Κεκρωπια ΜΤΒ 2015

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΕΚΡΩΠΙΑ ΜΤΒ 2015

Ο Αθλητικός Ποδηλατικός Όμιλος Κορωπίου διοργανώνει διασυλλογικό Αγώνα ΜΤΒ ο οποίος είναι ενταγμένος στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΟΠ για το 2015 για τις κατηγορίες Παίδων – Κορασίδων – Πανκορασίδων – Παμπαίδων – Μίνι Μικρά – Μίνι Μεγάλα.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 15 Μαρτίου 2015, ημέρα Κυριακή και ώρα 10:00
ΤΟΠΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ : Κορωπί Αττικής – ΟΔΟΣ : Λεωφ. Δημοσθένους

https://www.google.gr/…/data=!3m1!1e3!4m13!1m4!3m3!1s0x14a1…

ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Στους πρόποδες του Υμηττού
⦁ Μίνι Μικρά – Μίνι Μεγάλα: 1,8 χλμ. (25 λεπτά )
⦁ Παμπαίδες emoticon colonthree,8 χλμ. ( 35 λεπτά)
⦁ Παίδες:3,8 χλμ. (1 ώρα )
⦁ Πανκορασίδες: 3,8 χλμ. (35 λεπτά)
⦁ Κορασίδες : 3,8 χλμ. (1 ώρα )
ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ-KATHΓΟΡΙΑ
⦁ Ώρα 10.00 Μίνι Μικρά
⦁ Ώρα 10.30 Μίνι Μεγάλα
⦁ Ώρα 11.10 Παμπαίδων και Πανκορασίδων
⦁ Ώρα 12.15 Παίδων και Κορασίδων

ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ/ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ: Στον χώρο εκκίνησης 45’ πριν την εκκίνηση των αγώνων. Στο ίδιο σημείο θα λειτουργεί 2 ώρες πριν την εκκίνηση των αγώνων η Γραμματεία των αγώνων, για υπογραφές αθλητών στο ΦΑ, και παραλαβή αριθμών αγώνα. Οι ποδηλάτες που εγκαταλείπουν υποχρεούνται να επιστρέψουν τους αριθμούς συμμετοχής τους στην Γραμματεία. Η Γραμματεία θα παρακρατεί τα δελτία των συμμετεχόντων μέχρι την λήξη των αγώνων, όποτε και θα επιστραφούν στον εκπρόσωπο της ομάδας με ταυτόχρονη επιστροφή των αριθμών αγώνα, όλων των αθλητών της ομάδας που τερμάτισαν.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δηλώσεις συμμετοχής αποκλειστικά και μόνο µε την χρήση της συνημμένης φόρμας δήλωσης συμμετοχής μέχρι την Παρασκεύη 13/3/2015 µε e-mail στο apokoropiou@gmail.com ή εναλλακτικά στο fax .210-6620245.

ΑΠΟΝΟΜΕΣ: Στον χώρο τερματισμού 20’ μετά τον τερματισμό του πρώτου ποδηλάτη (-ισσας). Απονοµές ξεχωριστές για όλες τις κατηγορίες, που αναφέρονται παραπάνω, ανεξαρτήτως πιθανής σύμπτυξης αυτών (σε κοινή κατάταξη µε άλλη κατηγορία). Ξεχωριστή απονομή θα γίνει επίσης, μεταξύ αγόρια και κορίτσια των κατηγοριών Μίνι.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ: Σε όλες τις κατηγορίες στον 1ο νικητή απονέμεται κύπελλο, χρυσό μετάλλιο και δίπλωμα στον 2ο νικητή ασημένιο μετάλλιο, δίπλωμα και στον 3ο χάλκινο μετάλλιο και δίπλωμα και στους 4ο, 5ο και 6ο δίπλωμα. (στις κατηγορίες που δεν θα συμπληρώσουν τον απαραίτητο αριθμό συμμετεχόντων βάση κανονισμού ΕΟΠ θα απονεμηθούν τιμητικά μόνο μετάλλια στους τρείς πρώτους).

ΕΙ∆ΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ: Οι αγώνες διεξάγονται µε τους Κανονισμούς της Ε.Ο.Ποδηλασίας και ειδικότερα αυτούς για την Ορεινή Ποδηλασία. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα σωματεία – μέλη της ΕΠΟΣΚ µε απεριόριστο αριθμό αθλητών.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ:
Η χρήση κράνους είναι υποχρεωτική, ακόμα και στις δοκιμές/προπονήσεις της διαδρομής, ενώ ποδηλάτης που φέρει αριθμό αγώνα και βρίσκεται εντός της διαδρομής χωρίς το προστατευτικό κράνος, θα αποκλείεται από τον αγώνα.

Τροφοδοσία/Υδροδοσία και παροχή τεχνικής βοήθειας, θα γίνεται μόνον στον προκαθορισμένο χώρο, από τους συνοδούς/μηχανικούς της κάθε ομάδας.

Οι διοργανωτές, σε συνεννόηση την Αγωνόδικο Επιτροπή και σε περίπτωση ανωτέρας βίας, έχουν το δικαίωμα να συμπτύξουν κατηγορίες σύμφωνα µε τους Κανονισμούς της ΕΟΠ και να τροποποιήσουν το πρόγραμμα και την διαδρομή των αγώνων. Πιθανές τροποποιήσεις θα ανακοινωθούν στο Τεχνικό Συνέδριο κάθε αγώνα.

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ: Για ότι δεν προβλέπεται από την προκήρυξη αποφασίζεται επιτόπου από τη Αγωνόδικο Επιτροπή. Οι αθλητές (-τριες) συμμετέχουν στους αγώνες µε δικιά τους ευθύνη και ο διοργανωτής δεν έχει καμία υποχρέωση για κάθε ενδεχόμενο ατύχημα ως και φθορά ή απώλεια αγωνιστικού υλικού, ενδυμάτων κλπ.

Κριτές και Αλυτάρχης:
Kυρία Kαραμανίδου
Κύριος Καραμανίδης
Κύριος Λαζαρίδης


Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

Τα σχόλια σας

comments

Leave a Comment


9 + 2 =

Email
Print
WP Socializer Aakash Web