Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Μέγας Αλέξανδρος

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η

ΑΡΘΡΟ 1: Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ με τη συνεργασία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και των Δήμων Θεσσαλονίκη, Αμπελοκήπων, Κιλκίς, Παιονίας διοργανώνει τον 2ο Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Μέγας Αλέξανδρος για τις κατηγορίες Εφήβων , Ανδρών
1ο ΕΤΑΠ 20/03- Ατομική χρονομέτρηση- Πρόλογος Παραλία Θεσσαλονίκης(5,15 χιλιόμετρα)
Ώρα εκκίνησης : 14.00
Πλακόστρωτο παραλία – Αγαλμα Μ.Αλεξάνδρου – Μέγαρο Μουσικής – Άγαλμα Μ.Αλεξάνδρου
Υψομετρικά και χάρτης : http://connect.garmin.com/activity/452003855
2ο ΕΤΑΠ 21/03- Αμπελόκηποι – Αρχάγγελος (118 χιλιόμετρα)
Ώρα εκκίνησης : 10.00
Πλατεία Επταλόφου (Χαλκίδη) -Φιλλιπουπολεως – Δαβάκη-Βενιζέλου – Αγ.Παρασκευής – Μοναστηρίου – Παλαιά Εθνική Οδός Θεσ/νίκης Κιλκίς , στροφή προς Ν.Φιλαδέλφεια – Νέα Φιλαδέλφεια Δεξιά – Μπακέϊκα – Ξυλοκερατιά – Πικρολίμνη (δεξιά προς Μαυρονέρι) – Μαυρονέρι – Κάτω Απόστολοι – Νέο Γυναικόκαστρο – Παλαιό Γυναικόκαστρο – Επ.Οδός Κιλκίς Αξιούπολης – Πολύκαστρο -Αξιούπολη – Σκρά – Αρχάγγελος (118 χιλιόμετρα)
Υψομετρικά και χάρτης : http://connect.garmin.com/activity/455771264
3ο ΕΤΑΠ 22/03- Κιλκίς – Μαυρονέρι -Κιλκίς (105 χιλιόμετρα)
Ώρα εκκίνησης :10.30
Κιλκίς(Δημαρχείο) – 21ης Ιουνίου -Μαυρονέρι – Μικρόκαμπος – Νέο Αγιονέρι – Πρόχωμα – Βαθύλακος – Παλαιό Αγιονέρι -Μικρόκαμπος – Ξηροχώρι – Ν.Φιλαδέλφεια – Μπακέικα – Ξυλοκερατιά – Γαλλικός – Μάνδρες – Φανάρι – Λαοδικινό – Κάτω Ποταμιά – Άνω Ποταμιά – Κιλκίς (105 χιλιόμετρα)
Υψομετρικά και χάρτης : http://connect.garmin.com/activity/455273781
Η κάθε ομάδα έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα με ποδηλάτες της κατηγορίας της προκήρυξης κάθε αγώνα με ευθύνη και δήλωση συμμετοχής του Σωματείου τους. Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες έχουν όλα τα Σωματεία που ανήκουν στη δύναμη της Ε.Ο.Π. με απεριόριστο αριθμό αθλητών και δύο συνοδούς. Τα δελτία των αθλητών πρέπει να είναι θεωρημένα από την Ε.Ο.Π. για το 2015.
Οι ομάδες οφείλουν να καταθέσουν στην Οργανωτική Επιτροπή την έγγραφη δήλωση συμμετοχής των ποδηλατιστών και συνοδών στο FAX 2310706130 ή στο e mail info@podilatis.gr . Η δήλωση συμμετοχής πρέπει απαραίτητα να περιλαμβάνει τα στοιχεία και την ιδιότητα των μελών κάθε αποστολής (όνομα, επώνυμο, ηλικία, αρχηγός, προπονητής, αθλητής κλπ). Οποιοδήποτε άλλο άτομο, που δεν αναφέρεται στη δήλωση συμμετοχής δεν έχει δικαίωμα εκπροσώπησης της ομάδας.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕΧΡΙ 16/03/2014
ΚΑΛΥΨΕΙΣ
Θα φιλοξενηθούν ομάδες με πρόσκληση ως εξείς:
Διαμονή : Παρασκευή 20/03 και Σάββατο 21/03
Διατροφή : Παρασκευή Βράδυ , Σάββατο Μεσημέρι , Σάββατο Βράδυ

