Διασυλλογικός Αγώνας Δρόμου Χρονόμετρο – 4X (4 cross) Π.Γ.Σ. Λάρισας

ποδηλασια, αγωνες, αποτελεσματα, βαθμολογια, ομαδες,ποδηλατης, procycling

Ο Ποδηλατικός Γυμναστικός Σύλλογος Λάρισας διοργανώνει διασυλλογικό Αγώνα Δρόμου Χρονόμετρο – 4X (4 cross) ο οποίος είναι ενταγμένος στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΟΠ για το 2015 για τις κατηγορίες Παίδων – Γυναικών – Νεανίδων – Κορασίδων – Πανκορασίδων – Παμπαίδων (μόνο ατομική χρονομέτρηση) & Μίνι Μικρά – Μίνι Μεγάλα.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 25 Οκτωβρίου 2015, ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00.

ΤΟΠΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ – ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ: Παράδρομος Εθνικής Οδού Λάρισας – Θεσσαλονίκης (Περιοχή ΤΕΜΚΑ) πλησίον Ομορφοχωρίου

ΔΙΑΔΡΟΜΗ:
Μίνι Μικρά – Μεγάλα: 2000μ.

Παμπαίδες – Κορασίδες – Πανκορασίδες – Γυναίκες – Νεανίδες – Παίδες: 10000μ

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: Ατομική Χρονομέτρηση

11:00 ανά 1’ εκκίνηση

4X (4 cross) (μόνο κατηγορίες Μίνι Μικρά – Μίνι Μεγάλα)

14:30

ΠΡΟΣΟΧΗ: Στις κατηγορίες μίνι πρόκειται για 2 ξεχωριστούς αγώνες που βραβεύονται ξεχωριστά και όχι γενική. Ο 1ος αγώνας είναι ατομικής χρονομέτρησης και ο 2οΑγώνας είναι ταχύτητας σε γύρους πρόκρισης. Ο Αγώνας ταχύτητος είναι 100 μέτρων από στάση, σε τετράδες (σύστημα 4Χ). Οι 8 καλύτεροι χρόνοι του αγώνα της ατομικής χρονομέτρησης (2Χ4) θα προκρίνονται στην επόμενη φάση (ημιτελικά =2Χ4) μέχρι τον Τελικό για 1η ως 4η θέση. Οι αθλητές που αποκλείονται από κάθε φάση θα κατατάσσονται σύμφωνα με τον χρόνο στην προκριματική φάση. Το ποδήλατο, όποιας μορφής και να είναι αυτό, θα πρέπει να τηρεί το μέγιστο ανάπτυγμα της κατηγορίας του συμμετέχοντα. (ΜΙΝΙ Μικρά και ΜΙΝΙ Μεγάλα 5,69μ.)

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Όσοι Σύλλογοι θέλουν οι αθλητές τους να συμμετέχουν στο συγκεκριμένο αγώνα, παρακαλούμε να δηλώσουν συμμετοχή αυστηρά μέχρι και την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 17:00 στο FAX του Ποδηλατικού Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας 2410283113 ή στο emailpgslarissas@gmail.com. Οποιαδήποτε δήλωση συμμετοχής ληφθεί πέραν της άνωθεν διορίας δε θα γίνει δεκτή. Οι λίστες για τους συμμετέχοντες θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015 το απόγευμα.ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές – ποδηλάτες που ανήκουν στην Ε.Ο.Π. Ο διοργανωτής σύλλογος και οι συνδιοργανωτές δεν έχουν καμιά ευθύνη για τυχόν φθορά αθλητικού υλικού ή ατυχήματος.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ: Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π. για τούς αγώνες Δρόμου (ατομική χρονομέτρηση).

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη του αγώνα αποφασίζει επιτόπου και τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή, η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίηση της. Σε περίπτωση μη συμπληρώσεως μιας κατηγορίας θα γίνει σύμπτυξη με άλλη κατηγορία σύμφωνα με τους κανονισμούς Ε.Ο.Π. και φυσικά τροποποίηση ώρας εκκίνησης.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ: Στον 1ο νικητή απονέμεται κύπελλο, χρυσό μετάλλιο και δίπλωμα, στον 2ο νικητή ασημένιο μετάλλιο, και δίπλωμα, στον 3ο χάλκινο μετάλλιο και δίπλωμα και στους 4ο, 5ο και 6ο δίπλωμα.


Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

  • Δεν βρέθηκαν σχετικά άρθρα

Τα σχόλια σας

comments

Leave a Comment


7 − 2 =

Email
Print
WP Socializer Aakash Web