Διασυλλογικός Αγώνας ΜΤΒ Κτήμα Γράντη

mountain bike, kalamata, taugetos, dimitrakopoulos, ποδηλασια

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ MOUNTAINBIKE

Ο Ποδηλατικός Γυμναστικός Σύλλογος Λάρισας σε συνεργασία με το Κτήμα Γράντη διοργανώνει διασυλλογικό Αγώνα Ορεινής Ποδηλασίας για τις κατηγορίες Ανδρών – Εφήβων – Γυναικών – Παίδων – Κορασίδων – Παμπαίδων – Πανκορασίδων – Μίνι – Μάστερ – OPEN. Ο παραπάνω αγώνας είναι εντεταγμένος στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΟΠ για το 2015.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 15 Φεβρουαρίου 2015, ημέρα Κυριακή και ώρα 10:30

ΤΟΠΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ – ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ: Κτήμα Γράντη Κυψελοχώρι Λάρισας

ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Δασικοί δρόμοι – μονοπάτια

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: 10:30 Μίνι (χρόνος 20’)

11:00 Παμπαίδες – Πανκορασίδες – Κορασίδες

(χρόνος 35’)

11:45 Παίδες – Γυναίκες (χρόνος 50’)

12:45 Άνδρες – Έφηβοι (χρόνος 75’)

13:00 OPEN (Χρόνος 60’)

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές – ποδηλάτες που έχουν δελτία θεωρημένα για το 2015 και ανήκουν στην Ε.Ο.Π. Κατηγορία ΟPEN είναι άνευ δελτίων. Οι διοργανωτές δεν έχουν καμιά ευθύνη για τυχόν φθορά αθλητικού υλικού ή ατυχήματος κλπ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Για διευκόλυνση των διοργανωτών οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή στο FAX του Ποδηλατικού Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας 2410283113 ή στο email: pgslarissas@gmail.com μέχρι την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015 ή 1 ώρα πριν την εκκίνηση στο χώρο της Γραμματείας για κάθε κατηγορία.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ: Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π. για την Ορεινή Ποδηλασία.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η κατηγορία OPEN για να συμμετέχει στον αγώνα έχει παράβολο 10 ευρώ που θα πληρωθεί στον χώρο της γραμματείας.

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη του αγώνα αποφασίζει επιτόπου και τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή, η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίηση της.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ:

Σε όλες τις κατηγορίες στον 1ο νικητή απονέμεται κύπελλο, χρυσό μετάλλιο και δίπλωμα στον 2ο νικητή ασημένιο μετάλλιο, δίπλωμα και και στον 3ο χάλκινο μετάλλιο και δίπλωμα και στους 4ο, 5ο και 6ο δίπλωμα.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

  • Δεν βρέθηκαν σχετικά άρθρα

Τα σχόλια σας

comments

Leave a Comment


6 − = 1

Email
Print
WP Socializer Aakash Web