Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 2ος Γύρος Ορεινής Ποδηλασίας “ΙΩΣΗΦ ΜΑΚΑΡΩΝΑΣ”

Με απόλυτη επιτυχία, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες καύσωνα, ολοκληρώθηκε την Κυριακή 6/9/2015 στο Κτήμα Καρελλά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο Γύρος Ορεινής Ποδαλασίας «ΙΩΣΗΦ ΜΑΚΑΡΩΝΑΣ» που διοργάνωσε ο Α.Ο. ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου, ένας αγώνας που είναι αφιερωμένος στη μνήμη του μέλους της αθλητικής οικογένειας του συλλόγου μας Ιωσήφ Μακαρώνα. Στον αγώνα έλαβαν μέρος περίπου 70 αθλητές από 11 σωματεία της Αττικής από 8 έως 14 ετών, των κατηγοριών Μίνι Μικρά, Μίνι Μεγάλα, Παμπαίδων και Πανκορασίδων.

Στην κατηγορία Μίνι Μικρά Αγόρια νικητής αναδείχθηκε ο Περικλής Μερκουράκης του Α.Ο. ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ και στα κορίτσια η Εβίτα Φύτρου της Α.Ε.Κ.

Στην κατηγορία Μίνι Μεγάλα μετά από μια συναρπαστική μάχη ρόδα με ρόδα μεταξύ των Κων/α Καραμπάτου (Α.Ο. ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ) και Νικηφόρου Αρβανίτου (Α.Ο. ΘΗΣΕΑΣ), οι οποίοι και είχαν ξεχωρήσει από τους πρώτους γύρους, νικητής αναδείχθηκε κυριολεκτικά πάνω στο νήμα ο αθλητής του Α.Ο. ΘΗΣΕΑΣ και με την αθλήτρια του Α.Ο. ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ να τερματίζει 2η στην κοινή κατάταξη για δέκατα του δευτερολέπτου και 1η στα Μίνι Μεγάλα Κορίτσια.

Στην κατηγορία Παμπαίδων ο αγώνας ήταν μονόλογος για τον αθλητή του Παναθηναϊκού Σπύρο Ντόκο, ο οποίος κέρδισε με χαρακτηριστική ευκολία, ενώ στην κατηγορία Πανκορασίδων νικήτρια αναδείχθηκε η Ειρήνη Καρούσου από την Α.Ε.Κ.

Στον αγώνα παραβρέθηκαν ο Στέφανος και ο Πέτρος Μακαρώνας , αδελφός και υιός του εκλιπόντος αντίστοιχα, ενώ τίμησαν με την παρουσία τους τη διοργάνωση ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γεώργιος Πατούλης, οι Αντιδήμαρχοι Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Ρένα Χαλιώτη και Πολεοδομίας και Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Δημήτρης Καρλαύτης, ο Πρόεδρος της Αναπτυξιακής κ. Νικόλαος Πέππας, η Πρόεδρος του ΠΕΑΠ Λυκόβρυσης-Πεύκης κα Μαρίνα Σταυράκη – Πατούλη, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ποδηλατικών Σωματείων Αττικής (Ε.ΠΟ.Σ.Κ.) κ. Αλέξανδρος Κελόγλου, ο ταμίας της Ε.ΠΟ.Σ.Κ. κ. Κων/ος Μητσάκης και οι εκπρόσωποι και οι παράγοντες των σωματείων που συμμετείχαν στους αγώνες.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά για άλλη μια φορά το Δήμο Αμαρουσίου για την υποστήριξη που μας προσέφερε, όλα τα σωματεία με τους αθλητές/τριες που πήραν μέρος, καθώς και όλους τους ανθρώπους: κριτές, γονείς, εκπροσώπους κ.α. που βοήθησαν στην ομαλή και επιτυχυμένη διεξαγωγή του αγώνα και το κατάστημα-χορηγό μας PULSE 100 στη Ν. Ερυθραία, το οποίο και προσέφερε δωροεπιταγές στους τρεις πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας.

Δείτε τα αποτελέσματα ΕΔΩ.


Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

  • Δεν βρέθηκαν σχετικά άρθρα

Τα σχόλια σας

comments

Leave a Comment


+ 8 = 11

Email
Print
WP Socializer Aakash Web