Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας Νάουσα 3-4 Ιουλίου 2015

Ειδική σύσκεψη της οργανωτικής επιτροπής του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Mountain Bike πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Νάουσας προκειμένου να διαπιστωθεί η εξέλιξη των εργασιών για τους Βαλκανικούς Αγώνες Ορεινής Ποδηλασίας που θα γίνουν 3 έως 5 Ιουλίου 2015 στην περιοχή “3-5 Πηγάδια” Νάουσας.

Για τη συνεδρίαση, ο Δήμαρχος Νίκος Κουτσογιάννης υποδέχτηκε τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας Αθανάσιο Τερζή, τον πρόεδρο της ΕΣΠΜΑΘ (Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας-Θράκης) Κλεάνθη Μπάργκα, τον Αντιπρόεδρο της ΕΠΣΜΑΘ, κ. Παύλο Παπαδόπουλο και τον υπεύθυνο Επικοινωνίας της Διοργάνωσης, Γιάννη Μότση.

Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν επίσης και οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Μάντσιος και Στέλιος Δάγγας.

Παίρνοντας το λόγο ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στην σημασία της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη και παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον ενώ τόνισε ότι, “τέτοιας εμβέλειας διοργανώσεις προβάλλουν τις ομορφιές της περιοχής”.

Συνεχίζοντας, ο Δήμαρχος τόνισε ότι είναι στις σκέψεις του, σε συνεργασία με την Ε.Ο. Ποδηλασίας, η διοργάνωση την επόμενη χρονιά, ενός αγώνα αντοχής διεθνών προδιαγραφών στον οποίο θα συμμετάσχουν κορυφαίοι αθλητές, ενώ θα γίνει προσπάθεια σύνδεσης του αθλήματος με τους αρχαιολογικούς χώρους της περιοχής.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της ΕΟΠ, ο οποίος αφού ευχαρίστησε το Δήμαρχο για τη φιλοξενία, πρότεινε όπως “η Νάουσα γίνει το Κέντρο ανάπτυξης της ποδηλασίας στην Β. Ελλάδα, αναλαμβάνοντας μεγάλους αγώνες και προβάλλοντας, σε συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού την καταλληλότητα της περιοχής για ανάπτυξη του αθλο-τουρισμού” .

Κλείνοντας, το λόγο του ο κ. Τερζής, συμφώνησε στα μελλοντικά σχέδια που ανέπτυξε ο Δήμαρχος της Νάουσας και ανέφερε ότι η Ομοσπονδία θα βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία ώστε, μέσω διεθνών αγώνων ώστε ναπροβληθούν τα ιστορικά και αρχαία μνημεία της περιοχής.

Παράλληλα με τους Βαλκανικούς Αγώνες Ορεινής Ποδηλασίας, θα γίνουν και διασυλλογικοί αγώνες μικρότερων κατηγοριών υπό την αιγίδα της ΕΠΣΜΑΘ, πρόεδρος της οποίας είναι μια μεγάλη μορφή του αθλήματος, ο Ολυμπιονίκης Κλεάνθης Μπάρκας.

Ο κ.Μπάρκας, τόνισε και από μέρους του ότι: “… στις 5 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί ένα μεγάλο γεγονός, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς τη δύσκολη περίοδο για την χώρα”. Στην συνέχεια ευχαρίστησε ιδιαίτερα το Δήμαρχο για την βοήθεια του στην διοργάνωση ενώ επισήμανε την ελπίδα όλων ώστε να είναι ιδιαίτερο το θέαμα για να το απολαύσει ο κόσμος που θα παρακολουθεί από την πίστα του χιονοδρομικού κέντρου ενώ στην πόλη της Νάουσας.

Η ΕΠΣΜΑΘσε συνεργασία με την ΕΟΠ και το Δήμο θα πραγματοποιήσει παράλληλες εκδηλώσεις για τους κάτοικους της περιοχής.


Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

  • Δεν βρέθηκαν σχετικά άρθρα

Τα σχόλια σας

comments

Leave a Comment


6 + 8 =

Email
Print
WP Socializer Aakash Web