2ος Γύρος Αρφαρά-Πήδημα

Δείτε ΕΔΩ συγκεντρωτικά τις προκηρύξεις και τα αποτελέσματα του 2015

Ο Σ.Π.Ο.Κ. ΕΥΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ συνδιοργανώνει με τον ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟ-ΓΟ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΦΑΡΩΝ Καλαμάτας, σε συνεργασία με το Δήμο Καλαμάτας, την Κυριακή 1/3/2015 και ώρα 09:30πμ, ποδηλατικό αγώνα αντοχής δρόμου με την επωνυμία «2ος ΓΥΡΟΣ ΑΡΦΑΡΑ-ΠΗΔΗΜΑ», στις εξής κατηγορίες: Παμπαίδων-Παίδων-Εφήβων-Γυναικών-Ανδρών-Νέων-Μάστερς.

Σημείο εκκίνησης και τερματισμού είναι η πλατεία των Αρφαρών με διαδρομή δε-ξιόστροφη προς Πήδημα-Αριοχώρι-Άγιο Κωνσταντίνο-Αρφαρά.

Ώρες εκκίνησης και χιλιομετρικές αποστάσεις
-Παμπαίδες: 09:30πμ και απόσταση 20χλμ (10×2 στροφές)
-Παίδες-Μάστερς-Γυναίκες 10:30πμ και απόσταση 60χλμ (10×6 στροφές)
-Ανδρών-Νέων-Εφήβων 10:25πμ και απόσταση 100χλμ (10×10 στροφές)
Οι ώρες εκκίνησης μπορεί ν’ αλλαχθούν ανάλογα με την προσέλευση των αθλη-τών/αθλητριών

Γραμματεία-Τεχνικό Συνέδριο
Η Γραμματεία θα είναι ανοιχτή από τις 08:30πμ για την παράδοση των δελτίων και την παραλαβή των αριθμών του αγώνα.
Το Τεχνικό Συνέδριο θα γίνει στο σημείο της εκκίνησης στις 09:00πμ.

Βραβεύσεις
Στους 6 πρώτους κάθε κατηγορίας μετάλλιο-δίπλωμα και στον 1ο κύπελλο

Χρηματικά Έπαθλα
Ο διοργανωτής έχει και χρηματικό έπαθλο στις κατηγορίες Ανδρών-Νέων-Μάστερς (Α΄, Β΄, Γ΄) ως εξής:
-Ανδρών-Νέων κοινή κατηγορία: 1ος 50€, 2ος 30€ και 3ος 20€
-Επίσης 50€ στον 1ο για το ενδιάμεσο σπρίντ ανάβασης που θα γίνει στον 8ο γύρο.
-Μάστερς (Α΄, Β΄, Γ΄) ξεχωριστά ανά κατηγορία: 1ος 30€, 2ος 20€ και 3ος 10€, καθώς και 20€ στον πρώτο της γενικής μάστερς συνολικά

Απονομές
Απονομές θα γίνουν στην κεντρική πλατεία των Αρφαρών, πλησίον της εκκίνησης-τερματισμού, τα χρηματικά έπαθλα θα δοθούν μετά τις απονομές.

Αντίτιμο: 5€ για τους αθλητές/τριες που ανήκουν στις κατηγορίες Ανδρών-Νέων-Μάστερς. Κάθε αθλητής θα παραλάβει απόδειξη για το αντίτιμο που θα καταβάλλει. Οι κατηγορίες Παμπαίδες-Παίδες-Έφηβοι-Γυναίκες ΔΕΝ θα πληρώσουν το αντίτιμο της συμμετοχής.

Δηλώσεις συμμετοχής: Θα γίνουν δεκτές ως την Πέμπτη 26/2/2015 και ώρα 21:00 στο email efklis1894@gmail.com ή στο τηλ/φαξ 2721090627 (Ελένη Οικονομοπού-λου) και κιν. 6932204166 (Πάνος Βεργετόπουλος).

Κανονισμοί-Λεπτομέρειες: Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους κανονισ-μούς της ΕΟΠ και ειδικότερα με αυτούς που αφορούν την ποδηλασία δρόμου.

Όροι συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές/τριες που ανήκουν στην δύναμη της ΕΟΠ και έχουν δελτία θεωρημένα για το 2015. Κάθε ομάδα έχει δι-καίωμα συμμετοχής με απεριόριστο αριθμό αθλητών/τριών.
Αθλητική περιβολή: Οι αθλητές υποχρεούνται να έχουν την ανάλογη αθλητική περι-βολή, που ορίζουν οι κανονισμοί της UCI-ΕΟΠ (φανέλες, παπούτσια, κράνος κλπ).

Τροφοδοσία-Υδροδοσία και παροχή τεχνικής βοήθειας: Θα γίνεται μόνο στον προκαθορισμένο χώρο, από τους συνοδούς/μηχανικούς της κάθε ομάδας. Το σημείο ορίζεται 100μ πριν τη γραμμή τερματισμού.

Ιατρική υποστήριξη: Η διοργάνωση θα έχει ιατρική υποστήριξη από γιατρό και παρουσία των Εθελοντών Σαμαρειτών του ΕΕΣ Καλαμάτας.

Ρυθμίσεις απρόβλεπτων θεμάτων: Για ό,τι δεν προβλέπεται στην προκήρυξη των αγώνων και τους βασικούς κανονισμούς της Ε.Ο.Π., αποφασίζει επιτόπου και τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή.

Ο Σ.Π.Ο.Κ. ΕΥΚΛΗΣ δεν φέρει καμιά ευθύνη για τυχόν ατύχημα ή φθορά-απώλεια αγωνιστικού υλικού, οποιουδήποτε συμμετέχει στον αγώνα με οποιαδήποτε ιδιότητα.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

  • Δεν βρέθηκαν σχετικά άρθρα

Τα σχόλια σας

comments

Leave a Comment


8 − = 4

Email
Print
WP Socializer Aakash Web