Με ρεκόρ δείχνουν το δρόμο για το Ρίο οι αθλητές του σωματείου ΑμεΑ ΤΑΛΩΣ

Με 3 νέα πανελλήνια ρεκόρ και πρόκριση για το παγκόσμιο πρωτάθλημα πίστας, αλλά και ακόμα περισσότερες υποσχέσεις για το μέλλον, ξεκίνησε η σεζόν για τους αθλητές και τις αθλήτριες του σωματείου ΑμεΑ ΤΑΛΩΣ.

Στην ημερίδα πίστας που έγινε στο Ολυμπιακό ποδηλατοδρόμιο οι πρωταθλήτριες του σωματείου μας Χαλκιαδάκη Αδαμαντία – Μηλάκη Ηρώ στο τάντεμ κατέρριψαν το πανελλήνιο ρεκόρ στα 200 μέτρα σπριντ.

Με 12,089 και επίσης με επίδοση στα 1000μετρα 1,13,957 επιβεβαίωσαν το όριο πρόκρισης για το παγκόσμιο πρωτάθλημα πίστας που θα γίνει το Μάρτιο στην Ιταλία.

Ο Βοριζανάκης Φώτης στην κατηγορία c3 κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ στα 1000μετρα με 1,32,194 όπως και στα 3000 μέτρα με 4,47,620 και θέτει πολύ υψηλούς στόχους για τη νέα χρονιά.

Το Ταντεμ ανδρών με τους Βαρβούρη Άγγελο – παπαδημητρακη Σταύρο έκαναν επίδοση στα 4000μ 5,03,926 και στα 1000μ. 1,12,221 και έδειξαν ότι τη νέα χρονιά θα πρωταγωνιστησουν και στην πίστα!

Τέλος το νέο πλήρωμα με τους Μανατακη Νίκο -Σκιτζή Δημήτρη στην παρθενική τους εμφάνιση έδωσαν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον με χρόνους 1,19,282 στα 1000 μέτρα και 5,29,0 στα 4000μ.

Οι επιδόσεις των αθλητριών του τάντεμ είναι στις κορυφαίες του κόσμου και για τη φετινή χρονιά, πράγμα που μας γεμίζει χαρά αλλά και ευθύνη για τη συνέχεια.

Οι σπουδαίες αυτές επιτυχίες είναι αποτέλεσμα σκληρής και οργανωμένης δουλειάς από όλους τους ανθρώπους του σωματείου ΑμεΑ ΤΑΛΩΣ.
Ευχαριστούμε όλους όσους στηρίζουν αυτές μας τις προσπάθειες για να μπορούμε να συνεχίσουμε να έχουμε τέτοιες επιτυχίες.

Η αθλητική οικογένεια του ΤΑΛΩΣ ευχαριστεί θερμά την εταιρεία Transcombi express s.a. Και τον κύριο Καπετανάκη που είναι σταθερός χορηγός μας τα τελευταία χρόνια , την Aegean Airlines και τη Minoan Lines για τη βοήθεια στα εισιτήρια των αθλητών, τη Tsiggenis woodcraft, το maglaris Bikes και την Oakley που είναι μαζί μας και το δήμο Ηρακλείου για τη φιλοξενία στο παγκρητιο στάδιο.

Φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους επώνυμα ή ανώνυμα είναι υποστηρικτές και συμπαραστατες στις προσπάθειες των αθλητών μας.
Ο δρόμος για τους Παραολυμπιακούς αγώνες του Ρίο το 2016 είναι πολύ δύσκολος και σας θέλουμε όλους μαζί μας!


Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

  • Δεν βρέθηκαν σχετικά άρθρα

Τα σχόλια σας

comments

Leave a Comment


− 5 = 3

Email
Print
WP Socializer Aakash Web