Ξεπέρασε κάθε προσδοκιά ο αγώνας αντοχής Γύρος Λαγκαδά

Ξεπερνώντας κάθε προσδοκία συμμετοχής, με περίπου 220 αθλητές να βρίσκονται στην εκκίνηση για τον αγώνα αντοχής ολοκληρώθηκε σήμερα ο “Γύρος Λαγκαδά”. Ο καιρός μας έκανε το χατήρι και παρόλο που “απείλησε” αρκετές φορές, τελικά δεν έριξε ούτε σταγόνα!

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, οι διαθέσεις των αθλητών φάνηκαν από νωρίς με τους Ιωαννίδη Νίκο, Αζά Δημήτρη και Λινάρδο Νίκο να κάνουν αρκετές προσπάθειες να αποσπαστούν από το γκρουπ στις πρώτες ευθείες χωρίς όμως επιτυχία. Η ομάδα των 1000 Δέντρων, έχοντας 2 αθλητές υποψήφιους για την κατάκτηση της Γενικής επικεντρώθηκε κυρίως στο να αποτρέψει κάθε ξεκόλλημα και να πάει όλο το γκρουπ μαζί στην βάση της ανηφόρας. Μετά από το 35ο χλμ της διαδρομής περίπου και βάζοντας αρκετούς αθλητές της μπροστά να κρατάνε ένα υψηλό ρυθμό απέτρεψε προσπάθειες αθλητών να αποσπαστούν. Όντως στη βάση της ανηφόρας, η ομάδα έχει 4 αθλητές στο πρώτο γκρουπ (Βροχίδης, Fischer, Ταχόπουλος, Ιωακειμόπουλος) να προσπαθούν να ελέγξουν τις συνεχείς επιθέσεις του Ιωαννίδη Νίκου αλλά και την πάντα επικίνδυνη παρουσία του Δημήτρη Κουρμπέτη. Ο τελευταίος στάθηκε άτυχος σήμερα καθώς μετά από μερικά χιλιόμετρα παθαίνει λάστιχο και χάνει πολύτιμο χρόνο. Ο Ιωαννίδης όμως μετά από 3 συνεχόμενες προσπάθειες καταφέρνει να αποσπαστεί κι από τον Βροχίδη και συνεχίζει μόνος ανοίγοντας διαφορά περίπου 2 λεπτών μέχρι την κορυφή της ανηφόρας! Τον ακολουθούν Ιωακειμόπουλος, Fischer και Βροχίδης με τον Ταχόπουλο να μένει πιο πίσω με τον Levi Strauss και τον Γιάννη Αγτζίδη. Παρόλο που στα τελευταία 15 χλμ η διαφορά πέφτει στα 40 περίπου δεύτερα, ο Νίκος Ιωαννίδης αποδεικνύεται πολύ δυνατός και παίρνει πανάξια τη νίκη!

Τα 1000 Δέντρα, μετά την νίκη στο χθεσινό Ομαδικό Χρονόμετρο, κατακτούν τις 3 πρώτες θέσεις Γενικής Διημέρου και 2 πρώτες θέσεις στις Κατηγορίες 30+ και 50+!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο παρακάτω link

http://racesystem.gr/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B5%CE%BB%…/

Ευχαριστούμε όλα τα Σωματεία και τους αθλητές που στήριξαν τον αγώνα και μας τίμησαν με την παρουσία τους, την Τροχαία Λητής για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα, τα μέλη της ομάδας που έκαναν εκπληκτική δουλειά στη γραμματεία (Όλγα, Ευγενία, Μαρία, Ελένη, Δήμητρα, Γιώργος), τον Κώστα Καζανίδη που βοήθησε εξαιρετικά ως αλυτάρχης του αγώνα, τον Παντελή Τζερτζεβέλη και την Βέτα Τσαλίκη για τις φωτογραφίες και τον Νίκο Κουτλιάνο εκ μέρους του Δήμου Λαγκαδά που βοήθησε για την αναβάθμιση του Γύρου. Προσωπικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω ειλικρινά τους Φώτη Καραμανώλη και Παναγιώτη Λαχανίδη, για την πολύτιμη βοήθεια τους αλλά και τους Τσιτηρίδη Στάθη,Ταχόπουλο Νίκο και Βασίλα Γιάννη οι οποίοι παρόλο που αγωνίζονταν βοηθησαν και τις δύο ημέρες στο στήσιμο και ξεστήσιμο όλου του εξοπλισμού πριν και μετά τον αγώνα!

Ελπίζουμε να το απολαύσατε όσο κι εμείς και του χρόνου να έχουμε ακόμα υψηλότερο επίπεδο διοργάνωσης!


Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

  • Δεν βρέθηκαν σχετικά άρθρα

Τα σχόλια σας

comments

Leave a Comment


+ 4 = 7

Email
Print
WP Socializer Aakash Web