου , της κοινωνικότητας και της ψυχραιμίας .Κανιβαλιζοντε άνθρωποι, που μέχρι πρότινος μόνο θετικά ακούγονταν για αυτούς ,η τουλάχιστον δεν ακούγονταν αρνητικά .

Ένας από τους ανθρώπους αυτούς θεωρώ ότι είμαι και εγώ και μάλιστα ψηλά αποδεκτός ,ώστε και άνθρωποι με αποδεδειγμένα αντιθέσεις προς εμένα, να με αποδέχονται μόλις πρόσφατα, να ηγηθώ μια αλλαγής στην ποδηλασία για την οποία -και αποδεδειγμένα – χρόνια φωνάζω και μάχομαι να γίνει . Υπήρχε όμως μια προϋπόθεση .Έπρεπε να εκμηδενίσω τον σημερινό πρόεδρο !!Τι ηθικό !!! Είχα προειδοποιήσει ότι ο εμφύλιος έχει πολλά και μόνο θύματα . Δεν περίμενα όμως σε καμιά περιπτώσει να μάθω -μετά την άρνηση μου σε τέτοιες πρακτικές – πόσο κακός και άχρηστος (?) είμαι για την ποδηλατική οικογένεια και μάλιστα αυτή της πόλης μου !!!!. Αν το είχα αντιληφτεί νωρίτερα , έντιμα σας λέω θα σας είχα αφήσει ολάκερο τον χώρο δικό σας . Δυστυχώς δεν το έκανα και τώρα βρίσκομαι να πρέπει να πολεμήσω με τα ίδια τα δικά σας μέσα και τρόπους , δηλαδή την συκοφαντία , τον κανιβαλισμό-η τζιχαντισμο πιο επίκαιρο -.Δυστυχώς ….Oμως , δεν θα σας κάνω την χάρη αυτή .Το οικογενειακό και κοντινό μου περιβάλλον με γαλούχησε αλλιώς .

Όμως υπόσχομαι, πρώτα στον εαυτό μου και σεβόμενος την ιστορία μου ,ότι τα πράγματα αμέσως στις επόμενες μέρες, θα δρομολογηθούν όπως πρέπει , η τουλάχιστον όπως θα έπρεπε σε μια ευνομούμενη κοινωνία .

Μέχρι τότε , δίνω χρόνο σε αυτούς που κανιβαλιζουν την υπόσταση μου , να μάθουν -φαίνεται ότι αγνοούν παντελώς – ποιος είμαι , την διαδρομή μου , στην πόλη μου , στο κοινωνικό σύνολο , στο επάγγελμα μου , στο περιβάλλον και σίγουρα τα 29 χρόνια της ζωής μου στην ποδηλασία, και να επανορθώσουν . Μετά , δυστυχώς , θα χρησιμοποιήσω ,ότι μου παρέχει μια ευνομούμενη κοινωνία ανθρώπων και όχι κανίβαλων .

Οι διαφορετικές απόψεις -πίστευα πάντα – πρέπει να μας ενώνουν και όχι να μας κάνουν ανάδελφα όντα . Και δυστυχώς η ελληνική ποδηλατική οικογένεια έχει ανάγκη γερής δόσης αυτοεκτίμησης και συλλογικότητας .Όλοι έχουμε ευθύνη γι αυτό .

ΣΑΡΡΗΣ ΝΩΝΤΑΣ

αρχιτέκτονας πολεοδόμος …. φίλος του ποδηλάτου (μέλος της FIAB Τορινου Ιταλίας )

ΣΗΜΕΙΩΣΗ :

για του λόγου μου το αληθής επισυνάπτω μερικά πρόσφατα αποσπάσματα κειμένων που έχουν πραγματικά αποδεδειγμένα , απύθμενο μίσος !! (φυσικά όλα σε ένα πλαίσιο συκοφαντιών προς το πρόσωπο μου )…………….

γράφει λοιπόν στις 15/12/2015, ο συκοφάντης ,σε επιστολή του προς τα ποδηλατικά σωματεία της χώρας ,μιλώντας για μένα , αγνοώντας τις συνέπειες για αυτόν ( και να σημειωθεί ,ότι , παρόντων ακόμα 3 προσώπων μαρτύρων , ο ίδιος μου έλεγε , στον προσωπικό μου χώρο ,σε πνεύμα πλήρους κατανόησης , ότι είχα δίκιο και καλά θα κάναμε να ακυρώναμε τα φύλλα αγώνα του συγκεκριμένου αγώνα , άσχετα αν και ο γιος του έχανε την θέση !!!!!!).

1. …… Ο άνθρωπος αυτός είναι επικίνδυνος για το χώρο της ποδηλασίας και βρίσκεται στο χώρο μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσει προσωπικά του συμφέροντα και πολιτικές του φιλοδοξίες.

……..Μας παρουσιάζει λίστες με προγραμματικές δηλώσεις για το τι πρόκειται να κάνει σαν πρόεδρος της ΕΟΠ σαν ένας κοινός ψεύτης πολιτικός που τάζει στους ψηφοφόρους με φούμαρα και ψεύτικα ΘΑ αλλά δεν μας λέει τι έχει κάνει τόσα χρόνια στο χώρο της ποδηλασίας.

