Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το Sfakia Extreme Trails Festival 2015

 Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το ποδηλατικό διήμερο (31 Οκτωβρίου & 1 Νοεμβρίου) στα Ασκύφου – Ίμπρο Σφακίων.

Το διήμερο ποδηλατικό φεστιβάλ περιελάμβανε ένα αγώνα ανάβασης , ένα κατάβασης (Downhill) και έναν αγώνα ορεινής ποδηλασίας (MTB-cross country).

Η αυλαία του διημέρου άνοιξε Σάββατο πρωί με τον αγώνα ανάβασης 3,5 χιλιομέτρων, που έγινε για πρώτη φορά, με εκκίνηση το χωριό Ίμπρος. Το απόγευμα της ίδιας μέρας έγινε και ο καθιερωμένος αγώνας κατάβασης, στη διαδρομή της Ταύρης-Ασκύφου, στους πρόποδες των Λευκών Ορέων, σε μία άκρως απαιτητική και καθαρά τεχνική διαδρομή, με έντονο το στοιχείο του βράχου και της πέτρας.

Την Κυριακή διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία ο αγώνας cross country, που συγκέντρωσε πολλές συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες παρά τις πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες. Η μέρα ξεκίνησε με τον αγώνα για τα παιδιά της περιοχής και των γύρω χωριών, ενώ παράλληλα διεξάγονταν παιχνίδια για όλες τις ηλικίες με μικρά ποδήλατα.(ευγενική χορηγία της kassimatis cycling).

Ηταν μια μοναδική εμπειρία για όλους τους ποδηλάτες που συμμετείχαν μιας και οι διαδρομές είχαν γίνει ιδιαίτερα απαιτητικές λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων. Οι διαδρομές ήταν συναρπαστικές, σχεδιασμένες μέσα στην καταπληκτική και παρθένα ευρύτερη περιοχή των χωριών Ασκύφου και Ίμπρος.

Μετά τις βραβεύσεις των νικητών ακολούθησε πλουσιοπάροχο κέρασμα από τον Πολιτιστικό σύλλογο του χωριού, το Δήμο Σφακίων και τον Αγροτικό κτηνοτροφικό συνεταιρισμό νομού Χανίων ‘’Αίγαγρος“.

Οι αγώνες διοργανώθηκαν από τον ΤΑΛΩ ANEK LINES ,τον Δήμο Σφακίων ,την Περιφερειακή ενότητα Χανίων και την Chania Cycling Races.
Μεγάλοι χορηγοί των αγώνων είναι: Κassimatis cycling(Specialized) , Anek lines , Aerialviews και ο Αγροτικός κτηνοτροφικός συνεταιρισμός νομού Χανίων ‘’Αίγαγρος‘’.

Χορηγοί αγώνα : Σαμαριά (νερά) , Ποδηλατοδρόμιο , Ευτυχία palace (κέντρο διασκέδασης) , Νικολουδάκης Λεωνίδας (υδραυλικά-χρώματα) , Power shop , Just men (ανδρικές κομμώσεις) , Κασιωτάκης (βουλκανιζατέρ) , Oceanis dive center , Καληνώρισμα (ταβέρνα) , Λιανιδάκη Αργυρώ (περίπτερο) , Το σταυροδρόμι (mini market) , Φυλίρα (έθνικ κόσμημα-ρούχο-αξεσουάρ)

Με την υποστήριξη του Πολιτιστικού συλλόγου Ασκύφου.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα ΕΔΩ.

Αποτελέσματα Downhill

-

Αποτελέσματα Uphill


Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

  • Δεν βρέθηκαν σχετικά άρθρα

Τα σχόλια σας

comments

Leave a Comment


9 + = 17

Email
Print
WP Socializer Aakash Web