Σαββατοκύριακο πλούσιο σε διακρίσεις για την SMF team ταξιδεύοντας στην Οίτη και στα Γιάννενα

Σάββατο πρωί και όλα έτοιμα για την αποστολή προς την Οίτη. Η αποστολή είχε στο όχημα της ομάδας τον Ιορδανίδη Αλέξανδρο και τον Βροχίδη Αλέξανδρο, τα IDEAL RACE PRO και τον εξοπλισμό υποστήριξης που συνοδεύει την ομάδα σε όλες τις αποστολές. Το απόγευμα βρεθήκαμε στην όμορφη Παύλιανη και στην ευρύτερη περιοχή του Παρνασσού.

Κυριακή πρωί 11 η ώρα δίνεται η εκκίνηση στον αγώνα με 300+ αθλητές με πρωταγωνιστή τον Αλέξανδρο Βροχίδη. Ο Αλέξανδρος από την αρχή του αγώνα προηγήθηκε και σε όλη την διάρκεια του πρωταγωνίστησε και κέρδισε τον αγώνα μετά από 3.05.20, χρόνος 13 λεπτά καλύτερος από το ρεκόρ του αγώνα! Ο Ιορδανίδης Αλέξανδρος έχοντας καλή πορεία στα πρώτα 20 χμ, αντιμετώπισε ενοχλήσεις στο στομάχι οι οποίες δεν τον επέτρεψαν να διεκδικήσει κάτι καλύτερο ανάμεσα στην 20αδα.

Ταυτόχρονα το σαββατοκύριακο ο αθλητής μας Ελισαίος Γουβής βρέθηκε στα Ιωάννινα για τον αγώνα Downhill που γινόταν στα πλαίσια του πανελλήνιου κυπέλλου. Το είχαμε γράψει πως ο Ελισαίος θα ανεβαίνει σιγά, σιγά και επιβεβαιωθήκαμε. 3ος νικητής στον αγώνα κατάβασης με μικρή διαφορά και αυτό είναι μόνο η αρχή.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά της SMF team που μέσα σε 3 μήνες κατάφεραν να σαρώσουν όλους τους τίτλους και αυτό είναι μόνο η αρχή.

Η επιστροφή της Κυριακής μας βρίσκει στην Λάρισα και στο ποδηλατικό κατάστημα ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΑ του Γώγου Πέτρου συνεργάτης της εταιρίας IDEAL ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟΣ. Το προκαθορισμένο ραντεβού είχε κλιστεί νωρίτερα για την Σωματομέτρηση bike fitting των 2 αθλητών. Μια παροχή του του καταστήματος ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΑ προς την επαγγελματική ομάδα SMF team. Παροχές υψηλού επιπέδου από τον Πέτρο Γώγο που με την πολυετή εμπειρία πάνω στην αγωνιστική ποδηλασία προσάρμοσε τα αγωνιστικά τους παπούτσια SHIMANO και τα IDEAL RACE PRO πάνω στους αθλητές για να αποδίδουν στο 100%. Εμείς τον ευχαριστούμε για την επιστημονική του υποστήριξη στην ομάδα για τις πολύτιμες οδηγίες που έδωσε στα παιδιά και για την γενικότερη φιλοξενία.

Το ταξίδι για την SMF team συνεχίζεται

SMF sfendami mountain festival
Στο 8ο SMF που πραγματοποιήθηκε 26-27 Απριλίου κληρώθηκαν και δώρα που δόθηκαν στην διοργάνωση από τους παρακάτω διοργανωτές.

Το Δασικό χωριό ΚΕΔΡΟΣ στα Τζουμέρκα, μια διανυκτέρευση και μια δωρεάν συμμετοχή στον αγώνα Tzoumerka Bike Marathon στις 27-28 Σεπτέμβριου. Τυχερός είναι μετά από κλήρωση ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΙΑΜΟΥΡΙΔΗΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΠΑΡΕΑ ΚΟΖΑΝΗΣ.

Οι διοργανωτές του αγώνα Protect Aoos mtb Ultra στην Βοβούσα Ιωαννίνων σε δύο αθλητές μια διανυκτέρευση για την συμμετοχή τους στον αγώνα στης 31 Αυγούστου. Τυχεροι είναι 1ος ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΖΟΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ BIKES-DYNAFIT RUN και 2ος ΤΑΣΟΣ ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΤΕΑΜ ΠΟΔΗΛΑΤΟΜΑΝΙΑ

Οι διοργανωτές του αγώνα DrosopigiRase (Marathon Bike Race) στην Δροσοπηγή Φλώρινας 4 διανυκτερεύσεις για αθλητές η 2 αθλητές και 2 συνοδούς και 5 δωρεάν συμμετοχές στον αγώνα στης 8 Ιουνίου. Διαμονή-συμμετοχή 1ος ΒΑΣΚΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ Π.Α.Σ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ 2ος ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΜΠΟΤΣΚΑΡΗΣ. Δωρεάν συμμετοχή 3ος ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΣΑΠΙΔΗΣ ACTION BIKE CLUB 4ος ΛΑΖΑΡΟΣ ΖΑΠΟΥΝΙΔΗΣ ΑΜΟΕ- ΕΧΤΡΕΜΕΤΕΑΜ1 5ος ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ACTION BIKE CLUB.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

Τα σχόλια σας

comments

Leave a Comment


9 − 6 =

Email
Print
WP Socializer Aakash Web