Στις 14 Μαρτίου η παρουσίαση της S.M.F. Team στον Λευκό Πύργο

Η SMF Team είναι  Ελληνική  παγκόσμια ομάδα ανάμεσα σε 84 ομάδες ανά τον κόσμο στο  αγωνίσματα της ορεινής ποδηλασίας.

Ο ΣΦΕΝΔΑΜΟΣ δημιούργησε αυτή την ομάδα με σκοπό να αναδείξει την Ελληνική ορεινή ποδηλασία αξιοποιώντας νέους αθλητές. Επιπλέον να αναδειχθεί η ιδιαιτερότητα της Ελληνικής φύσης σε ότι αφορά το συγκεκριμένο άθλημα τόσο σε επίπεδο προετοιμασίας αθλητών όσο και στη διοργάνωση αγώνωνΗ ομάδα αποτελείται από:

Αντωνιάδης Δημήτρης (Βαλκανιονίκης-πρωταθλητής)

XC Βροχίδης Αλέξανδρος (Βαλκανιονίκης- πρωταθλητής)

XC/DH Διακάκη Ελένη (Βαλκανιονίκης-πρωταθλήτρια Ελλάδας)

XC Μεταλλίδης Χρήστος (2ος πρωταθλητής εφήβων)

XC Ivana Κostic (2η Βαλκανιονίκης – πρωταθλήτρια Σερβίας )

XC Jovan Rajkovic ( 2ος πρωταθλητής Σερβίας )

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσις θα πραγματοποιηθούν βιωματικά – διαδραστικά πειράματα από την ομάδας Physics Partizani του Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο Μακεδονίας τμήμα φυσικής  και μεταπτυχιακών φοιτητών του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης και του Τμήματος Φυσικής.

Οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν σε δύο δραστηριότητες και να κερδίσουν μερικά από τα δώρα που θα προσφέρει η διοργάνωση. Επίσης θα δοθούν και δώρα μετά από κλήρωση.

Η εταιρεία Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε. εξουσιοδοτημένος διανομέας και επισκευαστής Mercedes-Benz Smart στην Β. Ελλάδα    θα παρουσιάσει   τα νέα μοντέλα της εταιρίας SMART.

Η εταιρία  IDEAL ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟΣ που είναι ο  επίσημος χορηγός  της  SMF Team θα προσφέρει ενα ποδήλατο που θα κληρωθεί στους παρευρισκόμενους. Το περιοδικό MBIKE θα κληρώσει 3 ετήσιες συνδρομές  στους παρευρισκόμενους και οι αθλητές της SMF TEAM θα προσφέρουν περιοδικά MBIKE. Επίσης στον χώρο θα υπάρχουν περίπτερα με έντυπο υλικό από την ομάδα και την διοργάνωση SMF sfendami mountain festival , δύο αυτοκίνητα της ομάδας και τα περίπτερα των χορηγών.

Πάρτε μαζί σας το κέφι την καλή διάθεση και εμείς θα βάλουμε τη μουσική, τις δραστηριότητες και τα δώρα. Σας περιμένουμε να περάσουμε ευχάριστα  και να ανταλλάξουμε ιδέες και σκέψεις.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

Τα σχόλια σας

comments

Leave a Comment


8 − = 3

Email
Print
WP Socializer Aakash Web