Η απάντηση της Ε.Ο.Π. στην διαμαρτυρία από τον Π.Σ. Κρόνο Νίκαιας

Απάντηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας σε διαμαρτυρία του σωματείου “Π.Σ. Κρόνος Νίκαιας” για βράβευσή του από μη “επίσημο παρευρισκόμενο” της Ομοσπονδίας.

Σε συνέχεια της υπ’ αριθ. πρωτ. 1224/9-9-2014 επιστολής σας, σας δηλώνουμε ότι λυπούμαστε που για μία ακόμα φορά ψάχνετε να βρείτε αφορμή για τη δημιουργία εντυπώσεων και αρνητικού κλίματος σε βάρος της Ομοσπονδίας μας. Όπως αντιλαμβάνεστε, είναι επιεικώς τουλάχιστον παράλογο να ζητάτε με την επιστολή σας αυτή να τοποθετηθούμε για τη μη βράβευση του σωματείου σας από “επίσημο παρευρισκόμενο” της Ομοσπονδίας μας και αντί να απευθύνεστε πρώτα από όλα σε εμάς, να επιλέγετε να απευθύνεστε στους αξιότιμους Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού και Γενική Γραμματέα Αθλητισμού (με λανθασμένη αναγραφή του ονόματός της!), με απλή κοινοποίηση της επιστολής αυτής στην Ομοσπονδία μας.

Καμία περιφρόνηση και καμία σκοπιμότητα δεν έχει δείξει προς το σωματείο σας ή άλλο σωματείο η Ομοσπονδία μας, η οποία έχει αποδείξει πολλές φορές εμπράκτως το ειλικρινές της ενδιαφέρον για όλα τα σωματεία της και για όλους τους αθλητές τους. Ενδεικτικό του ενδιαφέροντός μας για όλους τους αθλητές ποδηλασίας και δη για τους αθλητές του σωματείου σας είναι το γεγονός ότι παρά την πολύ αρνητική οικονομική συγκυρία η Ομοσπονδία μας έχει επιλέξει να εμπλουτίσει τις Εθνικές Ομάδες Ποδηλασίας και να εντάξει σε αυτές πολλούς νέους αθλητές και δη αθλητές του σωματείου σας και έχει αναλάβει όλα τα έξοδα της αποστολής τους σε διεθνείς αγώνες το εξωτερικό.

Ως προς τη βράβευση του σωματείου σας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πίστας 2014, οι ίδιοι ομολογείτε ότι η βράβευση αυτή έγινε, πλην όμως διαμαρτύρεστε για το γεγονός ότι δεν έγινε από κάποιο «επίσημο παρευρισκόμενο» της Ομοσπονδίας μας, όπως π.χ. τον Πρόεδρο κ. Αθανάσιο Τερζή, ο οποίος όμως πριν την ανακοίνωση της βράβευσης του σωματείου σας είχε ήδη αποχωρήσει από το Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο, συνοδεύοντας στην έξοδο το Δήμαρχο Ν. Ηρακλείου Αττικής κ. Νίκο Μπάμπαλο, που είχε δικαιολογημένες λόγω της ιδιότητάς του ανειλημμένες υποχρεώσεις και δεν μπορούσε να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πίστας 2014. Εν πάση περιπτώσει, εφ’ όσον επιθυμούσατε μια βράβευση του σωματείου σας από κάποιο άλλο πρόσωπο πιο “επίσημο” από αυτό που έκανε τη βράβευση, θα μπορούσατε να ζητήσετε από τον αλυτάρχη ή την εκφωνήτρια του αγώνα να μεριμνήσουν για να καλέσουν κάποιο από τα παρευρισκόμενα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας μας.

Σας επισημαίνουμε τέλος ότι η φωτογραφία που επισυνάπτετε στην επιστολή σας και αφορά τη βράβευση του σωματείου σας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πίστας 2014 έχει ληφθεί χωρίς προηγούμενη άδεια και συγκατάθεση της αρμόδιας Ομοσπονδίας μας και ότι η επαναλαμβανόμενη πρακτική του συγκεκριμένου φωτογράφου, που είναι και αθλητής του σωματείου σας, να εμπορεύεται με προσωπικό όφελος φωτογραφίες των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Ποδηλασίας, χωρίς την απαιτούμενη από το άρθρο 84 ν. 2725/1999 άδεια και έγκριση της Ομοσπονδίας μας, δεν μας βρίσκει σύμφωνους και για το λόγο αυτό επιφυλασσόμαστε κάθε νόμιμου δικαιώματός μας.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

Τα σχόλια σας

comments

Leave a Comment


7 − = 6

Email
Print
WP Socializer Aakash Web