Πλούσιο το πρόγραμμα για το Πρωτάθλημα Δυτικής Κρήτης 2015

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ 2015

Η ChaniaCyclingRaces σε συνεργασία με το ποδηλατικό σωματείο TALOS ANEK LINES διοργανώνει για το 2015 Ποδηλατικό Πρωτάθλημα Δυτικής Κρήτης τόσο στο ΜΤΒ όσο και στον δρόμο. Το κάθε Πρωτάθλημα είναι ανεξάρτητο από το άλλο και αποτελείται από 6(MTB) και7(ΔΡΟΜΟΥ) αγώνες. Ενώ αν κάποιος το επιθυμεί μπορεί να λάβει μέρος και στα δύο Πρωταθλήματα ή και σε μεμονωμένους αγώνες.

Διευκρινίζεται επίσης ότι το Πρωτάθλημα είναι ανοικτό και μπορεί να συμμετέχει κάθε ποδηλάτης ανεξάρτητα εάν είναι από την δυτική Κρήτη ή από την υπόλοιπη Ελλάδα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΕΞΗΣ:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ(ΜΤΒ)
1. ΒΑΤΟΛΑΚΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΑΓΩΝΑΣ CROSS COUNTRY(XC) ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
2. ΡΟΥΣΤΙΚΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΑΓΩΝΑΣ POINT TO POINT(XCP) ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
3. ΑΓΚΟΥΣΕΛΙΑΝΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΑΓΩΝΑΣ CROSS COUNTRY(XC) ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ
4. ΑΓΙΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ ΧΑΝΙΩΝ ΑΓΩΝΑΣ 4 CROSS (XC) ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
5. ΜΑΡΓΑΡΙΤΕΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΑΓΩΝΑΣ CROSS COUNTRY(XC) ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ
6. ΑΣΚΥΦΟΥ ΣΦΑΚΙΩΝ ΑΓΩΝΑΣ CROSS COUNTRY ΜΑRATHON(XCM) ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΔΡΟΜΟΥ
1. ΧΑΝΙΑ-ΜΕΣΚΛΑ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΤΟΧΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
2. ΦΟΥΡΝΕΣ-ΛΑΚΟΙ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΑΒΑΣΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ
3. ΜΟΥΡΝΙΕΣ ΧΑΝΙΩΝ ΑΓΩΝΑΣ ΣΙΡΚΟΥΙ(CAFÉ LATE) TETAΡTH 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
4. ΧΑΝΙΑ-ΤΑΥΡΩΝΙΤΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΜΑΙΟΥ
5. ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ-ΚΑΝΔΑΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΤ. ΧΡΟΜΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ
6. ΦΟΥΡΝΕΣ-ΖΟΥΡΒΑ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΑΒΑΣΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
7. ΑΛΙΚΙΑΝΟΣ-ΠΡΑΣΕΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΤΟΧΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Στους αγώνες δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι είναι 17 χρονών και άνω , δηλαδή γεννηθέντες από το 1998 και παλαιότερα ενώ όριο ηλικίας προς τα πάνω δεν υπάρχει(δεν χρειάζεται κανένα αθλητικό δελτίο ούτε είναι απαραίτητο να ανήκουν σε κάποιο σωματείο). Για τους ανήλικους ποδηλάτες χρειάζεται υπογραφή κηδεμόνα.

Το κόστος συμμετοχής για κάθε αγώνα ορίζεται στο ποσό των 5 ευρώ.

Κάθε συμμετέχοντας μετέχει με δική του ευθύνη, είναι υποχρεωμένος να τηρεί τον Κ.Ο.Κ. και να φοράει κράνος.

Προκηρύξεις αγώνων
Η προκήρυξη κάθε αγώνα θα ανακοινώνεται 10 μέρες πριν τον αγώνα στο FB όπου και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να μαθαίνουν τις λεπτομέρειες του αγώνα και να δηλώνουν συμμετοχή.

Οι αγώνες με αστερίσκο είναι ανεπίσημοι χωρίς την καλύψει αστυνομίας, ΕΚΑΒ, και γιατρού.

Για όλους τους αγώνες οι συμμετέχοντες θα πρέπει να υπογράφουν υπεύθυνη δήλωση ότι είναι ικανοί να συμμετέχουν σε τέτοιες μορφής εκδηλώσεις.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ
Σε κάθε αγώνα θα υπάρχουν βραβεύσεις με μετάλλια και διπλώματα για τους 3 πρώτους νικητές και δίπλωμα για τον 4ο,5ο και 6ο κάθε ηλικιακής κατηγορίας για τους άνδρες(17-29χρ/30-39/40-49/50 και άνω) ενώ θα υπάρχει και μία κατηγορία γυναικών. Εάν σε κάποια κατηγορία δεν συμμετέχουν τουλάχιστον 3 αθλητές η κατηγορία αυτή συμπτύσσεται με την αμέσως προηγούμενη.

Σε όλους τους αγώνες θα υπάρχει και μια κατηγορία FUN για ανεξαρτήτου ηλικίας ποδηλάτες που δεν επιθυμούν να λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα( σε κάποιους αγώνες θα τρέχουν μειωμένη διαδρομή).

Στην εκκίνηση κάθε αγώνα ένας τυχερός από τους συμμετέχοντες στο πρωτάθλημα θα κερδίζει έπειτα από κλήρωση μια δωροεπιταγή αξίας 25 € προσφορά από το ποδηλατικό κατάστημα <>

Επίσης με το τέλος των πρωταθλημάτων θα γίνουν απονομές στους νικητές της γενικής κάθε κατηγορίας με κύπελλα μετάλλια και διπλώματα για τους 6 πρώτους χωριστά για κάθε πρωτάθλημα και στον νικητή που θα προκύψει από μια SUPER γενική βαθμολογία και θα απονεμηθούν ειδικά έπαθλα και μετάλλια για τους 3 πρώτους του ΜΤΒ και τους 3 πρώτους του δρόμου.

