1ο Κύπελλο Ανάβασης – Όλυμπος – 1η Ανάβαση Καλλιπεύκης

Ο Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος Πηνειός, διοργανώνει 3 Κύπελλα Ανάβασης Δρόμου στα μεγαλύτερα βουνά της Ελλάδας:

Το «1ο Κύπελλο Ανάβασης -Όλυμπος- 1η Ανάβαση Καλλιπεύκης » στις 23-8, με εκκίνηση από τους Γόννους Λάρισας τερματισμό στην Καλλιπεύκη.

Το «2ο Κύπελλο Ανάβασης – Καϊμάκτσαλαν- 2η Ανάβαση» στις 13-9, με εκκίνηση από την Έδεσσα και τερματισμό στο Καϊμάκτσαλαν Χιονοδρομικό Κέντρο.

Το «3ο Κύπελλο Ανάβασης -Κίσσαβος-23η Ανάβαση Ανατολής» στις 27-9, με εκκίνηση από το χωριό Δήμητρα, τερματισμός το χωριό Ανατολή.

Oι αγώνες είναι ενταγμένοι στο καλεντάρι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας.

Το «1ο Κύπελλο Ανάβασης -Όλυμπος- 1η Ανάβαση Καλλιπεύκης» είναι αγώνας 22,6 χιλιομέτρων και θα διεξαχθεί στους Γόννους Λάρισας. Συγκεκριμένα:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: Παίδων , Εφήβων, Ανδρών, Γυναικών,

OPEN έως 29, 30+,40+,50+.

Παρατήρηση: Όσον αφορά την κατηγορία Εφήβων σας ενημερώνουμε ότι εάν οι συμμετοχές των Εφήβων είναι λιγότερες από 10 θα υπάρξει κοινή βράβευση και φύλλο αγώνα με τους Άνδρες. Στις υπόλοιπες κατηγορίες των ΟΠΕΝ αν οι συμμετοχές είναι λιγότερες από 6, θα υπάρχει επίσης συγχώνευση κατηγοριών.

ΠΟΛΗ: Γόννοι Λάρισας (Εκκίνηση στο χωριό Γόννοι).

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Κυριακή 23/8/2014 και ώρα 10:30

ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Ανάβαση 22,6 χλμ., προεκκίνηση Γόννοι –>Μακρυχώρι –> Γόννοι- Εκκίνηση εν κινήσει-> Τερματισμός στο χωριό Καλλιπεύκη.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Κάθε σύλλογος έχει δικαίωμα να συμμετάσχει με απεριόριστο αριθμό αθλητών που ανήκουν στην Ε.Ο.Π και οι ΟΠΕΝ αθλητές με υπεύθυνη δήλωση ότι είναι υγιείς. Οι αθλητές συμμετέχουν στους αγώνες με δική τους ευθύνη. Οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Η διοργανώτρια ομάδα ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιοδήποτε ατύχημα, απώλεια ή καταστροφή υλικού οποιουδήποτε συμμετέχει στον αγώνα, με οποιαδήποτε ιδιότητα.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να έχουν κατατεθεί μέχρι τις 21/8 ώρα 14:00μμ. Στη Γραμματεία έως 1 ώρα πριν την εκκίνηση του αγώνα, μπορούν να προσέλθουν μόνο οι ΟΠΕΝ αθλητές με συμπληρωμένη τη δήλωση συμμετοχής. Οι δηλώσεις των σωματείων θα αποστέλλονται με mail: info@podilatikospineios.gr ,info@dalavikasbikes.gr και με fax: 2410552815 υπόψη Κου Δαλαβίκα Κώστα. Περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα βρείτε στο site: www.podilatikospineios.gr

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΔΕΛΤΙΩΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΩΝ: Στην Γραμματεία από 9:00 π.μ. έως 10:00π.μ.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Θα διεξαχθεί στις 10:15 στο χώρο της εκκίνησης.

ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ: Θα υπάρχει σταθμός ανεφοδιασμού για υδροδοσία των αθλητών, στα μισά χιλιόμετρα της διαδρομής.

ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ: Θα υπάρχει γιατρός στον χώρο του αγώνα.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ: Οι αθλητές Άνδρες Γυναίκες και ΟΠΕΝ για την συμμετοχή τους στον αγώνα θα συνεισφέρουν το ποσό των 10€. Η κατάθεση του ποσού θα γίνει στην γραμματεία του αγώνα, τουλάχιστον μία ώρα πριν την εκκίνηση.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΑ: Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π.

ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΑ ΘΕΜΑΤΑ: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται από την προκήρυξη, θα αποφασίζει επί τόπου η αγωνόδικος επιτροπή. Η επιτροπή έχει το δικαίωμα τροποποίησης του προγράμματος, των ημερομηνιών των αγώνων, καθώς επίσης και των τεχνικών όρων της προκήρυξης.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ: Κυπελλούχοι των αναβάσεων θα χαρακτηριστούν οι τρεις πρώτοι αθλητές της γενικής κατάταξης των τριών αγώνων, βάσει χρόνου και θα απονεμηθούν κύπελλα. Στην κατηγορία παίδων κυπελλούχοι των αναβάσεων θα χαρακτηριστούν οι τρεις πρώτοι αθλητές της γενικής κατάταξης στους δύο εκ των τριών αγώνων (Ανάβαση Καλλιπεύκης και Ανάβαση Ανατολής), βάσει χρόνου και θα απονεμηθούν κύπελλα.

Στον αγώνα οι έξι νικητές θα βραβευτούν ως εξής : ο πρώτος θα πάρει μετάλλιο – δίπλωμα, ο δεύτερος και τρίτος μετάλλιο δίπλωμα, ο 4ος, 5ος,6ος δίπλωμα, εφόσον συμπληρωθούν οι κατηγορίες, διαφορετικά θα γίνει σύμπτυξη κατηγοριών αναλόγως. Απαραίτητη η παρουσία των νικητών στις απονομές

Θα απονεμηθούν δώρα από τους χορηγούς με κλήρωση σε όλους τους αθλητές.

Για όλους τους αθλητές του αγώνα το κατάστημα «Δαλαβίκαςbikes» προσφέρει τις ακόλουθες εκπτώσεις:

 • -10% ΣΤΑΠΟΔΗΛΑΤΑ BIANCHI, CANNONDALE, FOCUS,

EDDY MERCKX, WILIER,CUBE.

 • -20% ΣΤΟΝ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΡΟΥΧΙΣΜΟ.
 • - 15% ΣΤΑ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΑ ΓΥΑΛΙΑ
 • -10-15% ΣΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ, ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ.
 • H εταιρεία ENDURA προσφέρει 5 δωροεπιταγές αξίας 35 ευρώ έκαστη, για κλήρωση σε όλους τους αθλητές.
 • Η εταιρεία KCPGroup προσφέρει δώρα των Zefal και Uvex στους νικητές και για κλήρωση σε όλους τους αθλητές.

Μετά το τέλος του αγώνα, θα παρατεθεί γεύμα στους αθλητές.

Παρατήρηση : Για τους αθλητές που θα συμμετάσχουν και θα τερματίσουν υπάρχει η δυνατότητα εκτύπωσης διπλώματος από το sitewww.podilatikospineios.gr του Συλλόγου μας αν το επιθυμούν.

Πληροφορίες: Οι Γόννοι απέχουν από τη Λάρισα 29 χλμ.

Τηλέφωνα διοργάνωσης: 6944226876 και 2410552815 Διευθυντής του αγώνα Δαλαβίκας Κων/νος. Περισσότερες πληροφορίες βρείτε στο www.podilatikospineios.gr


Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

 • Facebook
 • Twitter
 • Delicious
 • Digg
 • StumbleUpon
 • Add to favorites
 • Email
 • RSS

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

 • Δεν βρέθηκαν σχετικά άρθρα

Τα σχόλια σας

comments

Leave a Comment


− 1 = 4

Email
Print
WP Socializer Aakash Web