Τοπικό Πρωτάθλημα Μακεδονίας-Θράκης Ορεινής Ποδηλασίας

Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ σε συνεργασία με τον Δήμο Αριστοτέλη στα πλαίσια του εορτασμού του Επετειακού Έτους Αριστοτέλη όπως αυτό εγκρίθηκε και ανακηρύχθηκε από την UNESKO για τη συμπλήρωση των 2.400 χρόνων από τη γέννηση του σπουδαίου Σταγειρίτη φιλόσοφου, διοργανώνει το τοπικό Πρωτάθλημα Μακεδονίας-Θράκης Ορεινής Ποδηλασίας (MTB), στα αγωνίσματα του Cross country (αντοχής), στις κατηγορίες Μίνι μικρά, Μίνι μεγάλα, Παμπαίδες, Παγκορασίδες, Κορασίδες και του Team Relay (σκυταλοδρομία), στις 14-5-2016 στην Κομίτσα Χαλκιδικής.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ:
ΣΑΒΒΑΤΟ 14-05-2016
ΕΚΚΙΝΗΣΗ-ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: camping ΚΟΜΙΤΣΑ
ΔΙΑΔΡΟΜΗ:
Cross country 7,3 km για τους Παμπαίδες, Κορασίδες, Παγκορασίδες και team relay
Cross country 1,3 km για τα Μίνι Μεγάλα & μικρά
(επισυνάπτoνται χάρτες- υψομετρικά των αγώνων).
Ώρα εκκίνησης:
15:00 Μίνι Μικρά, (διάρκεια αγώνα 0:15-0:30), 4 στροφές των 1,3 km
15:30 Μίνι Μεγάλα, (διάρκεια αγώνα 0:20 -0:40), 6 στροφές των 1,3 km
16:00 Παμπαίδες, Κορασίδες, Παγκ. (Διάρκεια αγώνα 0:30-0:45) – 2 στροφές των 7,3 km
17:00 Team Relay, διαδρομή 7,3 km
18:00 αγώνας open, 4 στροφές των 7,3 km

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΜΑ TEAM RELAY ΒΑΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΜΤΒ (άρθρο 4.2.011)
Ο αγώνας Σκυταλοδρομίας – XCR είναι ομαδικό αγώνισμα Ορεινής Ποδηλασίας με συμμετοχή τεσσάρων (4) ποδηλατών και / ή ποδηλατισσών, με κάθε ποδηλάτη να πραγματοποιεί μια στροφή της διαδρομής του cross-country.
Στον αγώνα σκυταλοδρομίας κάθε σωματείο έχει δικαίωμα συμμετοχής μόνο με μια ομάδα.
Κάθε ομάδα πρέπει να αποτελείται από έναν ποδηλάτη της κατηγορίας Ανδρών (ή Νέων), μια ποδηλάτισσα της κατηγορίας Γυναικών, έναν ποδηλάτη της κατηγορίας Εφήβων και έναν της κατηγορίας Παίδων.
Κάθε ομάδα έχει δικαίωμα να αντικαταστήσει έναν ή περισσότερους ποδηλάτες ως εξής:
Άνδρα με :Γυναίκα, Έφηβο, Παίδα ή Νεάνιδα, Κορασίδα.
Γυναίκα με :Νεάνιδα, Κορασίδα.
Έφηβο με :Παίδα ή Νεάνιδα, Κορασίδα.
Παίδα με :Νεάνιδα, Κορασίδα.
Σε όλους τους αγώνες ο εκπρόσωπος κάθε ομάδας πρέπει να συμπληρώσει την φόρμα, που θα του δοθεί και να την παραδώσει σε κλειστό φάκελο στην Γραμματεία του αγώνα μία ώρα πριν την εκκίνηση του αγωνίσματος, για να γνωστοποιήσει την σειρά με την οποία θα αγωνισθούν οι αθλητές της κάθε ομάδας. Μετά την παράδοση του φακέλου, δεν υπάρχει δυνατότητα αλλαγής της σειράς με την οποία αγωνίζονται οι αθλητές.

