Αγκουσελιανά 2015 – 3ος Αγώνας Πρωταθλήματος ΜΤΒ Δυτικής Κρήτης

Η CHANIA CYCLING RACES σε συνεργασία με τον Π.Ο.Χ. ΤΑΛΩΣ ANEKLINES και με τη συνδρομή του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγκουσελιανών – Παλαιολούτρων “Η Καμάρα” διοργανώνει τον 3ο αγώνα του Πρωταθλήματος ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ Δυτικής Κρήτης με την επωνυμία «ΑΓΚΟΥΣΕΛΙΑΝΑ 2015» την Κυριακή 1/3/2015 στην περιοχή Αγκουσελιανά Ρεθύμνου ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ: Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π.

ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ: Οι ειδικοί κανονισμοί του πρωταθλήματος βρίσκονται αναρτημένοι στην σελίδα της διοργάνωσηςhttps://www.facebook.com/chaniacyclingraces

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ: Εκκίνηση από το χωριό Αγκουσελιανά στις 12:00 (κλείσιμο γραμματείας στις 11:45 μμ)

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Στους αγώνες δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι είναι άνω των 17 χρονών , δηλαδή γεννηθέντες από το 1998 και παλαιότερα ενώ όριο ηλικίας προς τα πάνω δεν υπάρχει (δεν χρειάζεται κανένα αθλητικό δελτίο ούτε είναι απαραίτητο να ανήκουν σε κάποιο σωματείο.). Για τους ανήλικους ποδηλάτες χρειάζεται υπογραφή κηδεμόνα.

Το κόστος συμμετοχής ορίζεται στο ποσό των 5 ευρώ.

Κάθε αγωνιζόμενος μετέχει με δικιά του ευθύνη, είναι υποχρεωμένος να τηρεί τον Κ.Ο.Κ. και να φοράει κράνος.

Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν φθορά αθλητικού εξοπλισμού ή ατυχήματος κλπ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δηλώσεις συμμέτοχής έως ½ ώρα πριν την εκκίνηση του αγώνα.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ: Στον 1ο, 2ο και 3ο νικητή κάθε κατηγορίας που συμπληρώνεται (τουλάχιστον 3 συμμετοχές ) θα απονεμηθούν μετάλλιο και δίπλωμα, στον 4ο, 5ο και 6ο δίπλωμα. Όταν μια κατηγορία δεν συμπληρώνεται θα συμπτύσσεται με την αμέσως μικρότερη ηλικιακά.

Κατηγορίες
Ανδρών 17-29, 30-39, 40-49, 50 και άνω , Γυναικών 17 και άνω ,Σούπερ γενική ανδρών (σύμφωνα με τον ειδικό τύπο )

ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ: Εθελοντές Σαμαρείτες η Ιδιώτης Ιατρός που θα οριστεί με ευθύνη του διοργανωτή, κάλυψη από ασθενοφόρο σε ετοιμότητα από τον Τομέα ΕΚΑΒ/Γενικό Νοσοκομείο.

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ: Οι διοργανωτές έχουν το δικαίωμα να τροποποιήσουν το πρόγραμμα των αγώνων, σε περίπτωση που για λόγους ανωτέρας βίας δεν είναι δυνατή η τήρηση αυτού, καθώς και τους όρους της παρούσας προκήρυξης.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

  • Δεν βρέθηκαν σχετικά άρθρα

Τα σχόλια σας

comments

Leave a Comment


− 5 = 0

Email
Print
WP Socializer Aakash Web