Δελτίο Τύπου 7οι Ποδηλατικοί Αγώνες Δρόμου “Η Γέφυρα μας Ενώνει”

Ο Π.Ο.Πατρών με την άδεια του Πανεπιστημίου Πατρών και και την συνεργασία της Κοινότητας Α. Καστριτσίου, διοργάνωσε τον έβδομο ποδηλατικό αγώνα «Η ΓΕΦΥΡΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ» στις κατηγορίες (ΑΝΔΡΩΝ – ΜΑΣΤΕΡ –ΠΑΙΔΩΝ- ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ – ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΜΙΝΙ και ΟΠΕΝ ).

Εφέτος για πρώτη φορά η εκκίνηση δεν έγινε από το ιστορικό λιμάνι της Ναύπακτου και συνεπώς δεν έγινε το πέρασμα της Γέφυρας. Όλοι οι αγώνες είχαν ως βάση και αφετηρία την Πανεπιστημιούπολη Πατρών. Συνολικά η συμμετοχή των αθλητών ανήλθε στα 142 άτομα. Οι μικρές κατηγορίες των Μίνι μικρών και Μίνι μεγάλων διαγωνίστηκαν σε δύο αγωνίσματα (Ατομική Χρονομέτρηση και 4Cross) εντός του Πανεπιστημίου και συγκεκριμένα στο χώρο της Πρυτανείας. Όλες οι άλλες κατηγορίες  αφού έκαναν κάποια χιλιόμετρα εντός του Πανεπιστημίου κατευθυνθήκαν προς το Α. Καστρίτσι. Οι κατηγορίες Παμπαίδων και Πανκορασίδων τερμάτισαν ποιο πάνω από την Μαγούλα στον Ορτό ενώ οι Άνδρες – Παίδες και Μάστερς στο Α. Καστρίτσι. Συγχρόνως με τον τερματισμό στο χωριό η κοινότητα έκανε δενδροφύτευση του χώρου και συμβολικά συμμετείχαν και κάποιο αθλητές.

Συμμετείχαν εκτός του Π.Ο.Πατρών τα σωματεία Α.ΕΚ. Τρίπολης – Π.Ο.Τρίπολης – Γ.Σ. Δύμης – ΚΡΟΝΟΣ Νίκαιας – ΠΕΣΑ ΑΣΤΕΡΑΣ – – Ποδηλατοδρόμος – Ο.Φ.Π.Ιωαννίνων – Α.Σ.Π.. ΑΛΦΑ – Π.Ο.Α ΔΙΑΓΟΡΑΣ Αιγίου – ΕΡΜΗΣ Μαρκόπουλου – Μεσσηνιακός Γ.Σ. – ΛΕ.Μ.Α.Θ –– Ο.Φ.Ν.ΙΩΝΙΑΣ – ΠΕΛΟΤΟΝ – ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ – Α.Ο. Πήγασος – Κορινθιακός Π.Ο.- Α.Ε.Κ. Αθηνών και ο Α.Ο. ΘΗΣΕΑΣ .

Με το πέρας των αγώνων έγιναν οι απονομές στους νικητές στο χώρο της Πρυτανείας παρουσία του Αντιπρύτανη κ. Γεωργίου Αγγελόπουλου.
Τα πλήρη αποτελέσματα όλων των κατηγοριών στη συνέχεια.

Ο Π.Ο.ΠΑΤΡΩΝ   επιθυμεί να εκφράσει, , τις ευχαριστίες του στο Πανεπιστήμιο Πατρών και ιδιαίτερα στην Πρύτανη και το Αντιπρύτανη κ. Γ. Αγγελόπουλο για την άδεια να διοργανώσουμε τους αγώνες στην Πανεπιστημιούπολη. Επίσης ευχαριστούμε όλους τους αθλητές και συνοδούς που τίμησαν με την παρουσία σας τους διασυλλογικούς αγώνες .

Τους υποστηρικτές χορηγούς ΙDEAL- Σ/Μ ΚΡΟΝΟΣ – FANTA – ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ. που βοήθησαν ώστε να πραγματοποιηθούν σωστοί αγώνες για τους αθλητές.

Επίσης θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας προς την Τροχαία Πατρών για την άψογη συνεργασία που είχαμε και όλα κύλησαν ομαλά.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

  • Δεν βρέθηκαν σχετικά άρθρα

Τα σχόλια σας

comments

Leave a Comment


9 − 3 =

Email
Print
WP Socializer Aakash Web