1η Ανάβαση Μεγαλοβρύσου

Ο Ποδηλατικός Γυμναστικός Σύλλογος Λάρισας σε συνεργασία με το Δήμο Αγιάς και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μεγαλοβρύσου διοργανώνει διασυλλογικό Αγώνα Δρόμου «1η Ανάβαση Μεγαλοβρύσου» ο οποίος είναι ενταγμένος στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΟΠ για το 2015 για τις κατηγορίες ΟΠΕΝ – ΜΑΣΤΕΡ – Ανδρών – Εφήβων – Παίδων – Γυναικών – Νεανίδων – Κορασίδων – Πανκορασίδων – Παμπαίδων – Μίνι Μικρά – Μίνι Μεγάλα.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 10 Οκτωβρίου 2015, ημέρα Σάββατο και ώρα 14:30.

ΤΟΠΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ – ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ: Πλατεία Αγιάς

ΔΙΑΔΡΟΜΗ:
Μίνι Μικρά – Μεγάλα: 1500μ.

Παμπαίδες – Κορασίδες – Πανκορασίδες: 6100μ

Γυναίκες – Νεανίδες – Παίδες: 6100μ

Master – Άνδρες – Έφηβοι: 6100μ

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: 14:30 Μίνι Μικρά – Μίνι Μεγάλα

15:00 Παμπαίδες – Πανκορασίδες – Κορασίδες: ανά 1’ εκκίνηση
Παίδες – Γυναίκες – Νεανίδες: ανά 1’ εκκίνησηΆνδρες – Έφηβοι: ανά 1’ εκκίνηση

Μάστερ – Όπεν: ανά 1’ εκκίνηση

*Οι μάστερ θα βραβευθούν σε ξεχωριστά αλλά θα τρέξουν σε κοινή κατάταξη με τους open

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές – ποδηλάτες που ανήκουν στην Ε.Ο.Π. Ο διοργανωτής σύλλογος και οι συνδιοργανωτές δεν έχουν καμιά ευθύνη για τυχόν φθορά αθλητικού υλικού ή ατυχήματος.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Όσοι Σύλλογοι θέλουν οι αθλητές τους να συμμετέχουν στο συγκεκριμένο αγώνα, παρακαλούμε να δηλώσουν συμμετοχή αυστηρά μέχρι και την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 17:00 στο FAX του Ποδηλατικού Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας 2410283113 ή στο emailpgslarissas@gmail.com. Οποιαδήποτε δήλωση συμμετοχής ληφθεί πέραν της άνωθεν διορίας δε θα γίνει δεκτή. Οι λίστες για τους συμμετέχοντες θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015 το απόγευμα.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ: Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π. για τούς αγώνες Δρόμου (ατομική χρονομέτρηση).

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ: Παράβολο συμμετοχής 10€ για τις κατηγορίες Open και Master 1 ώρα πριν την εκκίνηση στη γραμματεία. Στους αθλητές των συγκεκριμένων κατηγοριών θα δοθεί μικρογεύμα.

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη του αγώνα αποφασίζει επιτόπου και τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή, η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίηση της. Σε περίπτωση μη συμπληρώσεως μιας κατηγορίας θα γίνει σύμπτυξη με άλλη κατηγορία σύμφωνα με τους κανονισμούς Ε.Ο.Π. και φυσικά τροποποίηση ώρας εκκίνησης.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ: Στον 1ο νικητή απονέμεται κύπελλο, χρυσό μετάλλιο και δίπλωμα, στον 2ο νικητή ασημένιο μετάλλιο, και δίπλωμα, στον 3ο χάλκινο μετάλλιο και δίπλωμα και στους 4ο, 5ο και 6ο δίπλωμα.


Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

  • Δεν βρέθηκαν σχετικά άρθρα

Τα σχόλια σας

comments

Leave a Comment


− 2 = 4

Email
Print
WP Socializer Aakash Web