Διασυλλογικός Αγώνας Δρόμου Χρονόμετρο – Λάρισα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ

Ο Ποδηλατικός Γυμναστικός Σύλλογος Λάρισας διοργανώνει διασυλλογικό Αγώνα Δρόμου χρονόμετρο ο οποίος είναι ενταγμένος στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΟΠ για το 2015 για τις κατηγορίες Master – Ανδρών – Εφήβων – Παίδων – Γυναικών – Νεανίδων – Κορασίδων – Πανκορασίδων – Παμπαίδων – Μίνι Μικρά – Μίνι Μεγάλα

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 15 Μαρτίου 2015, ημέρα Κυριακή και ώρα 10:30

ΤΟΠΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ – ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ: Παραδρομος Εθνικής οδού Λάρισας-Θεσσαλονίκης (περιοχή ΤΕΜΚΑ) πλησίον Ομορφοχωρίου

ΔΙΑΔΡΟΜΗ:
Μίνι Μικρά – Μεγάλα: 2χλμ.

Παμπαίδες – Κορασίδες – Πανκορασίδες: 3χλμ.

Γυναίκες – Νεανίδες – Παίδες: 11χλμ.

Έφηβοι – Άνδρες – Μάστερ Όπεν: 22χλμ.

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ:

10:30 Μίνι Μικρά – Μίνι Μεγάλα
11:15 Παμπαίδες – Πανκορασίδες – Κορασίδες
11:50 Παίδες – Γυναίκες – Νεανίδες
12:30 Έφηβοι – Άνδρες
13:30 Mάστερ – Όπεν

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: 10:30 Μίνι Μικρά – Μίνι Μεγάλα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές – ποδηλάτες που ανήκουν στην Ε.Ο.Π ή έχουν διεθνή δελτία UCI. Ο διοργανωτής σύλλογος δεν έχει καμιά ευθύνη για τυχόν φθορά αθλητικού υλικού, ατυχήματος ή τραυματισμού.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Όσοι Σύλλογοι θέλουν οι αθλητές τους να συμμετέχουν στο συγκεκριμένο αγώνα, παρακαλούμε να δηλώσουν συμμετοχή αυστηρά μέχρι και την 14η Μαρτίου 2015 και ώρα 17:00 στο FAX του Ποδηλατικού Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας 2410283113 ή στο emailpgslarissas@gmail.com . Οποιαδήποτε δήλωση συμμετοχής ληφθεί πέραν της άνωθεν διορίας δε θα γίνει δεκτή.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ: Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π. για τούς αγώνες Δρόμου (ατομική χρονομέτρηση).

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η κατηγορία Μάστερ – ‘Οπεν για να συμμετέχει στον αγώνα έχει παράβολο 10 ευρώ που θα πληρωθεί στον χώρο της γραμματείας μία ώρα πριν την εκκίνηση. Ο σύλλογος θα παραχωρήσει σάντουϊτς – νερό σε αυτές τις κατηγορίες.

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη του αγώνα αποφασίζει επιτόπου και τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή, η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίηση της. Σε περίπτωση μη συμπληρώσεως μιας κατηγορίας θα γίνει σύμπτυξη με άλλη κατηγορία σύμφωνα με τους κανονισμούς Ε.Ο.Π. και φυσικά τροποποίηση ώρας εκκίνησης.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ: Στον 1ο νικητή απονέμεται κύπελλο, χρυσό μετάλλιο και δίπλωμα, στον 2ο νικητή ασημένιο μετάλλιο, και δίπλωμα, στον 3ο χάλκινο μετάλλιο και δίπλωμα και στους 4ο, 5ο και 6ο δίπλωμα.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

  • Δεν βρέθηκαν σχετικά άρθρα

Τα σχόλια σας

comments

Leave a Comment


− 5 = 3

Email
Print
WP Socializer Aakash Web