Καλές εμφανίσεις του Π.Α.Σ. Πηνειού στο Πανελλήνιο Μάστερ και στο Lacara 2014

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μάστερ

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μάστερ το οποίο συνδιοργάνωσαν ο Κορινθιακός Ποδηλατικός Όμιλος και η Ποδηλατική Ένωση Παλαιμάχων Αθλητών(Π.Ε.Π.Α.) πραγματοποιήθηκε στην Κόρινθο στις 31-5 και 1-6 όπου η συμμετοχή ξεπέρασε τους 130 αθλητές. Από τον Ποδηλατικό Α.Σ. Πηνειό συμμετείχαν ο Πολύζος Ηρακλής οποίος πλασαρίστηκε μπροστά με τα μεγάλα φαβορί του αγώνα καταλαμβάνοντας την πολλή καλή 9η θέση στην κατηγορία του στο χρονόμετρο και την 27η στο αγώνισμα της αντοχής Ο Δαλαβίκας Κώστας έκανε πολλή καλή εμφάνιση καταλαμβάνοντας την 9η θέση στο αγώνισμα της αντοχής και ο Νταούτης Βασίλης κατέλαβε την 13η θέση στο αγώνισμα της αντοχής πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση στην ίδια κατηγορία.

Το Δ/κό Συμβούλιο συγχαίρει τους αθλητές που συμμετείχαν στον αγώνα.

Lacara 2014 – Γύρος Σιθωνίας 2014

Με μεγάλη συμμετοχή ποδηλατών, ολοκληρώθηκε στις 1-6 ο Ποδηλατικός αγώνας δρόμου αντοχής διασχίζοντας τη Σιθωνία Χαλικδικής με την επωνυμία “Lacara 2014” στις κατηγορίας Ανδρών- Εφήβων και OPEN που διοργάνωσε ο Ποδηλατικός Όμιλος ΒΕΛΟΣ υπό την αιγίδα της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Σιθωνίας (ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Σ.) και με την συνεργασία της Ένωσης Camping Χαλκιδικής και του Camping Lacara.

Ένας άρτια οργανωμένος αγώνας από τους διοργανωτές σε ένα υπέροχο καλοκαιρινό τοπίο ευχαρίστησε τους 145 αθλητές ποδηλάτες που συμμετείχαν, από όλη την Ελλάδα. Η διαδρομή των 110 χιλιομέτρων ήταν ιδιαίτερα δύσκολη και απαιτητική με συνεχείς ανηφόρες, πολλά υψομετρικά αλλά ευτυχώς με μέτρια ηλιοφάνεια και ελαφρύ αεράκι που δρόσιζε τους αθλητές.

Ο ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ πραγματοποίησε εντυπωσιακά καλή εμφάνιση με τον Τσιρανίδη Νίκο να βρίσκεται ξεκολλημένος στο πρώτο γκρουπ των αθλητών για πολλά χιλιόμετρα και τερματίζοντας τελικά λίγο πίσω από τους πρώτους αθλητές και φαβορί του αγώνα στη 6η θέση, σημειώνοντας τον πολύ καλό χρόνο των 3:13:11. Ο Κακαές Βάιος έκανε καλή εμφάνιση και κατέλαβε την 27η θέση σε χρόνο 3:37:07 και ο Καραγγέλης Δημήτρης έκανε μια αξιοπρεπή εμφάνιση τερματίζοντας 32ος. Στην κατηγορία γυναικών η Τσεσμετζίδου Δέσποινα δείχνοντας ότι βρίσκεται σε καλή φόρμα κατέλαβε την 1η θέση σε 3:30:23 αφού επικράτησε με σημαντική διαφορά έναντι των άλλων γυναικών.

Το Δ/κό Συμβούλιο συγχαίρει τους αθλητές που πήραν μέρος, ευχαριστεί το χορηγό κατάστημα ποδηλάτων “Δαλαβίκαςbikes”καθώς και τους συνοδούς του αγώνα τον Μαυρίκο Ιορδάνη τεχνικό service και τον Παπαντωνίου Κώστα.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

Τα σχόλια σας

comments

Leave a Comment


6 − = 1

Email
Print
WP Socializer Aakash Web