Άλλη μία επιτυχία σε διεθνές επίπεδο για τον ΑμεΑ Τάλως

Οι επιτυχίες για το σωματείο ΑμεΑ ΤΑΛΩΣ συνεχίζονται σε διεθνές επίπεδο και η νέα γενιά πρωταθλητών στην ποδηλασία ετοιμάζεται σταδιακά για το μέλλον.

Αυτή τη φορά ο Βοριζανάκης Φώτης στην κατηγορία C3 στο Ευρωπαϊκό κύπελλο ποδηλασίας δρόμου που έγινε στην Πράγα της Τσεχίας κατέλαβε την 7η θέση στα 13,7 χιλιόμετρα ατομικής χρονομέτρησης και την 8η θέση στα 51 χιλιόμετρα δρόμου αντοχής.

Ο νεαρός αθλητής μας στην Παρθενική του εμφάνιση στο εξωτερικό είχε εξαιρετική παρουσία και στάθηκε πολύ καλά απέναντι στους παγκόσμιους πρωταθλητές και Παραολυμπιονίκες από Γερμανία και Ρωσία που ήταν αντίπαλοι του.

οι βαθμοί που συγκέντρωσε ο Ηρακλειώτης αθλητής προστίθενται στη συνολική βαθμολογία της χωράς αλλά και την ατομική του αθλητή στο δρόμο για το το Ρίο το 2016.

“Υπάρχουν παιδιά με πλούσιο ταλέντο στη χώρα μας που μπορούν με σωστή και προγραμματισμένη δουλειά να διαπρέψουν σε διεθνές επίπεδο. ο Βοριζανάκης Φώτης και ο Παπαγγελής Νίκος που επίσης συμμετείχε σε αυτό τον αγώνα και κατέλαβε την 6η θέση είναι κάποιοι από αυτούς που μας δίνουν ελπίδες για το μέλλον. Σε συνδυασμό με τους αθλητές΄΄ες που αυτή τη στιγμή υπάρχουν στην Εθνική ομάδα, νομίζω ότι μπορούμε να περιμένουμε πολλές ακόμα επιτυχίες.”

Φυσικά αυτή η αποστολή δε θα είχε πραγματοποιηθεί αν κάποιοι άνθρωποι δε στήριζαν τα παιδιά σε αυτές τους τις προσπάθειες.

Ευχαριστούμε θερμά τον Τσιγκένη Κών/νο με την εταιρεία TSIGENIS WOODCRAFT που είναι και ο χορηγός του αθλητή Βοριζανάκη και χωρίς τη βοήθειά του δε θα μπορούσε να πάει σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση.

Επίσης την AEGEAN AIRLINES για τη χορηγία των εισιτηρίων και της μεταφοράς του εξοπλισμού που επίσης είναι αρωγός σε κάθε μας ταξίδι στο εξωτερικό.

Τέλος σαν σωματείο ευχαριστούμε το Δήμο Ηρακλείου που μας φιλοξενεί στις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου σταδίου που καθημερινά προπονούνται όλοι οι αθλητές μας σε ποδηλασία, στίβο, μπότσια και άρση βαρών και όλους όσους επώνυμα και ανώνυμα βοηθούν τον ευαίσθητο χώρο των αθλητών με Αναπηρίες.


Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

  • Δεν βρέθηκαν σχετικά άρθρα

Τα σχόλια σας

comments

Leave a Comment


− 4 = 2

Email
Print
WP Socializer Aakash Web