Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Ποδηλατικό Διήμερο “Tour May Be Mykonos 2015”

φωτο by Nassos Triantafyllou Photography www.nassostriantafyllou.gr

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Ποδηλατικό Διήμερο “Tour May Be Mykonos 2015”, σε Άνω Μερά και Χώρα Μυκόνου το σαββατοκύριακο 25 & 26 Απριλίου 2015. Ο Ποδηλατικό Σύλλογος “ΚΡΟΝΟΣ” Νίκαιας μαζί με τον ΠΕΣΑ “ΑΣΤΕΡΑ”, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Μυκόνου, κατάφεραν για μια ακόμα φορά να συνεργαστούν υποδειγματικά και να φέρουν εις πέρας τις υψηλές απαιτήσεις ενός τέτοιου εγχειρήματος, συνδυάζοντας πολυτέλεια και ομορφιά τόσο στην φιλοξενία όσο και στους αγώνες, χαρίζοντας με αυτόν τον τρόπο -απλόχερα- πανέμορφες εικόνες για τις αποσκευές όλων όσων συμμετείχαν ή παρακολούθησαν το “Tour May Be Mykonos 2015”. Στον διασυλλογικό αγώνα Ορεινής Ποδηλασίας της Άνω Μεράς (XCO: 1st Tour May Be Mykonos 2015, 25 Απρ. 2015), στην κατηγορία των ανδρών, πρώτοι τερμάτισαν κατά σειρά οι Γιώργος Δάντος (ΠΕΣΑ “ΑΣΤΕΡΑΣ”), Αναστάσιος Κουρμπέτης (ΠΕΣΑ “ΑΣΤΕΡΑΣ”) και Γιώργος Σταματόπουλος (ΠΟ Πατρών), ενώ στις γυναίκες οι Δανάη Στρουμπούλη (ΠΣ “ΚΡΟΝΟΣ”), Ιωάννα Πλέγα Γαβριλάκη (ΠΕΣΑ “ΑΣΤΕΡΑΣ”) και Χριστίνα Πρίντεζη (ΠΕΣΑ “ΑΣΤΕΡΑΣ”). Στο Circuit της Χώρας (2nd Tour May Be Mykonos 2015, 26 Απρ. 2015), στην κατηγορία των ανδρών, πρώτοι τερμάτισαν κατά σειρά οι Βασίλης Σημαντηράκης (ΠΣ “ΚΡΟΝΟΣ”), Μιχάλης Μαυρικάκης (ΑΕΚ) και Γιώργος Νείλας (ΑΟ “ΑΙΟΛΟΣ”), ενώ στις γυναίκες οι Αλεξάνδρα Φαλτάϊτς (ΟΦΝ Ιωνίας), Χριστίνα Πρίντεζη (ΠΕΣΑ “ΑΣΤΕΡΑΣ”) και Ιωάννα Πλέγα Γαβριλάκη (ΠΕΣΑ “ΑΣΤΕΡΑΣ”) αντίστοιχα. Σημ.: Τα αποτελέσματα αναρτώνται αναλυτικά στους επισυναπτόμενους πίνακες.

“ΚΡΟΝΟΣ” και “ΑΣΤΕΡΑΣ” αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε προσωπικά τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κ. Μπρίγγο Στυλιανό για την πολύτιμη βοήθειά του, η οποία αποδείχθηκε καθοριστική σε ότι κι αν χρειαστήκαμε.

Επίσης, θα ήταν παράληψή μας να μην ευχαριστήσουμε τον δήμο Μυκόνου, τον Διοικητή του Α.Τ. Μυκόνου, Υπαστυνόμο Α’, Θωμά Χαβαλέ, τον Υποδιοικητή του Λιμεναρχείου Μυκόνου, Πλωτάρχη Λ.Σ., Παναγιώτη Κατσάρο, τον Αρχηγό του 1ου Συστήματος Ν/Π Μυκόνου, Γιώργο Σταμούλη, τον Πρόεδρο της Κίνησης Ενεργών Πολιτών Μυκόνου, Δημήτρη Χανιώτη και τους έντυπους, ηλεκτρονικούς και ραδιοφωνικούς χορηγούς επικοινωνίας μας, MYKONOS DailyNews και Μύκονος 98.1 FM. Η άψογη φιλοξενία των Bill & Coo Suites, Terra Maria Hotel, Ilio Maris Hotel, Rhenia Hotel, Vienoula’s Garden Hotel, Poseidon Hotel, Aeolos Mykonos Hotel και των Καταλυμάτων Fraskoula’s, σε συνδυασμό με τη σίτιση που ανέλαβαν τα καταστήματα Oregano και Barcode και με την συμβολή, για την μετακίνηση ατόμων, I.X. και moto, της Ακτοπλοϊκής Εταιρείας FastFerries, μετέτρεψαν τον διασυλλογικό μας αγώνα σ’ έναν αξέχαστο ποδηλατικό προορισμό. Τέλος, ιδιαίτερη μνεία θα θέλαμε να κάνουμε στον Δημήτρη Ξενάριο (Fabrika’s Rent a Car) και στον Γιώργο Δάντο που δίχως τη δική τους βοήθεια πολλά πράγματα θα ήταν αδύνατον να τα επιτύχουμε. Ευχαριστούμε θερμά τις ομάδες, αθλητές και συνοδούς, την αγωνόδικο επιτροπή, τον διεθνή κομισάριο Δημήτρη Κωνσταντόπουλο καθώς και την ομάδα των κριτών του.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα των αγώνων.


Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

  • Δεν βρέθηκαν σχετικά άρθρα

Τα σχόλια σας

comments

Leave a Comment


8 + = 13

Email
Print
WP Socializer Aakash Web