ΧΑΝΙΑ – ΜΕΣΚΛΑ – 1ος Αγώνας Δρόμου Πρωταθλήματος Δυτ. Κρήτης 2015

ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ

Η CHANIA CYCLING RACES σε συνεργασία με τον Π.Ο.Χ. ΤΑΛΩΣ ANEKLINES διοργανώνει τον 1ο αγώνα Δρόμου του Πρωταθλήματος Δυτικής Κρήτης με την επωνυμία XANIA-MΕΣΚΛΑ 2015 την Τετάρτη 18/2/2015.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ: Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π.

ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ: Οι ειδικοί κανονισμοί του πρωταθλήματος βρίσκονται αναρτημένοι στην σελίδα της διοργάνωσηςhttps://www.facebook.com/chaniacyclingraces

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ: Ώρα εκκίνησης 15.45 Σημείο εκκίνησης mini market 5λεπτα στον κόμβο Κλαδισσού. Θα υπάρξει προεκκίνηση έως το Πατελάρι και από και μετά θα δοθεί κανονικά η εκκίνηση.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Χανιά -Πλατανιάς -Πατελάρι -Αγυιά- Φουρνές –Μεσκλά (27,74 χλμ)

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Στους αγώνες δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι είναι άνω των 17 χρονών , δηλαδή γεννηθέντες από το 1998 και παλαιότερα ενώ όριο ηλικίας προς τα πάνω δεν υπάρχει (δεν χρειάζεται κανένα αθλητικό δελτίο ούτε είναι απαραίτητο να ανήκουν σε κάποιο σωματείο.). Για τους ανήλικους ποδηλάτες χρειάζεται υπογραφή κηδεμόνα. Το κόστος συμμετοχής στον αγώνα ορίζεται στο ποσό των 5 ευρώ. Κάθε αγωνιζόμενος μετέχει με δικιά του ευθύνη, είναι υποχρεωμένος να τηρεί τον Κ.Ο.Κ. και να φοράει κράνος. Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν φθορά αθλητικού εξοπλισμού ή ατυχήματος κλπ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δηλώσεις συμμέτοχής έως 15’ πριν την εκκίνηση του αγώνα.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ: Στον 1ο, 2ο και 3ο νικητή κάθε κατηγορίας που συμπληρώνεται (τουλάχιστον 3 συμμετοχές ) θα απονεμηθούν μετάλλιο και δίπλωμα, στον 4ο, 5ο και 6ο δίπλωμα. Στον πρωτοπόρο της γενικής θα απονεμηθεί φανέλα. Όταν μια κατηγορία δεν συμπληρώνεται θα συμπτύσσεται με την αμέσως μικρότερη ηλικιακά.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ : 17-29, 30-39, 40-49, 50 και άνω, Γυναικών 17 και άνω, Σούπερ γενική ανδρών (σύμφωνα με τον ειδικό τύπο ).

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ: Οι διοργανωτές έχουν το δικαίωμα να τροποποιήσουν το πρόγραμμα των αγώνων, σε περίπτωση που για λόγους ανωτέρας βίας δεν είναι δυνατή η τήρηση αυτού, καθώς και τους όρους της παρούσας προκήρυξης.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

  • Δεν βρέθηκαν σχετικά άρθρα

Τα σχόλια σας

comments

Leave a Comment


5 − = 3

Email
Print
WP Socializer Aakash Web