Στις 13 Σεπτεμβρίου το 2ο Κύπελλο Ανάβασης – 2η Ανάβαση Καϊμάκτσαλαν

Ο Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος Πηνειός, διοργανώνει 3 Κύπελλα Ανάβασης Δρόμου στα μεγαλύτερα βουνά της Ελλάδας:

● Το «1ο Κύπελλο Ανάβασης -Όλυμπος- 1η Ανάβαση Καλλιπεύκης » στις 23-8, με εκκίνηση από τους Γόννους Λάρισας τερματισμό στην Καλλιπεύκη.
● Το «2ο Κύπελλο Ανάβασης – Καϊμάκτσαλαν- 2η Ανάβαση» στις 13-9, με εκκίνηση από την Έδεσσα και τερματισμό στο Χιονοδρομικό Κέντρο του Καϊμάκτσαλαν
● Το «3ο Κύπελλο Ανάβασης -Κίσσαβος-23η Ανάβαση Ανατολής» στις 27-9, με εκκίνηση από το χωριό Δήμητρα, τερματισμός το χωριό Ανατολή.

Oι αγώνες είναι ενταγμένοι στο καλεντάρι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας.
Το «2ο Κύπελλο Ανάβασης – 2η Ανάβαση Καϊμάκτσαλαν » αγώνα 35 χιλιομέτρων, συνδιοργανώνουν ο Π.Α.Σ. ΠΗΝΕΙΟΣ Λάρισας και ο Σύλλογος Βετεράνων Αθλητών Στίβου Έδεσσας στις 13 Σεπτεμβρίου 2015.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: Εφήβων, Ανδρών, Γυναικών, OPEN έως 29, 30+,40+,50+.

Παρατήρηση: Όσον αφορά την κατηγορία Εφήβων σας ενημερώνουμε ότι εάν οι συμμετοχές των Εφήβων είναι λιγότερες από 10 θα υπάρξει κοινή βράβευση και φύλλο αγώνα με τους Άνδρες.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Κυριακή 13/9/2015 και ώρα 11:00.

ΠΟΛΗ: Έδεσσα.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Αγώνας ανάβασης 35 χλμ με εκκίνηση από το κέντρο της πόλης Έδεσσας (τοποθεσία Μικροί Καταρράκτες) και τερματισμό το καταφύγιο και Χιονοδρομικό Κέντρο του όρους Καϊμάκτσαλαν σε υψόμετρο 2030 μέτρα. Θα γίνει προεκκίνηση περίπου 2 χλμ έως την έξοδο της πόλης και θα δοθεί η εκκίνηση εν κινήσει.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Κάθε σύλλογος έχει δικαίωμα να συμμετάσχει με απεριόριστο αριθμό αθλητών που ανήκουν στην Ε.Ο.Π και οι ΟΠΕΝ αθλητές με υπεύθυνη δήλωση ότι είναι υγιείς. Οι αθλητές συμμετέχουν στους αγώνες με δική τους ευθύνη. Οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Η διοργανώτρια ομάδα ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιοδήποτε ατύχημα, απώλεια ή καταστροφή υλικού οποιουδήποτε συμμετέχει στον αγώνα, με οποιαδήποτε ιδιότητα.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Οι δηλώσεις συμμετοχής όλων των αθλητών θα πρέπει να έχουν κατατεθεί αυστηρά μέχρι το Σάββατο 12/8 ώρα 14:00μμ. Οι δηλώσεις των σωματείων θα αποστέλλονται με mail: info@podilatikospineios.gr , info@dalavikasbikes.gr και με fax: 2410552815 υπόψη Κου Δαλαβίκα Κώστα. Οι αθλητές της κατηγορίας ΟΡΕΝ θα πρέπει να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική φόρμα-δήλωση στο https://docs.google.com/

…/1AoQKzrhsHZBaVZKzsTTV8ED…/viewform
Περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα, τον υψομετρικό χάρτη, καταλύματα, φόρμα συμμετοχής, βρείτε στο site: www.podilatikospineios.gr

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΔΕΛΤΙΩΝ, ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΩΝ: Στην Γραμματεία από 9:30 π.μ. έως 10:30π.μ.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Θα διεξαχθεί στις 10:45 στο χώρο της εκκίνησης.

ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟ: Υδροδοσία θα υπάρχει στο 12ο και 21ο χιλιόμετρο της διαδρομής. Στο 21ο χιλ θα υπάρχει και τροφοδοσία και ισοτονικό.

ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ: Θα υπάρχει γιατρός στον χώρο του αγώνα.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ: Οι αθλητές Άνδρες, Γυναίκες και ΟΠΕΝ για την συμμετοχή τους στον αγώνα θα συνεισφέρουν το ποσό των 10€. Η κατάθεση του ποσού θα γίνει στην γραμματεία του αγώνα, τουλάχιστον μία ώρα πριν την εκκίνηση.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΑ: Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π.

ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΑ ΘΕΜΑΤΑ: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται από την προκήρυξη, θα αποφασίζει επί τόπου η αγωνόδικος επιτροπή. Η επιτροπή έχει το δικαίωμα τροποποίησης του προγράμματος, των ημερομηνιών των αγώνων, καθώς επίσης και των τεχνικών όρων της προκήρυξης.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ: Κυπελλούχοι των αναβάσεων θα αναδειχθούν οι τρεις πρώτοι αθλητές της γενικής κατάταξης των τριών αγώνων, βάσει χρόνου και θα απονεμηθούν κύπελλα και στους τρεις. Στον αγώνα αυτό οι έξι νικητές θα βραβευτούν ως εξής : ο πρώτος θα πάρει μετάλλιο – δίπλωμα, ο δεύτερος και τρίτος μετάλλιο δίπλωμα, ο 4ος, 5ος,6ος δίπλωμα. Απαραίτητη η παρουσία των νικητών στις απονομές.

Οι παροχές προς τους αθλητές θα είναι οι ακόλουθες:

● Σε όλους τους αθλητές ο ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ προσφέρει αναμνηστικό δίπλωμα και οι Βετεράνοι Αθλητές Στίβου Έδεσσας τιμητικό μετάλλιο.
● Θα απονεμηθούν δώρα στους αθλητές από τους χορηγούς του αγώνα.
● Για όλους τους αθλητές του αγώνα το κατάστημα «Δαλαβίκαςbikes» προσφέρει τις ακόλουθες εκπτώσεις:
• -10% ΣΤΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ BIANCHI, CANNONDALE, FOCUS,
EDDY MERCKX, WILIER, CUBE.
• -20% ΣΤΟΝ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΡΟΥΧΙΣΜΟ.
• – 15●% ΣΤΑ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΑ ΓΥΑΛΙΑ
• -10-15% ΣΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ, ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ.
● Ακόμη το κατάστημα «Δαλαβίκαςbikes» προσφέρει δώρα στους πρώτους νικητές.
● H εταιρεία ENDURA προσφέρει 5 δωροεπιταγές αξίας 35 ευρώ έκαστη, για κλήρωση σε όλους τους αθλητές.
● Η εταιρεία Racing Cycles προσφέρει δώρα στους νικητές και σε όλους τους αθλητές με κλήρωση.
● H εταιρεία Zip-Vit προσφέρει ενεργειακά τζελ για όλους τους αθλητές.
● Χειροποίητες πρωτεϊνικές μπάρες για όλους τους αθλητές.
● Μετά το τέλος του αγώνα, θα παρατεθεί γεύμα και θα διανεμηθούν φρούτα εποχής σε όλους τους αθλητές.
● Παροχή περισυλλογής «σκούπα» αθλητών σε περίπτωση εγκατάλειψης.
● Μεταφορά από τον τερματισμό αθλητών με mini bus από Χιονοδρομικό Κέντρο προς Έδεσσα και με 20 θέσιο τρέϊλερ για ποδήλατα.

Πληροφορίες: Το χωριό Αγιος Αθανάσιος απέχει από την Έδεσσα 32χλμ. και βρίσκεται στο δρόμο προς Καϊμάκτσαλαν. Τηλέφωνα διοργάνωσης: 6944226876 και 2410552815 Δαλαβίκας Κων/νος, 6945770475 Ροδίφτσης Χρήστος, 6977355340 Φανιώπουλος Λάκης.
Περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα βρείτε στο site: www.podilatikospineios.gr


Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

  • Δεν βρέθηκαν σχετικά άρθρα

Τα σχόλια σας

comments

Leave a Comment


+ 5 = 11

Email
Print
WP Socializer Aakash Web