Τοπικό Πρωτάθλημα Αττικής Δρόμου Μικρών Κατηγοριών

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΡΟΜΟΥ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ 2015

Παίδων, Παμπαίδων, Κορασίδων, Πανκορασίδων, Μίνι Μεγάλα, Μίνι Μικρά

Η ΕΠΟΣΚ προκηρύσσει την διεξαγωγή του Πρωταθλήματος Αττικής στον Δρόμο, στα αγωνίσματατης Ατομικής Χρονομέτρησης και του Δρόμου Αντοχής, όπως αναλυτικά περιγράφεται στους όρους που ακολουθούν:

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ/ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: Κυριακή 29/3/2015 • 10.30 Ατομική Χρονομέτρηση διαδοχικά σε Μίνι Μικρά, Μίνι Μεγάλα, Παμπαίδες, Πανκορασίδες, Κορασίδες, Παίδες. • 13.00 Αγώνας Δρόμου Αντοχής (σε μορφή σιρκουί), διαδοχικά σε Μίνι Μικρά, Μίνι Μεγάλα. • Απονομές ατομικής χρονομέτρησης (όλες οι κατηγορίες) και αγώνας δρομου ΜΙΝΙ, με την λήξη • 16.00 Αγώνας Δρόμου Αντοχής Παίδων, 16.05 Παμπαίδων, Κορασίδων και Πανκορασίδων • Απονομές αγώνα δρόμου (λοιπές κατηγορίες) με την λήξη στον χώρο Τερματισμού.

ΠΟΛΗ: Κορωπί, Μεσόγεια Αττικής

ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Ατομική Χρονομετρηση (5,25χλμ-2,3χλμ) Εκκίνηση/Τερματισμός: Στάδιο Παπασιδέρης (Κορωπί) οδός Αν.Ντούνη – Οδος Αδριανού (προς Αεροπορική Βάση) Επιστροφή. Αντοχή Μίνι: (2,1χλμ) Εκκίνηση/Τερματισμός: Στάδιο Παπασιδέρης (Κορωπί) οδός Αν.Ντούνη (περιμετρικά του αθλητικού κέντρου Παπασιδέρης) Αντοχή Παίδων – Παμπαίδων – Κορασίδων – Πανκορασίδων (7,5χλμ): Εκκίνηση/Τερματισμός: Πεισιστράτου (Κορωπι) – Πελλήνης – Χαληδώνος – Δημοσθένους

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ – ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ: • Αγώνας Ατομικής Χρονομέτρησης o Μίνι Μικρά και Μίνι Μεγάλα 2,3χλμ. o Παμπαίδες, Πανκορασίδες, Κορασίδες: 5,25χλμ. o Παίδες: 10,5χλμ. (Δύο γύροι) • Αγώνας Δρόμου Αντοχής o Μίνι Μικρά 8,4χλμ, (4 γύροι) o Μίνι Μεγάλα 14,7χλμ (7 γύροι) • Αγώνας Δρόμου Αντοχής o Παίδες: 60χλμ. (8 γυροι) o Παμπαίδες 37,5χλμ (5 γύροι) o Πανκορασίδες 37,5χλμ (5 γύροι) o Κορασίδες 37,5χλμ (5 γύροι)

ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ/ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ: Στον χώρο εκκίνησης 60’ πριν την εκκίνηση των πρωινών αγώνων. Στο ίδιο σημείο θα λειτουργεί 2ώρες πριν την εκκίνηση των αγώνων η Γραμματεία των αγώνων, για υπογραφές αθλητών στο ΦΑ, και παραλαβή αριθμών αγώνα. Οι ποδηλάτες που εγκαταλείπουν υποχρεούνται να επιστρέψουν τους αριθμούς συμμετοχής τους στην Γραμματεία. Η Γραμματεία θα παρακρατεί τα δελτία των συμμετεχόντων μέχρι την λήξη των αγώνων, όποτε και θα επιστραφούν στον εκπρόσωπο της ομάδας με ταυτόχρονη επιστροφή των αριθμών αγώνα, όλων των αθλητών της ομάδας που τερμάτισαν.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:Δηλώσεις συμμετοχής αποκλειστικά και μόνο µε την χρήση της συνημμένης φόρμας δήλωσης συμμετοχής μέχρι την Τετάρτη 25/3/2015 µε e-mail στο eposkbike@gmail.com ΑΠΟΝΟΜΕΣ: Όπως αναφέρεται στο πρόγραμμα.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ: 1ος, 2ος και 3ος Νικητής (-τρια) Μετάλλιο και δίπλωμα. 4η – 6η θέση δίπλωμα. Στις κατηγορίες Μίνι, οι βραβεύσεις θα είναι ξεχωριστές για αγόρια και κορίτσια.

ΕΙ∆ΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ: Οι αγώνες διεξάγονται µε τους Κανονισμούς της Ε.Ο.Ποδηλασίας και ειδικότερα αυτούς για την Ποδηλασία Δρόμου και τα αγωνίσματα Χρονομέτρησης. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα σωματεία – μέλη της ΕΠΟΣΚ µε απεριόριστο αριθμό αθλητών.

