Ατομική Χρονομέτρηση «ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΠΙΔΗΣ»

Ατομική Χρονομέτρηση «ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΠΙΔΗΣ»

Η Ποδηλατική Ένωση Παλαιμάχων Αθλητών διοργανώνει την Κυριακή 01/03/2015, Ατομική Χρονομέτρηση στην μνήμη του Παναγιώτη Τσιπίδη, στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά, στις κατηγορίες Α, Β, Γ, Δ, Θ, της Π.Ε.Π.Α., Ε.Ο.Π. Masters, κατηγορία Α.Μ.Ε.Α. και κατηγορία ΟΠΕΝ για αθλητές με δελτίο Ε.Ο.Π. ή ιατρική βεβαίωση από καρδιολόγο ή παθολόγο, εντός του 2015.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Δικαίωμα συμμετοχής στον Αγώνα έχουν όλοι οι αθλητές – αθλήτριες των παραπάνω κατηγοριών, με δελτίο Π.Ε.Π.Α. ή Δελτίο Master Ε.Ο.Π. θεωρημένο για το έτος 2015 , κατηγορία Α.Μ.Ε.Α. και κατηγορία ΟΠΕΝ για αθλητές με δελτίο Ε.Ο.Π. ή ιατρική βεβαίωση από καρδιολόγο ή παθολόγο, εντός του 2015. Στην κατηγορία Open μπορεί να συμμετέχει κάθε ενήλικος – κη άνω των 18 ετών, που υποχρεούται να επιδείξει στην γραμματεία των αγώνων, από τις 09.00-09.30 την Κυριακή 01/03/2015, το ανάλογο κρατικό έγγραφο που να αποδεικνύεται η ηλικία του και ιατρική βεβαίωση που να προκύπτει ότι είναι υγιής & επιτρέπεται να αθλείται. Απαγορεύεται ρητά, οποιοσδήποτε πρόσθετος εξοπλισμός ακατάλληλος για την ποδηλασία δρόμου και τις συνθήκες του αγώνα, φτερά, κάμερες καταγραφής όπως και η χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την εξέλιξη του αγώνα. Ειδικά πλαστικά φτερά μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο σε περίπτωση βροχής και εφ όσον περάσουν τεχνικό έλεγχο.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΕΓΓΡΑΦΕΣ : Δηλώσεις συμμετοχής/προεγγραφές μπορείτε να κάνετε στο e-mail : peparaces2015@gmail.com μέχρι την Παρασκευή 27/02/2015 με δυνατότητα κατάθεσης του ποσού συμμετοχής στον λογαριασμό Eurobank στο όνομα Ιωάννης Τσίγκας: 0026-0405-410100-625726 (ΙΒΑΝ: GR0902604050000410100625726) ή στο γραφείο της Π.Ε.Π.Α. την προσεχή Τρίτη (λόγω της αργίας της Καθ.Δευτέρας) 24/02 από τις 19:00μ-21:00μμ., καθώς και την Κυριακή το πρωί στο Κωπηλατοδρόμιο, στην γραμματεία του αγώνα. Στην δήλωση συμμετοχής /mail που θα στείλετε, θα πρέπει να αναγράφετε: Όνομα, Επώνυμο, κατηγορία, Αρ. Μητρώου Π.Ε.Π.Α. ή Ε.Ο.Π. και ομάδα (για αγωνιζόμενους Ε.Ο.Π.) ή κατηγορία ΟΠΕΝ ή Α.Μ.Ε.Α. Την ημέρα του αγώνα θα απευθύνεστε στην γραμματεία για την πληρωμή της συμμετοχής (για όσους δεν έχουν κάνει κατάθεση) και ολοκλήρωση της εγγραφής τις προβλεπόμενες από την προκήρυξη ώρες. Ποσό συμμετοχής για μέλη Π.Ε.Π.Α.: 10 ευρώ Ποσό συμμετοχής για μη μέλη ή ΟΠΕΝ: 20 ευρώ Για παραπάνω πληροφορίες επικοινωνήστε με το τηλ. 6938050180.

ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ : 09:00 Π.Μ.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ: 09:00 – 09:45 Π.Μ. Οι αθλητές θα πρέπει να προσκομίζουν τα απαραίτητα για την συμμετοχή τους δικαιολογητικά (δελτίο ή αντίγραφο δελτίου Ε.Ο.Π)

ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ: Την Κυριακή 01/03/2015 ώρα 10:00 π.μ. στο χώρο της εκκίνησης.

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ: Ώρα 10:15 π.μ. στο χώρο της εκκίνησης

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ/ΣΕΙΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: Η ώρα εκκίνησης του αγώνα είναι η 11:00 π.μ με χρόνο εκκίνησης ανά λεπτό (1min)/ αθλητή. Η σειρά εκκίνησης θα είναι εξής: Kατηγορία OPEN Kατηγορία Θ΄ Κατηγορία Δ΄ Κατηγορία Γ΄ Κατηγορία Α΄ Κατηγορία Β΄ Κατηγορία Α.Μ.Ε.Α

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: Μaster Α : (30 – 39 ετών) / Β: (40 – 49 ετών) / Γ: (50 – 59 ετών) / Δ: (60 + ετών) / Θ: (γυναικών) και κατηγορία ΟΠΕΝ ή Α.Μ.Ε.Α

