Δελτίο τύπου Ποδηλατικός Όμιλος Αιγίου “Διαγόρας”

Μετά την τελική έκδοση του αγωνιστικού πρωταθλήματος Ποδηλασίας που ανακοίνωσε στο επίσημο site η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας , το πρωτάθλημα ξεκινάει με τον πρώτο αγώνα ορεινής ποδηλασίας στην Τοπική κοινότητα Σελινούντα Αιγιαλείας ύστερα από αίτημα που κατέθεσε ο Ποδηλατικός όμιλος Διαγόρας Αιγίου . Ο Αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15/2/2015 και ώρα 10,30 πμ.

Παράλληλα θα κόψουμε και την πρωτοχρονιάτικη πίτα παρέα με τον Φιλοπροοδευτικό Σύλλογο Σελινούντας καλούμε όλους τους φίλους του αθλήματος αλλά και τους Συντοπίτες μας να μας τιμήσουν με την παρουσία τους . Η κοπή της πίτας θα γίνει στις 1,30μμ μετά την λήξη του αγώνα και στην συνέχεια θα πραγματοποιήσουμε την απονομή στους Νικητές .

Ευχαριστώ θερμά για την αγάπη που δείχνουν οι κάτοικοι της τοπικής κοινότητας Σελινούντα στον αγώνα ποδηλασίας που συνδιοργανώνουμε για 3 συνεχόμενη χρονιά με συμμετοχή 60 αθλητών και ιδιαιτέρως τον Πρόεδρος της κοινότητας κ.Παπαγεωργίου Αντρέας και τον Πρόεδρο Φιλοπροοδευτικού Συλλόγου κ. Ψυχράμη Θοδωρή.