Για τις υπόλοιπες ομάδες- αθλητές θα υπάρξουν ειδικές τιμές .
ΓΕΝΙΚΗ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η

ΑΡΘΡΟ 1: Ο Ποδηλάτης διοργανώνει το 2ο Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Μέγας Αλέξανδρος , ο οποίος αποτελείται από 3 ΕΤΑΠ

ΑΡΘΡΟ 2: Οι μετέχοντες στον αγώνα (αθλητές-συνοδοί) αποδέχονται με τη συμμετοχή τους στον αγώνα τον παρόντα κανονισμό και είναι υποχρεωμένοι να τον τηρήσουν. Όλοι οι συμμετέχοντες παίρνουν μέρος με δική τους ευθύνη ή υποχρέωση για οποιοδήποτε ατύχημα ή φθορά, ή απώλεια, ή καταστροφή αγωνιστικού υλικού, ρούχων, ποδηλάτων κλπ.

ΑΡΘΡΟ3: Οι αθλητές πρέπει να έχουν επικυρωμένο δελτίο για το 2015

ΑΡΘΡΟ 4: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη και τους βασικούς κανονισμούς της Ε.Ο.Π. αποφασίζει επί τόπου τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησης των αγώνων. Για κάθε αγώνα θα επισυνάπτεται στην παρούσα η ειδική προκήρυξη με τις λεπτομέρειες του κάθε αγώνα .

ΑΡΘΡΟ 7: Οι ποδηλάτες είναι υποχρεωμένοι να:
1. παρευρίσκονται στην αφετηρία των αγώνων 45΄ λεπτά προ της εκκίνησης.
2. υπογράφουν στον κατάλογο των ποδηλατιστών κατά την κλήση του αφέτη 30 λεπτά το αργότερο πριν την αναχώρηση κάθε αγώνα.
3. φέρουν κατά τη διάρκεια του αγώνα προστατευτική κάσκα.
4. συμπεριφέρνονται στον αγώνα προς τους άλλους ποδηλάτες, την αγωνόδικο επιτροπή και τους συνοδούς σύμφωνα με το αθλητικό πνεύμα.
5. φέρουν υποχρεωτικά αριθμούς αναγνώρισης, που θα τους δοθούν από τον οργανωτή. Οι διαστάσεις και η παρουσίαση του αριθμού δεν δέχονται μεταβολές.
6. οι τρεις (3) πρώτοι ποδηλάτες είναι υποχρεωμένοι να παρουσιαστούν στο βάθρο για την ανάδειξη των νικητών.

ΑΡΘΡΟ 8: Έπαθλα Βραβεύσεις
1ος Νικητής κάθε Αγώνα Χρυσό Μετάλλιο Φανέλα
2ος » Αργυρό »
3ος » Χάλκινο »
1ος Έφηβος Φανέλα

1ος Γύρου Κύπελλο – Χρυσό Μετάλλιο – Δίπλωμα ΦΑΝΕΛΑ
2ος » Αργυρό » »
3ος » Χάλκινο » »
1ος…Έφηβος ΦΑΝΕΛΑ
ΑΡΘΡΟ 9 : Ειδικές Βραβεύσεις
Στον αθλητή που προηγείται της γενικής κατάταξης, απονέμεται Κίτρινη Φανέλα που υποχρεούται να φορά στον επόμενο Αγώνα και για τον πρώτο έφηβο Βεραμάν

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

Τα σχόλια σας

comments

Leave a Comment


+ 9 = 10

Email
Print
WP Socializer Aakash Web