Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το “Γαλατάς Road & Mtb Race 2015”

Με μεγάλη επιτυχία έπεσαν οι τίτλοι τέλους για το διήμερο των ποδηλατικών εκδηλώσεων “Γαλατάς Road & Mtb Race 2015. Οι αγώνες, οι οποίοι διοργανώθηκαν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και έχουν καθιερωθεί, ενθουσίασαν τόσο τους συμμετέχοντες όσο και τους απλούς θεατές. Ο καιρός ήταν πολύ καλός για την εποχή, με μία υπέροχη λιακάδα, και υπήρχε πολύ καλή διάθεση από όλους.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν το Σάββατο 14.02.2015 με τον αγώνα ποδηλασίας δρόμου. Η διαδρομή ήταν 50 χλμ. σε μορφή circuit, με 5 στροφές των 10 χιλιομέτρων από Γαλατά-Κρυονέρι και πάλι Γαλατά.

Η εκκίνηση δόθηκε στις 4:00 το απόγευμα από την πλατεία Γαλατά και έλαβαν μέρος αθλητές διαφόρων κατηγοριών. Ο αγώνας διήρκησε συνολικά κάτι λιγότερο από 2 ώρες. Ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος, αλλά στον τελευταίο γύρο ξεχώρισε ο πρώτος. Η δεύτερη και η τρίτη θέση κρίθηκε στο δέκατο του δευτερολέπτου. Πρώτος τερμάτισε ο Ζιάκας Βασίλης με χρόνο 01:33:42:02, δεύτερος ο Σπαγκούρος Άλκης με χρόνο 01:33:47:49 και τρίτος ο Ροδόπουλος Κώστας με χρόνο 01:33:47:93. Δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα εδώ.

. Μετά το πέρας του αγώνα ακολούθησαν οι απονομές.

Την ίδια μέρα και πριν τον αγώνα, πραγματοποιήθηκε και ο Λαϊκός Ποδηλατικός Γύρος, όπου μικροί και μεγάλοι συγκεντρώθηκαν από τις 2:30 το απόγευμα, στην πλατεία Γαλατά για να πάρουν μέρος στο Λαϊκό Ποδηλατικό Γύρο, με αφετηρία την πλατεία Γαλατά κατευθυνθήκαν προς το Κρυονέρι και επέστρεψαν στην πλατεία Γαλατά.

Την επόμενη μέρα, Κυριακή 15.02.2015 πραγματοποιήθηκε ο αγώνας ορεινής ποδηλασίας. Στον αγώνα υπήρχαν δύο διαδρομές , μία μεσαία των 30χλμ και μία μεγάλη των 50χλμ, διαφορετικές από όλες τις προηγούμενες φορές και με την προσθήκη ενός νέου μονοπατιού.

Η εκκίνηση δόθηκε στις 11:00πμ και για τις δύο διαδρομές. Ο πρώτος τερματισμός για τη μεσαία διαδρομή έγινε σε λιγότερη από μιάμιση ώρα ενώ για τη μεγάλη διαδρομή σε κάτι λίγο παραπάνω από δυόμιση ώρες. Στη διαδρομή των 30 χλμ πρώτος τερμάτισε ο Ζιάκας Βασίλης με χρόνο 01:24:14, δεύτερος ο Ανδρεόπουλος Νίκος με 01:35:36 και τρίτος ο Φλαριώτης Γεώργιος με χρόνο 01:37:51. Στην διαδρομή των 50χλμ πρώτος τερμάτισε ο Παρράς Παναγιώτης με χρόνο 02:33:19, δεύτερος ο Σαντοριναίος Μιχάλης με χρόνο 02:44:35 και τρίτος ο Φαρμακόρης Σταμάτης με χρόνο 02:46:44.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα του αγώνα mtb εδώ.

Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου & Νηπιαγωγείου Γαλατά και παράλληλα με τον αγώνα, πραγματοποιήθηκαν δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους που περιελάμβαναν ζωγραφική και πολλά παιχνίδια .

Μετά τον τερματισμό τους οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τοπικά εδέσματα, φτιαγμένα με παραδοσιακές συνταγές από τα χέρια των γυναικών του Πνευματικού Κέντρου Ενορίας Γαλατά.

Η μέρα έκλεισε με τη βράβευση των αθλητών, οι οποίοι δήλωσαν ότι απόλαυσαν τον αγώνα και ανανέωσαν το ραντεβού με τη διοργάνωση για την επόμενη χρονιά.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

  • Δεν βρέθηκαν σχετικά άρθρα

Τα σχόλια σας

comments

Leave a Comment


8 + = 10

Email
Print
WP Socializer Aakash Web