Ειδικά ο πρώτος γενικής της σουπερ βαθμολογίας κάθε πρωταθλήματος θα παραλάβει την φανέλα του πρωταθλητή (προσφορά των καταστημάτων 5 λεπτά όπου είναι και ο χρυσός χορηγός της διοργάνωσης)και θα κερδίσει μία διανυκτέρευση για δύο άτομα στο πολυτελές ξενοδοχείο MINOA PALACE (προσφορά του Μαθιουλάκη Γιώργου), ενώ ο δεύτερος νικητής κάθε πρωταθλήματος θα κερδίσει μία διανυκτέρευση για δύο άτομα στην πανέμορφη Παλαιόχωρα (προσφορά της οικογένεια Περάκη).

Τέλος ο ποδηλάτης που θα φέρει τις καλύτερες θέσεις στην γενική της SUPER βαθμολογίας και από τα δύο πρωταθλήματα θα κερδίσει ένα γεύμα για δύο άτομα στο πολυτελές εστιατόριο δίπλα στην θάλασσα του ξενοδοχείου MINOA PALLAS(προσφορά του Γιώργου Μαθιουλάκη). Σε περίπτωση ισοβαθμίας θα μετρήσει το πρωτάθλημα δρόμου όπου τελειώνει και τελευταίο.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
Σε κάθε αγώνα θα βαθμολογούνται οι 45 πρώτοι ως εξής:
100,80,70,65,60,55,52,49,46,43,40,38,36,34,32,30,29,28,27,26,25,24,23,22,21,20,19,18,17,16,……1

Στην τελική βαθμολογία κάθε πρωταθλήματος θα μετράνε τα καλύτερα αποτελέσματα από 5 αγώνες όπου και θα ανακηρυχτούν οι τελικοί νικητές κάθε ηλικιακής κατηγορίας.

Ενώ για την SUPER γενική ανεξαρτήτου ηλικίας η βαθμολογία που θα συγκεντρώσει κάθε ποδηλάτης θα πολλαπλασιαστεί με συντελεστή σύμφωνα με την ηλικία του. Αυτή η ειδική βαθμολογία ισχύει μόνο για να ανακηρυχτεί ο SUPER νικητής της γενικής μεταξύ όλων των συμμετεχόντων και όχι για την γενική κάθε ηλικιακής κατηγορίας. O τρόπος αυτός επινοήθηκε έτσι ώστε να υπάρξει μια βαθμολογία όσο τον δυνατόν πιο <> για όλους.

Ο συντελεστής είναι για την κατηγορία 16-29(βαθμολογία x 1,28) και από 30 χρονών και πάνω ο πολλαπλασιασμός γίνεται συμφώνα με την ηλικία (π.χ. 30χρ βαθμ x 1,30 για 45 χρ βαθμ x 1,45).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Για οποιαδήποτε πληροφορία το πρόγραμμα των αγώνων τα αποτελέσματα και για τυχόν αλλαγές η ενημέρωση σας θα γίνεται στη σελίδα της ChaniaCyclingRaces στο FB

ΧΟΡΗΓΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Η ChaniaCyclingRaces ευχαριστεί τους παρακάτω χορηγούς για την υποστήριξη αυτού του event
MINI MARKET 5 ΛΈΠΤΑ-ΣΟΥΔΑ/ΑΡΩΝΙ/ΚΛΑΔΙΣΣΟ, ΖΩΓΡΑΦΑΚΗΣ ΜΙΧ. ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΟ, ΚΑΡΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ-ΑΝΔΡΙΚΕΣ ΚΟΜΜΩΜΣΕΙΣ ΚΟΛΥΜΠΑΡΙ), ΦΟΙΝΙΚΑΣ CAFÉ –ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ, ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΟ, ΔΗΜ. ΓΑΡΟΦΑΛΑΚΗΣ-ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ, ELEA ΨΑΡΟΥΔΑΚΗΣ-ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ, ΜΠΑΡΜΠΟΠΟΥΛΟΣ-ΕΝΔΥΜΑΤΑ, ΜΑΓΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ – CAFE, ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ-ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΠΡΟΠΟ ΒΑΜΒΑΚΟΠΟΥΛΟ, CRETAN KNIVES ΣΚΑΛΙΔΑΚΗΣ –ΜΑΧΑΙΡΙΑ, ΧΝΑΡΑΣ-ΚΑΥΣΙΜΑ ΜΟΥΡΝΙΕΣ, ΑΠΟΘΗΚΗ ΑΘΗΤΑΚΗ-ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΒΑΜΒΑΚΟΠΟΥΛΟ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ Κ.&ΣΙΑ –ΕΜΠΟΡΙΟ ΞΥΛΕΙΑΣ, ΤΖΑΓΚΑΡΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΕΛΕΚΑΠΙΝΑ, NIKOS LIANOPOULOS- ΑΝΔΡΙΚΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ, AERIAL VIDEO PRODUCTIONS-ΕΝΑΕΡΙΕΣ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ, ΣΚΟΡΔΥΛΑΚΗΣ-ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΕΙΔΗ.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: PROCYCLING.GR, ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΥΔΩΝ, ΧΑΝΙΑ ΣΠΟΡ FM, ATHLITIKO.GR

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

  • Δεν βρέθηκαν σχετικά άρθρα

Τα σχόλια σας

comments

Leave a Comment


4 − 2 =

Email
Print
WP Socializer Aakash Web