ΑΝΑΠΤΥΓΜΑ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ: Σε όλες τις κατηγορίες, οι συμμετέχοντες θα χρησιμοποιούν ως μέγιστο, το Έδρα:ΟλυµπιακόΠοδηλατοδρόµιο,Λ.Σπ.Λούη-ΟΑΚΑ,15123Μαρούσι ανώτατο ανάπτυγμα της κατηγορίας τους όπως αυτό ορίζεται από τους Κανονισμούς της

Ε.Ο.Π. ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση, που η κατηγορία Κορασίδων συγχωνευτεί (για λόγους κατάταξης) με τους Παμπαίδες, οι Κορασίδες αθλήτριες θα έχουν μέγιστο ανάπτυγμα αυτό της κατηγορίας Παμπαιδων. Ο έλεγχος θα γίνει σύμφωνα με τις υποδείξεις της Αγωνοδίκου Επιτροπής πριν και/ή μετά τους αγώνες.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ: Για τους αγώνες Δρόμου όχημα συνοδείας θα επιτραπεί ένα ανά σωματείο, για τις κατηγορίες Παίδων και Παμπαίδων/Κορασίδων/Πανκορασίδων. Στην γραμματεία των αγώνων θα παραλαμβάνεται πάσο εισόδου/συνοδείας αφού θα δηλωθεί ο αριθμός κυκλοφορίας και ο οδηγός του οχήματος, που πρέπει να είναι επίσης δηλωμένος εκπρόσωπος ή προπονητής της ομάδας. Συνοδευτικά οχήματα με οδηγούς ή επιβαίνοντες μη δηλωμένους εκπροσώπους – προπονητές σωματείων δεν θα ακολουθούν τον αγώνα. Δεν επιτρέπεται Τροφοδοσία/Υδροδοσία, λόγω της μικρής διάρκειας των αγώνων. Τεχνική βοήθεια θα δίνεται και από σταθερό σημείο (θα ανακοινωθεί στο Τεχνικό Συνέδριο). Στον αγώνα δρόμου αντοχής των Μινι, σε περίπτωση αναγνωρισμένου ατυχήματος (σκάσιμο ελαστικού, σπάσιμο βασικού κομματιού του ποδηλάτου κλπ.) θα υπάρχει ουδετεροποίηση μιας στροφής (πλην την τελευταία)

Για την Ατομική Χρονομέτρηση θα επιτραπεί όχημα συνοδείας μόνο για την κατηγορία Παίδων. Στους αγώνες Ατομικής χρονομέτρησης, η σειρά εκκίνησης θα καθοριστεί από την τεχνική επιτροπή της ΕΠΟΣΚ, σύμφωνα με τις υποδείξεις των σωματείων, κατά την συμπλήρωση των δηλώσεων συμμετοχής. Οι σειρές εκκίνησης θα ανακοινωθούν μια ημέρα πριν την έναρξη των αγώνων, και έκτοτε δεν θα ισχύει καμιά προσθήκη/αλλαγή ή ακύρωση συμμετοχής. Για όλες τις κατηγορίες (πλην την Παίδων) δεν επιτρέπονται τεχνικά αεροδυναμικά βοηθήματα, όπως κράνη με κλειστό αεροδυναμικό σχήμα, τροχοί disc ή με λιγότερες των 12 ακτινών, ποδήλατα και τιμόνια χρονομέτρησης, καθώς επίσης και αεροδυναμικές μπάρες/προεκτάσεις τιμονιών. Ποδηλάτες που καθυστερούν αδικαιολόγητα να προσέλθουν στην εκκίνηση θα αποκλείονται του αγώνα (καν.ΕΟΠ 2.4.010) Στους αγώνες δρόμου αντοχής, αθλητής ο οποίος κλείνεται στροφή και/ή τεθεί εκτός χρόνου, θα παραδίδει τους αριθμούς του και θα εγκαταλείπει την διαδρομή. Οι διοργανωτές, σε συνεννόηση την Αγωνόδικο Επιτροπή και σε περίπτωση ανωτέρας βίας, έχουν το δικαίωμα να συμπτύξουν κατηγορίες σύμφωνα µε τους Κανονισμούς της ΕΟΠ και να τροποποιήσουν το πρόγραμμα και την διαδρομή των αγώνων. Πιθανές τροποποιήσεις θα ανακοινωθούν στο Τεχνικό Συνέδριο κάθε αγώνα.

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ:Για ότι δεν προβλέπεται από την προκήρυξη αποφασίζεται επιτόπου από τη Αγωνόδικο Επιτροπή. Οι αθλητές (-τριες)συμμετέχουν στους αγώνες µε δικιά τους ευθύνη και ο διοργανωτής δεν έχει καμία υποχρέωση για κάθε ενδεχόμενοατύχημα ως και φθορά ή απώλεια αγωνιστικού υλικού, ενδυμάτων κλπ.


Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

  • Δεν βρέθηκαν σχετικά άρθρα

Τα σχόλια σας

comments

Leave a Comment


6 − 4 =

Email
Print
WP Socializer Aakash Web