…….Αν πράγματι είναι υπέρμαχος της διαφάνειας αλλά και εραστής της ανάπτυξης του αθλήματος της ποδηλασίας ας μας πει γιατί ΚΑΝΕΝΑ σωματείο από την Κρήτη δεν τον στηρίζει.

……Για να μην μιλήσουμε για τα χρήματα που έχει φάει απο προπονητές και κάποιοι τον τρέχουν στους δικηγόρους η για αθλητές που φεύγουν από το σωματείο του γιατί δεν μπορούν να βλέπουν τα αίσχη του.

συμπλήρωμα στο μενού του ανωτέρω συκοφάντη ,το σχόλιο συμπόνιας (?) γνωστού παράγοντα της ποδηλασίας , πολύ γνωστού για την ιδιαίτερη αγάπη του και προτίμηση του σε φτασμένους αθλητές άλλων ομάδων αλλά αγαστής(?) σχέσης μαζί μου …….

“Κε Π………η,

Σας θαυμάζω για την τόλμη σας, μέχρι τώρα πίστευα ότι στο Νομό Ηρακλείου δεν υπήρχαν Παλληκάρια, Ανακαλώ, συμμερίζομαι τον πόνο σας, συντάσσομαι στον δίκαιο αγώνα σας & πιστεύω ότι σύντομα θα καθαρίσει το  άθλημα, από το τέλμα που κάποιοι επιθυμούν να το κρατούν.

Με εκτίμηση,”

ενημερώνω λοιπόν αυτόν τον σχολιαστή ,αλλά και τον παραπονούμενο και μαινόμενο πατέρα, ότι στο Ηράκλειο υπάρχουν σοβαροί άνθρωποι που ξέρουν να αμύνονται, αλλά ξέρουν και να ταχτοποιούν αυτούς που δεν σέβονται τους κόπους άλλων ανθρώπων . Τι να πει το σωματείο μου, όταν έγιναν βορά στα δόντια κάποιων γνωστών σε όλους , 3 πολυπρωταθλητες μας ,και μάλιστα σε κατηγορίες ανδρών και στον δρόμο και στην πίστα ?

2. από τον ίδιο ποδηλατικό χώρο (πρωτόγνωρο στα ελληνικά χρονικά να έχει αρνητική βαθμολόγια το 2015) γραφτήκαν στις 8/12/2105 τα εξής ανατριχιαστικά :

α……..Βεβαίως όλοι γνωρίζουμε ότι αυτό το όψιμο ενδιαφέρον για την ολυμπιάδα και τους ολυμπιονίκες  έχει να κάνει με το ότι η μυρωδιά του χρήματος  είναι τόσο δυνατή που δεν μπορεί να αντισταθεί κανείς τους.(ποιους εννοεί ? μήπως αυτούς που θέλουν εδω και τώρα την ποδηλατική εξουσία ? με μομφες , συκοφαντίες κλπ ?)

β……Σας καλούμε όπως εντός 3 ημερών ανακαλέσετε δημοσίως τις κατηγορίες κατά του συλλόγου και των ανθρώπων μας με δεδομένο ότι θα προσφύγουμε άμεσα στην Διεθνή Ομοσπονδία Ποδηλασίας για να την ενημερώσουμε για όλα τα τεκταινόμενα στην Ελληνική Ποδηλασία Ποδηλασίας και θα καταθέσουμε άμεσα προσφυγή για μη συμμετοχή κανενός Έλληνα  αθλητή στην Ολυμπιάδα αφού όλοι αυτοί οι αθλητές είναι αθλητές των σωματείων σας. Μόνο έτσι θα σπάσει το απόστημα που σήμερα διοικεί το μαγαζάκι σας κ .Γενικέ  Γραμματέα .

γ……Το θέατρο του παραλόγου που παίζεται μπροστά μας όλο αυτό το διάστημα ενώ ολόκληρη η χώρα καταστρέφεται και τα κοράκια καραδοκούν να κατασπαράξουν ότι απέμεινε σε αυτή δεν θα αφήσει κανείς μας να κατασπαράξει τα παιδιά μας και το μέλλον τους .

δ…… Καλούμε λοιπόν τον υφυπουργό αθλητισμού καθώς και τον Γενικό Γραμματέα αθλητισμού αλλά και τον υπουργό παιδείας να ακυρώσει στο σύνολό του το πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα ποδηλασίας το οποίο έλαβε χώρα το 2015 στην Κρήτη αφού και οι δύο ανωτέρω δηλ ο Γενικός γραμματέας της ΕΟΠ όπως αυτοαποκαλείτε σήμερα αλλά και ομοσπονδιακός αδέκαστος προπονητής ο άλλος που από κοινού αποφάσισαν χωρίς καμία έγκριση από πουθενά να μικρύνουν την διαδρομή του πανελληνίου σχολικού πρωταθλήματος  ΜΤΒ προκειμένου να ευνοήσουν αθλητές του συλλόγου τους και έστειλαν αστυνομική δύναμη στην εγκατάσταση του ΒΜΧ να ρυθμίζει την κυκλοφορία των ποδηλάτων εντός της πίστας αυτής

Μόνο λύπη και απογοήτευση προκαλούν τα παραπάνω ….

μα τόσο χάλια ?


Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

  • Δεν βρέθηκαν σχετικά άρθρα

Τα σχόλια σας

comments

Leave a Comment


− 4 = 4

Email
Print
WP Socializer Aakash Web