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ: Η διαδρομή θα είναι 3 δεξιόστροφοι γύροι των 5χιλ., (σύνολο δλδ 15χλμ). ΠΡΟΣΟΧΗ: • Οι αγωνιστικοί αριθμοί θα μπουν κάτω αριστερά-δεξιά της μπλούζας. • Ο αθλητής μετράει τους γύρους μόνος του. • Παρακαλείστε για την έγκαιρη προσέλευση στον χώρο του Κωπηλατοδρόμιου.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΑ: • Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ε.Ο.Π. για την ποδηλασία δρόμου και τους ειδικούς της Π.Ε.Π.Α. Η προβλεπόμενη ποδηλατική ενδυμασία (κράνος, ειδικά ποδηλατικά παπούτσια ή καλουπιέ κ.λ.π.) είναι απαραίτητη για τη συμμετοχή σας. • Όλοι οι αγωνιζόμενοι οφείλουν να κινούνται στο δρόμο σύμφωνα με τον Κ.Ο.Κ. • Οι ποδηλάτες που δεν είναι μέλη της Π.Ε.Π.Α. υποχρεούνται να επιστρέψουν τους αριθμούς συμμετοχής τους στην Γραμματεία.• Η Γραμματεία θα παρακρατεί τα δελτία των συμμετεχόντων μη μελών μέχρι την λήξη του αγώνα, όποτε και θα επιστραφούν στους αγωνιζόμενους ή στους εκπροσώπους των ομάδων με ταυτόχρονη επιστροφή των αριθμών αγώνα, όλων των αθλητών της ομάδας.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ / ΑΠΟΝΟΜΕΣ: Οι απονομές θα γίνουν αμέσως μετά τον τερματισμό του αγώνα. Όλοι οι ποδηλάτες θα προσέρχονται στις απονομές υποχρεωτικά με την αγωνιστική τους ενδυμασία. Συγκεκριμένα: 1 ος : Κύπελλο – χρυσό μετάλλιο – δίπλωμα 2 ος : Αργυρό μετάλλιο – δίπλωμα 3 ος: Χάλκινο μετάλλιο – δίπλωμα 4 ος, 5ος, 6ος, αναμνηστικό δίπλωμα

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ: • H απόρριψη αθλητή από τον τεχνικό έλεγχο λόγω σοβαρών ελλείψεων ή και παρατυπιών, αυτόματα λογίζεται ως ποινή αποκλεισμού όπως αν είχε λάβει μέρος στον αγώνα. • Οι αθλητές/τριες συμμετέχουν στους αγώνες με δική τους ευθύνη και ο διοργανωτής δεν έχει καμία υποχρέωση για κάθε ενδεχόμενο ατύχημα ως και φθορά ή απώλεια αγωνιστικού υλικού, ενδυμάτων κλπ. • Δίνετε την συγκατάθεση σας να λάβετε ιατρική και φαρμακευτική αγωγή σε περίπτωση τραυματισμού, ατυχήματος ή ασθένειας κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. • Επιτρέπετε να χρησιμοποιηθούν φωτογραφίες και βίντεο που θα ληφθούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και συναφών δραστηριοτήτων για κάθε νόμιμη χρήση από τους διοργανωτές και τους χορηγούς. • Οι διοργανωτές έχουν το δικαίωμα να συμπτύξουν/αναπτύξουν κατηγορίες και να τροποποιήσουν το πρόγραμμα των αγώνων και τη διαδρομή σε περίπτωση που για λόγους ανωτέρας βίας δεν είναι δυνατή και ασφαλής η πρόσβαση για τους αγωνιζόμενους σε όλα τα σημεία της διαδρομής. • Κανένας αθλητής δεν έχει δικαίωμα να εκφράσει παράπονα ή ενστάσεις ή να παρακωλύσει με οποιονδήποτε τρόπο το έργο της αγωνόδικου επιτροπής. Ενστάσεις μπορούν να υποβληθούν εγγράφως και να δοθούν στον αλυτάρχη του αγώνα αμέσως μετά το πέρας της εκδήλωσης. • Η καθαριότητα των χώρων που περνάμε και μας φιλοξενούν είναι υποχρέωση και ευθύνη όλων μας. Διατηρήστε τους χώρους καθαρούς. Η ρύπανση των χώρων μπορεί να επιφέρει από την αγωνόδικο επιτροπή ποινή αποκλεισμού. • Υπενθυμίζεται ότι η χρήση κράνους είναι υποχρεωτική, όπως και στις επίσημες προπονήσεις (π.χ. ζέσταμα ή αναγνώριση διαδρομής πριν και μετά τον αγώνα).

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ: • Για ότι δεν προβλέπεται από την προκήρυξη αποφασίζεται επιτόπου από την Αγωνόδικο Επιτροπή. Αρμόδιοι για την κατάρτιση και επισημοποίηση του προγράμματος του αγώνα καθώς και για ότι δεν προβλέπει η παρούσα προκήρυξη, είναι ο εκπρόσωπος της Τεχνικής Επιτροπής και ο Αλυτάρχης του αγώνα.

ΑΘΛΟΘΕΤΗΣ: Τσιπίδης Χρήστος ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: Περιοδικό “MBike

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

  • Δεν βρέθηκαν σχετικά άρθρα

Τα σχόλια σας

comments

Leave a Comment


9 − 4 =

Email
Print
WP Socializer Aakash Web