ΑΠΟΝΟΜΕΣ: Οι απονομές θα γίνουν επί τόπου μετά το πέρας των αγώνων.
Τα Σωματεία με τους αθλητές τους να φροντίσουν να βρίσκονται εγκαίρως για υπογραφές και παραλαβή αριθμών.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες πρωταθλήματος έχουν όλα τα Σωματεία που ανήκουν στη δύναμη της Ε.Π.Σ.ΜΑ.Θ. με απεριόριστο αριθμό αθλητών. Τα δελτία των αθλητών πρέπει να είναι θεωρημένα από την Ομοσπονδία για το 2016.
Η Ένωση δεν φέρει καμιά ευθύνη για τυχόν ατύχημα, απώλεια ή καταστροφή υλικού, οποιουδήποτε συμμετέχει στον αγώνα, με οποιαδήποτε ιδιότητα.
Στον Οpen αγώνα (Λαϊκός) μπορούν να τρέξουν από 15 χρονών και άνω. Για τους ανηλίκους θα πρέπει στο σχετικό έντυπο συμμετοχής να υπογράφει και ο κηδεμόνας αναγράφοντας και τον αριθμό της Αστυνομικής του Ταυτότητας. Όλοι οι συμμετέχοντες υπογράφουν ειδική φόρμα συμμετοχής και υπεύθυνη δήλωση ότι έχουν εξετασθεί από γιατρό και είναι σε θέση να αγωνισθούν.
Η χρήση κράνους είναι υποχρεωτική για όλους.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Για όλες τις κατηγορίες με Φαξ στο 2310 200159 στα γραφεία της Ένωσης ή email στο epsmath@otenet.gr το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 11-05-2016.
Στον Open αγώνα (Λαϊκό) η συμμετοχή είναι 10 ευρώ και οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να στέλνονται στο fax: 2310200159 ή με mail στο epsmath@otenet.gr μέχρι την Πέμπτη 12-05-2016.

ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
1. Με κατάθεση του ποσού το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 12-5-2016, στο λογαριασμό της Ένωσης: Τράπεζα Πειραιώς ΙΒΑΝ –GR 1901710750006075040030796.
Με τη δήλωση συμμετοχής παρακαλούμε να μας διαβιβάζετε και το σχετικό παραστατικό κατάθεσης του παραπάνω ποσού.
2. Με πληρωμή στα γραφεία της Ε.Π.Σ.ΜΑ.Θ. το αργότερο μέχρι την 13-5-16, 2 μ.μ. (Καυτανζόγλειο Στάδιο – Θύρα 9, 09:00-17:00, καθημερινά πλην Σαββάτου)

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ: Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π.

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη του αγώνα και του βασικού κανονισμού της Ε.Ο.Π. αποφασίζει επιτόπου τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησης του αγώνα.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ:
1ος Νικητής ανά κατηγορία Χρυσό μετάλλιο – Δίπλωμα, 2ος Αργυρό μετάλλιο – Δίπλωμα, 3ος Χάλκινο μετάλλιο – Δίπλωμα, 4ος,5ος,6ος, Διπλώματα.
Η απονομή Κυπέλλου στους πρωταθλητές θα γίνει στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση βράβευσης μετά το πέρας του αγωνιστικού προγράμματος.

OPEN-ΛΑΪΚΟΣ
1ος Νικητής ανά κατηγορία κύπελλο, χρυσό μετάλλιο – Δίπλωμα, 2ος Αργυρό μετάλλιο – Δίπλωμα, 3ος Χάλκινο μετάλλιο – Δίπλωμα.
Κατηγορίες: 15-18, 19-29, 30+, 40+, 50+, 60+.
Απαραίτητη προϋπόθεση για την δημιουργία κάποιας κατηγορίας είναι να υπάρχουν τουλάχιστον έξι συμμετοχές. Σε διαφορετική περίπτωση οι ποδηλάτες θα ενταχθούν στην αμέσως μικρότερη κατηγορία.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ:
Η Ε.Ο. ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ θα καλύψει τα καύσιμα και διόδια αυτοκινήτου στα Σωματεία εκτός τόπου διεξαγωγής των αγώνων βάση χιλιομετρικής απόστασης με 0,20 € ανά χιλιόμετρο (ένα αυτοκίνητο ανά τέσσερα άτομα).
Δικαιολογείται διανυκτέρευση για μετακίνηση πάνω από 120 χλμ.
Η αποζημίωση των συλλόγων ορίζεται στα 30 Ευρώ το άτομο (ένας συνοδός ανά 3 αθλητές).
Μετά το τέλος των αγώνων θα αποστείλετε στην ΕΟΠ το σύνολο των χιλιομέτρων που διανύθηκαν, τα έξοδα διοδίων εφόσον υπάρχουν, τον αριθμό των ατόμων και η πληρωμή θα γίνεται με την κατάθεση των σχετικών παραστατικών (τιμολόγια, κλπ.)
Ακολούθως θα ενημερώνεστε από την Ομοσπονδία για το ακριβές ποσό που δικαιούστε, ώστε να συμπληρώνετε το σχετικό γραμμάτιο είσπραξης και να το υποβάλλετε.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

  • Δεν βρέθηκαν σχετικά άρθρα

Τα σχόλια σας

comments

Leave a Comment


9 − = 3

Email
Print
WP Socializer Aakash Web