Α.Ο. Κύδων – Διασυλλογικός Αγώνας ΜΤΒ Πίστα Παρκ

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η
ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΙΣΤΑ ΠΑΡΚ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ (ΜΤΒ)

Ο Αθλητικός Όμιλος ΚΥΔΩΝ Χανίων διοργανώνει διασυλλογικό αγώνα Μ.Τ.Β. στην περιοχή Βαρυπέτρου Χανίων στην Πίστα Καρτ το Σάββατο 7/2/2015 και ώρα 14:00μ.μ. στις κατηγορίες Παμπαίδων, Πανκορασίδων, Παίδων, Κορασίδων, Εφήβων, Ανδρών, Μάστερ, Όπεν.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ
ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ-ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΕΣ, ΠΑΙΔΕΣ-ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ με χρονική διάρκεια 45 min
ΑΝΔΡΕΣ-ΕΦΗΒΟΙ, ΜΑΣΤΕΡ-ΟΠΕΝ με χρονική διάρκεια, 1h.15-1h. 30 min

1. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να έχουν κατατεθεί στα γραφεία του ομίλου έως τις 5/2/2015 και ώρα 13.00 ή στο φαξ: 2821098887 και στο e-mail : fraantpod@gmail.com

2. ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Στους αγώνες κάθε σωματείο έχει δικαίωμα να συμμετάσχει με απεριόριστο αριθμό αθλητών – τριών.
Στον αγώνα ανεξαρτήτων μπορούν να λάβουν μέρος έφηβοι – άνδρες – μάστερ αλλά και ανεξάρτητοι ποδηλάτες μη ενταγμένοι στην δύναμη της ΕΟΠ αφού προσκομίσουν ιατρική βεβαίωση και υπογράψουν υπεύθυνη δήλωση ότι είναι σε θέση να αγωνιστούν.
Οι αθλητές – τριες συμμετέχουν στους αγώνες με δική τους ευθύνη, ο Α.Ο. ΚΥΔΩΝ δεν φέρει καμία ευθύνη για κάθε ενδεχόμενο ατύχημα, ως και φθορά ή απώλεια αγωνιστικού υλικού, ενδυμάτων κλπ.

3. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ: Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π.

4. ΕΠΑΘΛΑ: Στους νικητές θα απονεμηθούν κύπελλα, μετάλλια και διπλώματα. Στον αγώνα ανεξαρτήτων θα γίνει κοινή – μία βράβευση.
Στις κατηγορίες Μάστερ και οπεν θα δημιουργηθεί από τη σειρά των 3 αγώνων ΜΤΒ που διοργανώνει ο Α.Ο ΚΥΔΩΝ, γενική κοινή κατάταξη και οι 3 πρώτοι νικητές θα λάβουν τα παρακάτω έπαθλα.

1ος νικητής: 100 €
2ος νικητής 1 ζεύγος εξωτερικά φουσκωτά λάστιχα
3ος νικητής 1 πλήρες service ποδηλάτου ΜΤΒ αξίας 50 €

5. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο Α.Ο. ΚΥΔΩΝ δεν θα καλύψει καμία δαπάνη για την συμμετοχή των αθλητών – τριών και των ομάδων στους αγώνες. Οι αθλητές των κατηγοριών μάστερ και ανεξάρτητοι για να συμμετάσχουν πρέπει να καταβάλουν 4 ευρώ, εφόσον εγγραφούν μέχρι 1 ημέρα πριν τους αγώνες και 6 ευρώ εάν εγγραφούν μέχρι 30’ πριν την έναρξη των αγώνων.

6. ΙΑΤΡΟΣ ΑΓΩΝΩΝ: Φραγκιουδάκης Γιώργος

7. ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΑ ΘΕΜΑΤΑ: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη, θα αποφασίζει επί τόπου, τελεσίδικα, η αγωνόδικος Επιτροπή.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

Τα σχόλια σας

comments

Leave a Comment


9 − = 5

Email
Print
WP Socializer Aakash Web