Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΜΤΒ: Και πάλι επιτυχίες για τον <<Μαχητή>> Σερρών

Με αξιώσεις συμμετείχε ο <> Σερρών στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας που διεξήχθη στις 18-19-20 Ιουλίου 2014 στο Καρπενήσι Ευρυτανίας. Οι αγώνες ξεκίνησαν την Παρασκευή το απόγευμα με το αγώνισμα της σκυταλοδρομίας, όπου ένας άνδρας (Βασίλης Χορτομάρης), μία γυναίκα (Μαλαματένια Βαβατζιάνη) και δύο παίδες (Άγγος Χρίστος και Γκόγκας Γεώργιος) διένυσαν από μία στροφή ο καθένας σε μία ώρα, 31 λεπτά και 41 δευτερόλεπτα, καταλαμβάνοντας την 8η θέση ανάμεσα σε 12 ομάδες. Να σημειωθεί πως για πρώτη φορά στην ιστορία του <>, συμμετέχει στο συγκεκριμένο αγώνισμα και παρά την απειρία των αθλητών, κατέγραψε αξιοσημείωτη επίδοση.

Το Σάββατο το πρωί αγωνίστηκε πρώτα στην Κατηγορία Γυναικών η Μαλαματένια Βαβατζιάνη καταλαμβάνοντας την13η θέση ανάμεσα σε 16 αθλήτριες και στην συνέχεια στην κατηγορία παίδων αγωνίστηκαν οι : Γκόγκας Γεώργιος με χρόνο 57 λεπτά και 25 δευτερόλεπτα κατέκτησε την Τρίτη θέση και το αργυρό μετάλλιο της κατηγορίας μόλις λίγα δευτερόλεπτα (8’’) πίσω από τον 2ο αθλητή, Ο Αβραμίδης Αλέξανδρος πραγματοποίησε αξιόλογη εμφάνιση με χρόνο μία ώρα 8 λεπτά και 9 Δευτέρα, τερματίζοντας 23ος ανάμεσα σε 59 παίδες και ο Άγγος Χρήστος έχοντας σκασμένο ελαστικό στην πρώτη κιόλας στροφή, εκ των τριών που έπρεπε να διανύσουν, δεν κατάφερε τελικά να τερματίσει τον αγώνα.

Την Κυριακή το πρωί διεξήχθη η κορωνίδα των αγώνων, η κατηγορία Ανδρών που συγκεντρώνει τον μεγαλύτερο ανταγωνισμό και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Από την αρχή του αγώνα υπήρχε ιδιαίτερα γρήγορος ρυθμός για τους πρώτους αθλητές παρά την τεχνική και δύσκολη διαδρομή, όμως μετά από σκληρή μάχη κατέκτησε για πολλοστή φορά την πρώτη θέση Ο Περικλής Ηλίας (παγκόσμιος πρωταθλητής Marathon MTB 2013) με δεύτερο τον Αντωνιάδη Δημήτρη από την θεσσαλονίκη και τρίτο τον κρητικό Σημαντηράκη Βασίλη. Να σημειωθεί πως και οι τρις αθλητές είναι επαγγελματίες σε 3 διαφορετικές ομάδες. Στον αγώνα συμμετείχε ο αθλητής του <> και παλιός βαλκανιονίκης, Βασίλης Χορτομάρης και παρά την τεχνική βλάβη (σκασμένο ελαστικό στο τέλος της 5ης στροφής) κατέλαβε την πολύ σημαντική 20η θέση, ολοκληρώνοντας τις 5 από τις 6 συνολικά στροφές του αγώνα.

Τέλος να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Καρπενησίου που φρόντισε για την φιλοξενία όλων των αθλητών και συνοδών, και τους χορηγούς μας : Γαλακτοβιομηχανία <>, μικροζυθοποιία Σίρις, το κατάστημα ποδηλάτων <> και το τεχνικό πολυκατάστημα ΠΑΝΜΑΡΚΕΤ για την ηθική και υλική υποστήριξη της συγκεκριμένης αποστολής.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

  • Δεν βρέθηκαν σχετικά άρθρα

Τα σχόλια σας

comments

Leave a Comment


+ 6 = 7

Email
Print
WP Socializer Aakash Web