Πελοτόν & Etcetera-Forbikes Πρωταθλητές Αντοχής Πίστας

Καθολική επικράτηση των αθλητών της Etcetera-Forbikes (ΠΕΛΟΤΟΝ Π.Ο. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ) οι οποίοι σημείωσαν εξαιρετικές επιδόσεις στο πρόσφατο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πίστας Ανδρών στα αγωνίσματα αντοχής.

Στην πρώτη συμμετοχή για την ιστορία του συλλόγου στο ομαδικό πουρσουίτ 4χλμ οι Σπανοπουλος, Τσιαντος, Ζουναρελης και Αργυριαδης κατέκτησαν την 2η θέση με μόλις 1,5΄΄ διαφορά από την πρώτη ομάδα.

Στο αγώνισμα του Σκράτς ο Γιάννης Σπανόπουλος πολύ εύκολα πήρε την νίκη με κούρσα ρουτίνας για τα δεδομένα του πλέον μιας και με μία μόνο επίθεση κατάφερε να πάρει το προβάδισμα της επιπλέον στροφής και εύκολο τελικό σπρίντ.Η έκπληξη στο συγκεκριμένο αγώνισμα όμως ήρθε και με την 3η θέση του αθλητή μας Θεοχάρη Τσιάντου ο οποίος ταλαιπωρήθηκε φέτος έπειτα από τραυματισμό, κάτι που τον άφησε εκτός προπονήσεων σχεδόν 4 μήνες.

Στο αγώνισμα του ατομικού πουρσουίτ ο ”ΝΕΟΣ” Γιώργος Αργυριάδης έδειξε τα δόντια του από τα προκριματικά σημειώνοντας ταχύτερο χρόνο ανάμεσα από 34 αθλητές. Ο Γιάννης Σπανόπουλος σημείωσε τον 2ο καλύτερο χρόνο και έτσι ο τελικός του αγωνίσματος καθώς και οι 2 πρώτες θέσεις στο βάθρο μύριζε αποκλειστικά ΠΕΛΟΤΟΝ .

Στο αγώνισμα των πόντων (160 στροφές – 40χλμ) ο Γιάννης Σπανόπουλος με υπέροχη ”μπλόφα” μπέρδεψε όλο το στάδιο μιας και μέχρι 50 στροφές πριν την λήξη του αγωνίσματος βρισκόταν πίσω δημιουργώντας πραγματικό εκνευρισμό στις υπόλοιπες ομάδες. Ήταν και η στιγμή που με επικράτηση στα τελευταία 4 σπρίντ έκανε πραγματικό περίπατο στον δρόμο προς την πρώτη θέση και την φανέλα του Πρωταθλητή Ελλάδος. Λαμπροί αντίπαλοι του οι οποίοι ακολούθησαν ”επιθετική τακτική” στάθηκαν οι Μιχάλης Κορτσιδάκης (ΤΑΛΩΣ ΧΑΝΙΩΝ), Δημήτρης Κουρμπέτης (Π.Ο. ΒΕΛΟΣ) και Κων/νος Ευσταθίου (Π.Ο. ΠΑΤΡΩΝ). Ο Νίκος Ζουναρέλης με φανταστική κούρσα τερμάτισε στην 8η θέση , προσπαθώντας από την αρχή για μια θέση στην πρώτη πεντάδα.

Στο τελευταίο αγώνισμα του μάντισον στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα οι Τσιάντος Θεοχάρης και Σπανόπουλος Γιάννης τερμάτισαν 2οι κατακτώντας του περισσότερους πόντους από τα 5 σπρίντ της κούρσας.

Στο αγώνα συμμετείχε επίσης και ο έφηβος μας Δημήτρης Σκιτζής στα 200μ σπρίντ , κερίν και 1000μ με πλασαρίσματα στην 10άδα.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους εσάς για την στήριξή σας καθώς και όλους μας του χορηγούς και υποστηρικτές.

Μέλη του ΠΕΛΟΤΟΝ και της Etcetera-Forbikes θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους εν όψει του Πρωταθλήματος Ευρώπης το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Σέγκεν της Ελβετίας 18 με 23 Οκτωβρίου.


Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

  • Δεν βρέθηκαν σχετικά άρθρα

Τα σχόλια σας

comments

Leave a Comment


6 − = 3

Email
Print
WP Socializer Aakash Web