Με μεγάλη επιτυχία η 1η Ανάβαση Μεγαλοβρύσου – Χρονόμετρο

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε ο διασυλλογικός αγώνας δρόμου «1η Ανάβαση Μεγαλοβρύσου – Χρονόμετρο» που διοργάνωσε ο Ποδηλατικός Γυμναστικός Σύλλογος Λάρισας, σε συνεργασία με το Δήμο Αγιάς και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μεγαλοβρύσου και είχε αφετηρία από την Αγιά και τερματισμό στην πλατεία Μεγαλοβρύσου. Ο συγκεκριμένος αγώνας έγινε για πρώτη φορά και ήταν εντεταγμένος στο αγωνιστικό πρόγραμμα της Ε.Ο.Π. για το 2015. Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες (δυνατή βροχόπτωση κατά διαστήματα), η συμμετοχή ήταν μεγάλη και παρευρέθηκαν αθλητές και αθλήτριες από τα παρακάτω σωματεία: ΠΑΟΚ, Πήγασος Ξάνθης, Κρόνος Νίκαιας, Κρόνος Τρικάλων, Π.Ο. Καρδίτσας, Άκρατος Βόλου, Π.Ο. Βόλου, Β.Α.Ο., Πρωτέας Αθηνών, Παναθηναϊκός, Πηνειός, Ασκληπιός, Θράκας Ιππέας, Π.Ο. Λάρισας, Μαχητές Πεύκων Θεσ/νίκης, Ευκλής Καλαμάτας, Μεσόγειος Ρόδου και Π.Γ.Σ. Λάρισας.

Όλοι οι αθλητές και οι συνοδοί που συμμετείχαν έμειναν ευχαριστημένοι από την διοργάνωση και τη φιλοξενία των συνδιοργανωτών.

Οι αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου μας για ακόμη μία φορά ήταν πρωταγωνιστές, αφού σε όποια κατηγορία κι αν αγωνίστηκαν βρέθηκαν στην πρώτη εξάδα.

Οι απονομές έγιναν στην πλατεία του Μεγαλοβρύσου από εκπροσώπους του Δήμου Αγιάς, όπως ο κ. Σουλιώτης Θεόδωρος, δημοτικός σύμβουλος του Δ. Αγιάς υπεύθυνος τουρισμού, ο κ. Λάμπρου Ευάγγελος, πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος Μεγαλοβρύσου, ο κ. Χαντζούλης Μιλτιάδης, πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεγαλοβρύσου και ο επικεφαλής των μέτρων τάξης του Α.Τ. Αγιάς.

Ο σύλλογος συγχαίρει τους αθλητές και τις αθλήτριες του για τις επιτυχίες τους και επίσης ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Αγιάς, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μεγαλοβρύσου και ιδιαίτερα το Αστυνομικό Τμήμα Αγιάς για τα μέτρα τάξης και την ασφαλή διοργάνωση, καθώς και όλους όσους εθελοντικά βοήθησαν για να έρθει σε πέρας αυτός ο αγώνας.

Τέλος, ευχαριστεί τους 2 χορηγούς του Συλλόγου, την εταιρία BOSCH CAR SERVICE Υγραεριοκίνηση Τσάκαλου-Τσιούτσια Ο.Ε. και το κατάστημα ποδηλάτων ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΑ του Γώγου Πέτρου για την οικονομική βοήθεια που προσφέρουν στο Σύλλογο και όχι μόνο.

Τα αποτελέσματα από όλους τους συμμετέχοντες είναι αναρτημένα στο facebook.


Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

  • Δεν βρέθηκαν σχετικά άρθρα

Τα σχόλια σας

comments

Leave a Comment


− 1 = 0

Email
Print
WP Socializer Aakash Web