Ασημένιο μετάλλιο για τον Π.Ο. Καρδίτσας στις Πανελλήνιες Ημέρες Νεολαίας

Με ένα ασημένιο μετάλλιο από τον Γεώργιο Γατή στην κατηγορία παμπαίδων, πολύ καλά πλασαρίσματα και με πολλά χαμόγελα επέστρεψε η αποστολή του ΠΟΚ από τις Πανελλήνιες Ημέρες Νεολαίας που συνδιοργάνωσε η ΕΟΠ και ο Δήμος Μαραθώνα στις 3/4/5-10-2014. Οι αθλήτες του ΠΟΚ καθώς και οι συνοδοί απόλαυσαν ένα τριήμερο γεμάτο ποδήλατο στις παιδικές κατασκηνώσεις του Δήμου Μαραθώνα. Οι εμπειρίες ήταν μοναδικές καθώς πάνω από 400 ”μικροί αθλητές” από όλη την Ελλάδα συμμετείχαν στην ”γιορτή” της ποδηλασίας. Οι μικροί μας αγωνίστηκαν με γνώμονα το ευ αγωνίζεσθαι, γέμισαν από συναισθήματα και εικόνες πρωτόγνωρες που μόνο το άθλημα της ποδηλασίας μπορεί να προσφέρει.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Γατής Γεώργιος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στην αντοχή δείχνοντας για ακόμη μία φορά τις δυνατότητες και το ταλέντο που έχει.Μία πτώση στο χρονόμετρο του στέρησε το δικαίωμα να διεκδικήσει ένα ακόμη μετάλλιο. Πολύ καλό αγώνα ,με ψυχή έδωσε ο Αναστάσης Τρέμμας κατακτώντας την 8η θέση στο χρονόμετρο. Η Τσαβαλιά Ζωή κατέκτησε την 6η θέση στο χρονόμετρο και την 11η στην αντοχή δείχνοντας την ανοδική πορεία που έχει.Η ”μικρή” του ομίλου μας Μπανάσιου Μελίνα κατέτκησε την 11η θέση στο χρονόμετρο και την 15η στην ταχύτητα τύπου 4Χ.

Αναλυτικά τα αποτελέσμα των αθλητών μας: 
Kατηγορία μίνι μικρά. Ατομική χρονομέτρηση, Ταχύτητα: Nτανοβασίλης Χρήστος 28ος,29ος Μπανάσιου Μελίνα 11η.15η
Κατηγορία μίνι μεγάλα:Ατομική χρονομέτρηση, Δεξιοτεχνία: Μπανάσιος Φοίβος 58ος, 25ος – Τσιρογιάννης Γεώργιος 53ος,26ος – Θέος Δημήτριος 50ος, 53ος – Αντωνίου Κων/νος 65ος, 45ος.
Kατηγορία Παμπαίδων: Αντοχή, Γατής Γεώργιος 2ος, Τρέμμας Αναστάσιος 45ος, Φατόλας Δημήτριος 50ος.
Ατομική Χρονομέτρηση: Tρέμμας Αναστάσιος 8ος, Γατής Γεώργιος 33ος, Φατόλας Δημήτριος 52ος, Σταμούλης Ιωάννης 66ος, Νασιόπουλος Χρήστος 74ος.
Κατηγορία Παγκορασίδων: Aντοχή , Ατομική χρονομέτρηση. Τσαβαλιά Ζωή 11η, 6η – Μαυρογιάννη Κων/να 14η , 17η

Το ΔΣ του ομίλου συγχαίρει τους αθλητές, συνοδούς και τον προπονητή Μιχάλη Ταμανάκια.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

Τα σχόλια σας

comments

Leave a Comment


7 − 1 =

Email
Print
WP Socializer Aakash Web