3 Πανελλήνια Ρεκόρ για το Tandem Χαλκιαδάκη-Μηλάκη

Με 3 νέα Πανελλήνια ρεκόρ, το ένα καλύτερο από το άλλο, με την κατάκτηση της 5ης θέσης στα 200μ. σπριντ (καλύτερη θέση που έχουμε πάρει ποτέ σαν χώρα στο άθλημα της ποδηλασίας) δύο 7ες θέσεις ακόμα στα 1000μ. και στα 3000μ. και την εκπληκτική συγκομιδή των 80 βαθμών γυναικών ολοκληρώθηκε η παρουσία των αθλητριών του ΤΑΛΩΣ με τις Χαλκιαδάκη Αδαμαντία-Μηλάκη Ηρώ στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα πίστας που έγινε στο Apeldoorn της Ολλανδίας.

Το Ελληνικό δίδυμο εμφανίστηκε σε εξαιρετική κατάσταση και καταρρίπτοντας όλα τα Πανελλήνια ρεκόρ (που οι ίδιες κατείχαν ) πέτυχαν σπουδαίες διακρίσεις, σε παγκόσμιο επίπεδο, αποδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο ότι ανήκουν στην ελίτ του αθλήματος.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΆ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:
200μ. Σπριντ 5η θέση με Πανελλήνιο ρεκόρ 12,187
1000μ. Ατομική χρονομέτρηση 7η θέση με Πανελλήνιο ρεκόρ 1,13,566
3000μ. Ατομική Καταδίωξη 7η θέση με Πανελλήνιο ρεκόρ 3,54,643

Οι επιδόσεις αυτές των αθλητριών μας έκαναν υπερήφανους για άλλη μια φορά.

Οι κόποι οι προσπάθειες και η σκληρή που κάνουν καθημερινά φέρνουν σπουδαία αποτελέσματα και αυτό μας γεμίζει χαρά και ικανοποίηση.
Αυτά τα παιδιά με την ψυχή και το σθένος τους προβάλουν τη χώρα και τον τόπο μας σε όλο τον κόσμο, κρατώντας πάντα ψηλά και με ήθος την Ελληνική σημαία, τις συγχαίρουμε και τις ευχαριστούμε για τις χαρές που μας προσφέρουν.

Μαζί συγχαίρουμε και τους προπονητές μας Βαρβεράκη Γιώργο και Σιδεράκη Αθηνά για τα επιτεύγματα αυτά των αθλητριών τους.
Ευχαριστούμε επίσης όλους όσους στηρίζουν τις προσπάθειες, που σαν σωματείο καταβάλλουμε, για την ανάπτυξη και διάδοση του αθλητισμού των ΑμεΑ .

Συγκεκριμένα:
Την ομοσπονδία μας ΕΑΟΜ ΑΜΕΑ για τη στήριξη στην ανάπτυξη όλων των αθλημάτων που καλλιεργούμε, το δήμο Ηρακλείου για τη φιλοξενία στο Παγκρήτιο στάδιο, την εταιρεία Transcombi express s.a. και τον Κύριο Καπετανάκη Ιωάννη που σταθερά τα τελευταία χρόνια είναι χορηγός στις προσπάθειές μας, τη Hertz για τη χορηγία του mini Bus,τη Minoan Lines για την έκπτωση σε εισιτήρια των αθλητών μας ,Aegean Airlines για τις μετακινήσεις στο εξωτερικό του εξοπλισμού μας και την Oakley για τη χορηγία γυαλιών ηλίου στις πρωταθλήτριές μας, όπως και το Δήμο Οροπεδίου Λασιθίου για την υποστήριξη στην προετοιμασία των αθλητριών.

Επίσης το σύλλογο ΄΄Η ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ΄΄ και το Ροταριανό Όμιλο Ηρακλείου Candia για τη βοήθεια στην αγορά υλικού ποδηλασίας.

Σε κάθε τέτοια επιτυχία ΟΛΟΙ έχουν μερίδιο για τη βοήθειά τους στους αθλητές και το σωματείο μας.


Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

  • Δεν βρέθηκαν σχετικά άρθρα

Τα σχόλια σας

comments

Leave a Comment


− 5 = 4

Email
Print
WP Socializer Aakash Web