Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι Πανελλήνιες Ημέρες Νεολαίας για τον Τάλω Anek Lines

Οι Πανελλήνιες Ημέρες Νεολαίας στις κατασκηνώσεις του Αγ. Ανδρέα στην Αττική στις 4 – 5 Οκτωβρίου 2014 ολοκληρώθηκαν με επιτυχία για τον ΤΑΛΩ ΑΝΕΚ LINES .

Οι κατηγορίες που συμμετείχαν ήταν: μίνι μικρά, μίνι μεγάλα, παμπαίδες και παγκορασίδες.

Η Φραγκιουδάκη Ουρανία στην κατηγορία παγκορασίδων κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο αγώνισμα της αντοχής και την τρίτη θέση στην ατομική χρονομέτρηση.

Τα περισσότερα αγωνίσματα διεξήχθησαν μέσα στις εγκαταστάσεις εκτός από τον αγώνα αντοχής, που πραγματοποιήθηκε στο Μαρκόπουλο.
Στην αντοχή των παμπαίδων ο Μιχάλης Καστρινάκης τερμάτισε 13ος, ο Βασίλης Μαυριγιαννάκης 19ος, ο Γιώργος Φουντουλάκης 28ος, ο Κωνσταντίνος Λιβανός 33ος, ο Νίκος Μπιτσάκης 38ος, ο Δημήτρης Ρενιέρης 51ος, ο Μανόλης Γεντεκάκης 53ος.

Στις παγκορασίδες, εκτός από τη δεύτερη θέση της Φραγκιουδάκη, στην 5η θέση τερμάτισε η Σοφία Λιοδάκη, στην 7η η Ειρήνη Κουρμούλη και στην 8η η Χρυσή Σταυγιαννουδάκη.

Στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης, η Μαριτίνα Ζακυνθινάκη τερμάτισε στην 16η θέση στην κατηγορία μίνι μικρά ενώ στην κατηγορία μίνι μεγάλα ο Κωνσταντίνος Λιοδάκης τερμάτισε 26ος, ο Βλάσης Καλαϊτζάκης 45ος, ο Γιώργος Μαρκαντωνάκης 52ος, ο Ιούλιος Ζακυνθινάκης 68ος, ο Αλκιβιάδης Βερυκάκης 73ος και ο Νικόλαος Τσούρτος 78ος.

Στην ατομική χρονομέτρηση παγκορασίδων, εκτός από την Φραγκιουδάκη Ουρανία που τερμάτισε 3η, η Σοφία Λιοδάκη τερμάτισε 5η, η Χρυσή Σταυγιαννουδάκη 9η και η Ειρήνη Κουρμούλη 10η.

Στο ίδιο αγώνισμα, οι παμπαίδες κατέλαβαν την 14η θέση με το Νίκο Μπιτσάκη, τη 17η με το Μιχάλη Καστρινάκη, τη 18η με το Μανόλη Γεντεκάκη, την 26η με τον Κωνσταντίνο Λιβανό, την 29η με το Βασίλη Μαυριγιαννάκη, την 40η με το Γιώργο Φουντουλάκη, την 59η με το Δημήτρη Ρενιέρη και την 87η με το Δημήτρη Κατσαούνη.

Στο 4Χ η Μαριτίνα Ζακυνθινάκη τερμάτισε 16η στα μίνι μικρά ενώ στη δεξιοτεχνία 11η.

Στη δεξιοτεχνία στα μίνι μεγάλα, ο Βλάσης Καλαϊτζάκης τερμάτισε 14ος, ο Γιώργος Μαρκαντωνάκης 17ος, ο Αλκιβιάδης Βερυκάκης 28ος, ο Κωνσταντίνος Λιοδάκης 42ος, ο Νικόλαος Τσούρτος 50ος και ο Ιούλιος Ζακυνθινάκης 62ος.

Ο ΠΟΧ ΤΑΛΩΣ συγχαίρει όλους τους αθλητές που συμμετείχαν και ευχαριστεί τον χρυσό του χορηγό ΑΝΕK LINES και τους χορηγούς : IDEAL bikes, ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΟ, κατάστημα ΦΩΤΕΙΝΑΚΗΣ-Βρίσκεις λύσεις-MINOA PALACE resort and spa, Θερμοϋδραυλικές Εφαρμογές ΚΟΥΤΣΟΥΚΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, LION BIKE RENTAL, Μικρό CAFÉ-νείο, κατάστημα ΣΧΕΤΑΚΗΣ STIHL, Κατάστημα ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗΣ και καφέ ΦΟΙΝΙΚΑΣ.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

  • Δεν βρέθηκαν σχετικά άρθρα

Τα σχόλια σας

comments

Leave a Comment


+ 4 = 9

Email
Print
WP Socializer Aakash Web