4η θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο για τις Χαλκιαδάκη – Μηλάκη

4Η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ,ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ ΟΙ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗ-ΜΗΛΑΚΗ ΤΟΥ “ΤΑΛΩΣ”

Με μια εντυπωσιακή εμφάνιση και με απίστευτο πάθος και δύναμη οι πρωταθλήτριες μας Χαλκιαδάκη Αδαμαντία- Μηλάκη Ηρώ στην κατηγορία Τάντεμ κατέλαβαν την 4η θέση στην ατομική χρονομέτρηση 18,2 χιλιομέτρων με χρόνο 44.27΄΄ στην πόλη Elzach της Γερμανίας.
Σε μια διαδρομή που ξεκινούσε από την πόλη και τερμάτιζε …. στο θεό, με συνεχόμενη ανηφόρα που η κλήση σε κάποια σημεία έφτανε και το 9%, οι αθλήτριες του “ΤΑΛΩΣ” έδειξαν τη δύναμή τους κι το πόσο καλά προετοιμασμένες ήρθαν σε αυτή τη διοργάνωση. τερμάτισαν στην 4η θέση της τελικής κατάταξης, καταγράφοντας ακόμα μια σπουδαία επιτυχία για τα Ελληνική χρώματα και μάλιστα σε ένα αγώνισμα που δεν ήταν ο στόχος .
Το Ελληνικό πλήρωμα μπήκε από την αρχή πολύ δυνατά στον αγώνα και άρχισε να ξεπερνάει το ένα μετά το άλλο τα πληρώματα που είχαν φύγει νωρίτερα και απέδειξε για άλλη μια φορά ότι τώρα το επίπεδό του είναι στην κορυφή του κόσμου.
Μετά την ταλαιπωρία στο αεροδρόμιο της Στουτγκάρδης (όπου αρνήθηκαν να ενοικιάσουν αυτοκίνητο με Ελληνική πιστωτική κάρτα!!!) η Ελληνική ψυχή μίλησε με τον καλύτερο τρόπο και ανάγκασε όλο τον κόσμο να χειροκροτήσει θερμά τις αθλήτριες μας στην εντυπωσιακή τους προσπάθεια.
Ευχαριστούμε θερμά την ομοσπονδία μας ΕΑΟΜ ΑΜΕΑ και όλους τους ανθρώπους της, γιατί σε μια πολύ δύσκολη περίοδο και οικονομικά δυσχερέστατη κατάσταση στήριξε για άλλη μια φορά τις προσπάθειες των αθλητριών στην πορεία προς την παγκόσμια καταξίωση, και το αποτέλεσμα τους δικαιώνει όλους.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στους χορηγούς της ομοσπονδίας μας “ΟΜΙΛΟΣ ΥΓΕΙΑ”, και φυσικά της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής στο δρόμο για το ΡΙΟ 2016 ΟΠΑΠ και την “Ολυμπία οδός” που χωρίς τη βοήθειά τους η επιτυχίες αυτές δε θα μπορούσαν να έρθουν.
Οι αθλήτριες στέλνουν μήνυμα πίστης και αισιοδοξίας στη χώρα μας και ευχαριστούν τους ανθρώπους του σωματείου ‘ΤΑΛΩΣ” για τη συμπαράσταση , την εταιρεία γυαλιών ηλίου OAKLEY και Maglaris Bikes, SPS club για τη χορηγία και φυσικά όσους στηρίζουν το σωματείο μας και τους αθλητές του Aegean Airlines, Hertz, Transcombi Group s.a., Minoan Lines και το Δήμο Ηρακλείου για τη φιλοξενία. Επίσης το Ροταριανό όμιλο Ηρακλείου Candia, και την Καλλιπάτειρα.
Επόμενος αγώνας την Κυριακή 26/7 ο δρόμος αντοχής 57 χιλιομέτρων στο κέντρο της πόλης.
Τέλος στον άνθρωπο που, ανώνυμα σύμφωνα με την επιθυμία του, στήριξε τις αθλήτριες για την αγορά ποδηλάτου ( το οποίο φυσικά λόγω της τραπεζικής αργίας δεν έχει αγοραστεί ακόμα), να του ΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γιατί και ψυχολογικά έδωσε τεράστια ώθηση σε αυτή την προσπάθεια.


Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

  • Δεν βρέθηκαν σχετικά άρθρα

Τα σχόλια σας

comments

Leave a Comment


+ 8 = 16

Email
Print
WP Socializer Aakash Web