Στο World Training Camp οι αθλήτριες Χαλκιαδάκη και Μηλάκη

Άλλη μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του σωματείου μας γράφτηκε αυτή την εβδομάδα.

Η παγκόσμια ομοσπονδία ποδηλασίας UCI επέλεξε ανάμεσα στους αθλητές και αθλήτριες απ όλο τον κόσμο που θα πάρουν μέρος στο World Training Camp στο Aigle της Ελβετίας και δυο δικά μας παιδιά!!!

Οι Αθλήτριες του σωματείου ΑμεΑ ¨ΤΑΛΩΣ¨ και της Εθνικής μας ομάδας Χαλκιαδάκη Αδαμαντία και Μηλάκη Ηρώ είναι στους εκλεκτούς που θα προπονηθούν για δυο εβδομάδες (2 -15 Μαρτίου 2015) στην έδρα της παγκόσμιας ομοσπονδίας όπου είναι και το προπονητικό της κέντρο στο Aigle της Ελβετίας. Η πρόσκληση αυτή αποτελεί τεράστια τιμή και αναγνώριση της αξίας και της προόδου των Ελληνίδων αθλητριών, καθώς μόλις 20 γυναίκες και άνδρες από όλο τον κόσμο, ανεξαρτήτως κατηγορίας αναπηρίας θα έχουν αυτή την ευκαιρία. Οι συνεχείς επιτυχίες και η συνέπεια στην εξέλιξη και παρουσία σε μεγάλες διοργανώσεις, δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από το κέντρο της παγκόσμιας ομοσπονδίας που αναγνωρίζει αυτές τις επιτυχίες και τις επιβραβεύει με τον καλύτερο τρόπο.

Σε αυτές τις δυο εβδομάδες οι αθλήτριές μας και ο προπονητής τους και ομοσπονδιακός προπονητής Βαρβεράκης Γιώργος, θα προπονηθούν με τους κορυφαίους αθλητές στον κόσμο και θα διδαχθούν τα μυστικά και τις τεχνικές του αθλήματος από ειδική ομάδα επιστημόνων.

¨Είναι μια τεράστια ευκαιρία για μας, να ανοίξουμε κι άλλο τους ορίζοντές μας και να πάμε το άθλημα στην Ελλάδα σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο. Οι κόποι, οι επιτυχίες και η πρόοδός μας επιβραβεύονται με τον καλύτερο τρόπο. Πιστεύουμε ότι θα είναι μια εμπειρία ζωής που θα αποτελέσει μια παρακαταθήκη και επένδυση για το μέλλον”.
Ευχαριστούμε θερμά την Ομοσπονδία μας ΕΑΟΜ ΑμεΑ για την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη που μας παρέχει σε δύσκολες συνθήκες, τους ανθρώπους του αθλητικού σωματείου ΑμεΑ ΤΑΛΩΣ για την προσπάθεια και τα θαύματα που έχουν επιτύχει στο χώρο των ατόμων με Αναπηρία και φυσικά τους χορηγούς μας.

Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να κάνουμε στην Aegean Airlines για τη χορηγία των εισιτηρίων μετάβασης στην Ελβετία, την εταιρεία Transcombi Εxpress s.a. για τη στήριξη στο σωματείο και φυσικά την Oakley για τη χορηγία γυαλιών ηλίου…. για να βλέπουμε ακόμα πιο ψηλά!

Επίσης το Δήμο Ηρακλείου για τη φιλοξενία στο Παγκρήτιο στάδιο, όπου καθημερινά γίνονται οι πολύωρες προπονήσεις όλων των αθλητών στις υποδειγματικές εγκαταστάσεις του.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

  • Δεν βρέθηκαν σχετικά άρθρα

Τα σχόλια σας

comments

Leave a Comment


− 6 = 1

Email
Print
WP Socializer Aakash Web