Ανάβαση Χορτιάτη Ατομική Χρονομέτρηση

ΚΑΡΑΠΑΤΕΙΑ 2015
ΑΝΑΒΑΣΗ ΧΟΡΤΙΑΤΗ ΑΤΟΜΙΚΗ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ
Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η

ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

O Bυζαντινός Αθλητικός Όμιλος διοργανώνει τα Καραπάτεια 2015   κατηγορίας  Open (18+ 40+) , Παίδων ,Εφήβων, Νεανίδων. Ημερομηνία Σάββατο 24  Οκτωβρίου   ώρα εκκίνησης  16.00.

O αγώνας είναι ατομική χρονομέτρηση 4200 μέτρων με εκκίνηση Την πλατεία πλατεία Χορτιάτη και τερματισμό τις κεραίες

Η διαδρομή του αγώνα http://ridewithgps.com/routes/10604126

Στην κατηγορία με δελτία Κάθε ομάδα έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα με ποδηλάτες της κατηγορίας της προκήρυξης κάθε αγώνα με ευθύνη και δήλωση συμμετοχής του Σωματείου τους. Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες έχουν όλα τα Σωματεία που ανήκουν στη δύναμη της Ε.Ο.Π. με απεριόριστο αριθμό αθλητών και δύο συνοδούς. Τα δελτία των αθλητών πρέπει να είναι θεωρημένα από την Ε.Ο.Π. για το 2015.

Πρόγραμμα

14.00- 15.00 Υπογραφές   παραλαβή αριθμών και τσιπ

16.00 εκκίνησεις

19.30 Απονομές 

ΑΡΘΡΟ 1: Οι μετέχοντες στον αγώνα (αθλητές-συνοδοί) αποδέχονται με τη συμμετοχή τους στον αγώνα τον παρόντα κανονισμό και είναι υποχρεωμένοι να τον τηρήσουν. Όλοι οι συμμετέχοντες παίρνουν μέρος με δική τους ευθύνη ή υποχρέωση για οποιοδήποτε ατύχημα ή φθορά, ή απώλεια, ή καταστροφή αγωνιστικού υλικού, ρούχων, ποδηλάτων κλπ.

ΑΡΘΡΟ 2: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη   και τους βασικούς κανονισμούς της Ε.Ο.Π. αποφασίζει επί τόπου τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησης των αγώνων. Για κάθε αγώνα θα επισυνάπτεται στην παρούσα η ειδική προκήρυξη με τις λεπτομέρειες του κάθε αγώνα .

ΑΡΘΡΟ 3: Οι Αθλητές είναι υποχρεωμένοι να:

1. παρευρίσκονται στην αφετηρία των αγώνων 45΄ λεπτά προ της εκκίνησης.

2. υπογράφουν στον κατάλογο των ποδηλατιστών κατά την κλήση του αφέτη 30 λεπτά το αργότερο πριν την αναχώρηση κάθε αγώνα..

3. συμπεριφέρνονται στον αγώνα προς τους άλλους ποδηλάτες, την αγωνόδικο επιτροπή και τους συνοδούς σύμφωνα με το αθλητικό πνεύμα.

4. φέρουν υποχρεωτικά αριθμούς αναγνώρισης, που θα τους δοθούν από τον οργανωτή. Οι διαστάσεις και η παρουσίαση του αριθμού δεν δέχονται μεταβολές.

5. οι τρεις (3) πρώτοι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να παρουσιαστούν στο βάθρο για την ανάδειξη των νικητών.

Οι ομάδες οφείλουν να καταθέσουν στην Οργανωτική Επιτροπή την έγγραφη δήλωση συμμετοχής των ποδηλατιστών και συνοδών στο FAX   2311821205   ή  στο e mail info@podilatis.gr .  Η δήλωση συμμετοχής πρέπει απαραίτητα να περιλαμβάνει τα στοιχεία και την ιδιότητα των μελών κάθε αποστολής (όνομα, επώνυμο, ηλικία, αρχηγός, προπονητής, αθλητής κλπ). Οποιοδήποτε άλλο άτομο, που δεν αναφέρεται στη δήλωση συμμετοχής δεν έχει δικαίωμα εκπροσώπησης της ομάδας.

Στην OPEN κατηγορία οι αθλητές πρέπει να στείλουν δήλωση συμμετοχής racesystem.gr    Οι αθλητές της κατηγορίας καταβάλουν στην γραμματεία παράβολο συμμετοχής 10€

ΠΡΟΣΟΧΗ:ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΚΤΕΣ ΜΕΧΡΙ  ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ.

ΑΡΘΡΟ 4: Έπαθλα Βραβεύσεις

1ος    Κύπελλο – Χρυσό Μετάλλιο

2ος                     Αργυρό     »

3ος                    Χάλκινο     »

ΕΠΑΘΛΑ ΟΠΕΝ

Πρώτος Γενικής -   150€

Δεύτερος Γενικής – 100€

Τρίτος Γενικής      -   50€


Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

  • Δεν βρέθηκαν σχετικά άρθρα

Τα σχόλια σας

comments

Leave a Comment


8 − = 4

Email
Print
WP Socializer Aakash Web