Στην Ιερισσό Χαλκιδικής το Πρωτάθλημα Δρόμου Μακεδονίας-Θράκης

Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ σε συνεργασία με τον Δήμο Αριστοτέλη στα πλαίσια του εορτασμού του Επετειακού Έτους Αριστοτέλη όπως αυτό εγκρίθηκε και ανακηρύχθηκε από την UNESKO για τη συμπλήρωση των 2.400 χρόνων από τη γέννηση του σπουδαίου Σταγειρίτη φιλόσοφου, διοργανώνει το Πρωτάθλημα Μακεδονίας-Θράκης Δρόμου, την Κυριακή 15 Μαΐου 2016 στην Ιερισσό Χαλκιδικής.

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Α Γ Ω Ν Ω Ν

Κυριακή 15 Μαΐου ΑΝΤΟΧΗΣ, Ανδρών, Εφήβων
ΔΙΑΔΡΟΜΗ 101,7 χλμ.
ΙΕΡΙΣΣΟΣ (ΠΑΡΑΛΙΑ ΙΕΡΙΣΣΟΥ) – ΓΟΜΑΤΙ – ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ – ΔΙΑΣΤ.ΠΡΟΣ Μ.ΠΑΝΑΓΙΑ – Μ.ΠΑΝΑΓΙΑ – ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ – ΝΕΟΧΩΡΙ – ΒΑΡΒΑΡΑ(ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ) – ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ –ΚΡΥΟΝΕΡΙ – ΙΕΡΙΣΣΟΣ.
ΕΚΚΙΝΗΣΗ: Παραλία Ιερισσού
10:00 εκκίνηση Ανδρών
10:05 εκκίνηση Εφήβων (πιθανή ώρα τερματισμού πρώτου αθλητή 13:30)

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες πρωταθλήματος έχουν όλα τα Σωματεία δύναμης Ε.Π.Σ.ΜΑ.Θ. με απεριόριστο αριθμό αθλητών. Τα δελτία των αθλητών πρέπει να είναι θεωρημένα από την Ομοσπονδία για το 2016. Η Ένωση δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε ατύχημα, απώλεια ή καταστροφή υλικού, οποιουδήποτε συμμετέχει στον αγώνα, με οποιαδήποτε ιδιότητα.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Με αποστολή fax στο 2310 200159 ή email στο epsmath@otenet.gr στα γραφεία της Ένωσης το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 11 Μαΐου 2016.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ: Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π.

ΠΡΟΣΟΧΗ – ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ – ΠΑΤΗΜΑΤΑ:
ΑΝΔΡΕΣ : ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΝΑΠΤΥΓΜΑ
ΕΦΗΒΟΙ : 7,93 μ.

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη του αγώνα και του βασικού κανονισμού της Ε.Ο.Π. αποφασίζει επιτόπου τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησης του αγώνα.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ: 1ος Νικητής Χρυσό μετάλλιο – Δίπλωμα
2ος Νικητής Αργυρό μετάλλιο – Δίπλωμα
3ος Νικητής Χάλκινο μετάλλιο – Δίπλωμα
4ος,5ος,6ος, Διπλώματα
Η απονομή Κυπέλλου στους πρωταθλητές θα γίνει στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση βράβευσης μετά το πέρας του αγωνιστικού προγράμματος.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ:
Η Ε.Ο. ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ θα καλύψει τα καύσιμα και διόδια αυτοκινήτου στα Σωματεία εκτός τόπου διεξαγωγής των αγώνων βάση χιλιομετρικής απόστασης με 0,20 € ανά χιλιόμετρο (ένα αυτοκίνητο ανά τέσσερα άτομα).
Δικαιολογείται διανυκτέρευση για μετακίνηση πάνω από 120 χλμ.
Η αποζημίωση των συλλόγων ορίζεται στα 30 Ευρώ το άτομο (ένας συνοδός ανά 3 αθλητές).
Μετά το τέλος των αγώνων θα αποστείλετε στην ΕΟΠ το σύνολο των χιλιομέτρων που διανύθηκαν, τα έξοδα διοδίων εφόσον υπάρχουν, τον αριθμό των ατόμων και η πληρωμή θα γίνεται με την κατάθεση των σχετικών παραστατικών (τιμολόγια, κλπ.)
Ακολούθως θα ενημερώνεστε από την Ομοσπονδία για το ακριβές ποσό που δικαιούστε, ώστε να συμπληρώνετε το σχετικό γραμμάτιο είσπραξης και να το υποβάλλετε.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

  • Δεν βρέθηκαν σχετικά άρθρα

Τα σχόλια σας

comments

Leave a Comment


6 + 4 =

Email
Print
WP Socializer Aakash Web