Αθλος Μπέλες 2015

mountain bike, kalamata, taugetos, dimitrakopoulos, ποδηλασια

Η ΕΠΟΜΕΑ και Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ διοργανώνουν το Αθλος Μπέλες 2015 κατηγορίας Open Παίδων ,Εφήβων, Νεανίδων, Παμαίδων και Μίνι. Ημερομηνία Κυριακή 18 Οκτωβρίου ώρα εκκίνησης 11.30 στην Βυρώνεια .

O αγώνας είναι pointtoPoint σε κυκλική διαδρομή 25 χιλιομέτρων

Κατηγορία Παίδων και Παμπαίδων 1 στροφή

Κατηγορίας Εφήβων 2 στροφές

Κατηγορίες Μίνι Μικρά και Μεγάλα 1 στροφή 10 χιλιόμετρων

Κατηγορίες Open

Επιλογή

1 στροφή (25 χιλιόμετρα) κατηγορία fun

2 στροφές ( 50 χιλιόμετρα) Άθλος Μπέλες

Η διαδρομή του αγώνα https://www.google.com/maps/d/viewer?hl=el&authuser=0&mid=z-ilW0lIQpaQ.kxpSBzauBbo0

Στην κατηγορία με δελτία Κάθε ομάδα έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα με ποδηλάτες της κατηγορίας της προκήρυξης κάθε αγώνα με ευθύνη και δήλωση συμμετοχής του Σωματείου τους. Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες έχουν όλα τα Σωματεία που ανήκουν στη δύναμη της Ε.Ο.Π. με απεριόριστο αριθμό αθλητών και δύο συνοδούς. Τα δελτία των αθλητών πρέπει να είναι θεωρημένα από την Ε.Ο.Π. για το 2015.

Οι ομάδες οφείλουν να καταθέσουν στην Οργανωτική Επιτροπή την έγγραφη δήλωση συμμετοχής των ποδηλατιστών και συνοδών στο FAX 2310706130 ή στο e mail info@podilatis.gr . Η δήλωση συμμετοχής πρέπει απαραίτητα να περιλαμβάνει τα στοιχεία και την ιδιότητα των μελών κάθε αποστολής (όνομα, επώνυμο, ηλικία, αρχηγός, προπονητής, αθλητής κλπ). Οποιοδήποτε άλλο άτομο, που δεν αναφέρεται στη δήλωση συμμετοχής δεν έχει δικαίωμα εκπροσώπησης της ομάδας.

Στην OPEN κατηγορία οι αθλητές πρέπει να στείλουν δήλωση συμμετοχής racesystem.gr Οι αθλητές της κατηγορίας καταβάλουν στην γραμματεία παράβολο συμμετοχής 10€ Το οποίο θα διατεθεί για ενίσχυση της ΕΠΟΜΕΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ:ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΚΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ .

Πρόγραμμα

10.00- 11.00 Υπογραφές παραλαβή αριθμών και τσιπ

11.30 εκκίνησεις Άθλος Μπέλες pointtopoint

11.45 εκκίνηση Κατηγορία Μίνι

ΑΡΘΡΟ 1: Οι μετέχοντες στον αγώνα (αθλητές-συνοδοί) αποδέχονται με τη συμμετοχή τους στον αγώνα τον παρόντα κανονισμό και είναι υποχρεωμένοι να τον τηρήσουν. Όλοι οι συμμετέχοντες παίρνουν μέρος με δική τους ευθύνη ή υποχρέωση για οποιοδήποτε ατύχημα ή φθορά, ή απώλεια, ή καταστροφή αγωνιστικού υλικού, ρούχων, ποδηλάτων κλπ.

ΑΡΘΡΟ 2: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη και τους βασικούς κανονισμούς της Ε.Ο.Π. αποφασίζει επί τόπου τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησης των αγώνων. Για κάθε αγώνα θα επισυνάπτεται στην παρούσα η ειδική προκήρυξη με τις λεπτομέρειες του κάθε αγώνα.

ΑΡΘΡΟ 3: Οι ποδηλάτες είναι υποχρεωμένοι να:

1. παρευρίσκονται στην αφετηρία των αγώνων 45΄ λεπτά προ της εκκίνησης.

2. υπογράφουν στον κατάλογο των ποδηλατιστών κατά την κλήση του αφέτη 30 λεπτά το αργότερο πριν την αναχώρηση κάθε αγώνα.

3. φέρουν κατά τη διάρκεια του αγώνα προστατευτική κάσκα.

4. συμπεριφέρνονται στον αγώνα προς τους άλλους ποδηλάτες, την αγωνόδικο επιτροπή και τους συνοδούς σύμφωνα με το αθλητικό πνεύμα.

5. φέρουν υποχρεωτικά αριθμούς αναγνώρισης, που θα τους δοθούν από τον οργανωτή. Οι διαστάσεις και η παρουσίαση του αριθμού δεν δέχονται μεταβολές.

6. οι τρεις (3) πρώτοι ποδηλάτες είναι υποχρεωμένοι να παρουσιαστούν στο βάθρο για την ανάδειξη των νικητών.

ΑΡΘΡΟ 4: Έπαθλα Βραβεύσεις

1ος Κυπέλλου Κύπελλο – Χρυσό Μετάλλιο – Δίπλωμα

2ος » Αργυρό » »

3ος » Χάλκινο » »

Θα υπάρξουν και οικονομικά έπαθλα που θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες


Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

  • Δεν βρέθηκαν σχετικά άρθρα

Τα σχόλια σας

comments

Leave a Comment


+ 8 = 10

Email
Print
WP Socializer Aakash Web