Δημήτρης Κουρμπέτης και Σταύρος Παπαδόπουλος οι νικητές του “1st LEON TROPHY”

Με άψογη οργανωτική επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε (25-26/07/2015) το “1ο LEON TROPHY” που διοργάνωσε ο ποδηλατικός όμιλος “ΒΕΛΟΣ” στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών.

Οι αγώνες διεξήχθησαν για πρώτη φορά μέσα στην πίστα του Αυτοκινητοδρομίου και οι αθλητές κατηγορίας Ανδρών -Εφήβων και Open 30+ που είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν, δοκίμασαν μια πρωτόγνωρη εμπειρία σε ένα διαφορετικό είδος ποδηλασίας που απαιτούσε ιδιαίτερες αγωνιστικές ικανότητες.

Γρήγορες κούρσες, έντονος συναγωνισμός, και γερά τζαρτζαρίσματα κάτω από υψηλές θερμοκρασίες που καταπόνησαν ακόμη περισσότερο τους αθλητές και ικανοποίησαν τους θεατές που βρέθηκαν στο χώρο των αγώνων.

Στην κατηγορία των Ανδρών-Εφήβων νικητής ύστερα από τα τρία αγωνίσματα Πόντων, scratch και elimination αναδείχθηκε ο αθλητής του Π.Ο. ΒΕΛΟΣ-Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Κουρμπέτης παίρνοντας 2 πρώτες και 1 δεύτερη θέση στα αντίστοιχα επιμέρους αγωνίσματα, δεύτερος αναδείχθηκε ο έφηβος αθλητής του διοργανωτή συλλόγου Παύλος-Στέργιος Σελιβάνωφ και τρίτος ο Χρήστος Δέλλιος από τα 1000 Δένδρα-Θεσσαλονίκης.

Στην Open κατηγορία, ο Σταύρος Παπαδόπουλος της φιλοξενούμενης ομάδας Δόξας Σταυρούπολης-Ξάνθης επιβλήθηκε τελικά μετά από σκληρή αναμέτρηση με τον Σπύρο Γεωργάκη του Π.Ο. ΒΕΛΟΣ, καθώς ύστερα από ισοβαθμία κατέκτησε την πρώτη θέση με διαφορά καλύτερων τερματισμών. Την τριάδα συμπλήρωσε ο Αλέξανδρος Χρυσοχοΐδης ύστερα από εξαιρετική εμφάνιση.

Με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών κατηγοριών την σκυτάλη πήραν οι μικροί και μεγάλοι φίλοι του αθλήματος που διασκέδασαν και απόλαυσαν μια οικογενειακή δράση στο περίφημο Family Race. Τα ζευγάρια που έδωσαν το παρόν, αποτελούμενα από Γονιό-παιδί, αδέλφια ή Συζύγους κλήθηκαν να διανύσουν μια στροφή της πίστας ο καθένας, δίνοντας την σκυτάλη ο ένας στον άλλο με στόχο την επίτευξη του μικρότερου χρόνου για την ανάδειξη του νικητή. Πανέμορφες εικόνες από μικρά παιδάκια που ξεχύθηκαν ενθουσιασμένα στην καυτή άσφαλτο και αγωνίστηκαν μαζί με τον μπαμπά ή τη μαμά για την νίκη και δημιούργησαν ενθουσιασμό στους παρευρισκόμενους, κερδίζοντας τον θαυμασμό και το χειροκρότημά τους.

Νικητές ήταν όλοι οι συμμετέχοντες και οι βραβεύσεις που έγιναν για το τυπικό της διαδικασίας, χώρισαν τους διαγωνιζόμενους στις ηλικιακές κατηγορίες 50+ και 50- λαμβάνοντας υπόψη το άθροισμα των ηλικιών των μελών του κάθε ζεύγους.

Στον χώρο του Αυτοκινητοδρομίου λειτούργησε έκθεση τοπικών προϊόντων και δόθηκε παράσταση από την ομάδα ΒΜΧ Ride On, για τους θεατές των αγώνων.

Τις απονομές στους νικητές έκαναν , ο Δήμαρχος Σερρών κ. Πέτρος Αγγελίδης, ο Πρόεδρος του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών κ. Θεόδωρος Αραμπατζής, ο Πρόεδρος της ΛΑΜΣ κ. Γεώργιος Βουδούρης και το μέλος του Δ.Σ της ΛΑΜΣ κ. Στέργιος Κωνσταντίνου, η πρόεδρος του Π.Ο. ΒΕΛΟΣ κ. Κάτια Δάκου, το μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής του Leon Trophy κ. Παρίσης Ιωαννίδης, η Γ. Γραμματέας του Π.Ο. ΒΕΛΟΣ κ. Στέλλα Ρακιτζοπούλου και ο Τεχνικός Διευθυντής του αγώνα κ. Κώστας Γεωργιάδης.

Ο διοργανωτής σύλλογος Π.Ο. ΒΕΛΟΣ, θα ήθελε να ευχαριστήσει τον μεγάλο χορηγό των αγώνων, το “Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών”, για την παραχώρηση χρήσης της εκπληκτικής πίστας που κοσμεί τον Νομό Σερρών, όλες τις τοπικές επιχειρήσεις που στήριξαν ενεργά την διοργάνωση και πάνω απ’ όλα τους αθλητές και τους συνοδούς τους που μας τίμησαν με την παρουσία τους προσερχόμενοι από την Αθήνα (ΑΛΦΑ), την Λάρισα (Π.Γ.Σ. Λάρισας), την Ξάνθη( ΠΗΓΑΣΟΣ, ΔΟΞΑ-Σταυρούπολης) και την Θεσσαλονίκη ( ΒΕΛΟΣ-1000 Δένδρα) και μας πρόσφεραν θέαμα και συγκινήσεις, δημιουργώντας τις καλύτερες προϋποθέσεις για την καθιέρωση του αγώνα στο αγωνιστικό πρόγραμμα και στις καρδιές των φιλάθλων.

Ειδικότερα οι βραβεύσειες:
ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΑΝΔΡΩΝ-ΕΦΗΒΩΝ
1.ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΡΜΠΕΤΗΣ – Π.Ο. ΒΕΛΟΣ
2.ΠΑΥΛΟΣ-ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΣΕΛΙΒΑΝΩΦ-Π.Ο. ΒΕΛΟΣ
3.ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΕΛΛΙΟΣ-1000 ΔΕΝΔΡΑ

ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ OPEN 30+
1.ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ-ΔΟΞΑ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ
2.ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ-Π.Ο. ΒΕΛΟΣ
3.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ-Π.Ο.ΒΕΛΟΣ


Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

  • Δεν βρέθηκαν σχετικά άρθρα

Τα σχόλια σας

comments

Leave a Comment


7 − = 3

Email
Print
WP Socializer Aakash Web