1η Ανάβαση Μεγαλοβρύσου

Ο Ποδηλατικός Γυμναστικός Σύλλογος Λάρισας σε συνεργασία με το Δήμο Αγιάς και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μεγαλοβρύσου διοργανώνει διασυλλογικό Αγώνα Δρόμου «1η Ανάβαση Μεγαλοβρύσου» ο οποίος είναι ενταγμένος στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΟΠ για το 2015 για τις κατηγορίες ΟΠΕΝ – ΜΑΣΤΕΡ – Ανδρών – Εφήβων – Παίδων – Γυναικών – Νεανίδων – Κορασίδων – Πανκορασίδων – Παμπαίδων – Μίνι Μικρά – Μίνι Μεγάλα.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 10 Οκτωβρίου 2015, ημέρα Σάββατο και ώρα 14:30.

ΤΟΠΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ – ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ: Πλατεία Αγιάς

ΔΙΑΔΡΟΜΗ:
Μίνι Μικρά – Μεγάλα: 1500μ.

Παμπαίδες – Κορασίδες – Πανκορασίδες: 6100μ

Γυναίκες – Νεανίδες – Παίδες: 6100μ

Master – Άνδρες – Έφηβοι: 6100μ

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: 14:30 Μίνι Μικρά – Μίνι Μεγάλα

15:00 Παμπαίδες – Πανκορασίδες – Κορασίδες: ανά 1’ εκκίνηση
Παίδες – Γυναίκες – Νεανίδες: ανά 1’ εκκίνησηΆνδρες – Έφηβοι: ανά 1’ εκκίνηση

Μάστερ – Όπεν: ανά 1’ εκκίνηση

*Οι μάστερ θα βραβευθούν σε ξεχωριστά αλλά θα τρέξουν σε κοινή κατάταξη με τους open

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές – ποδηλάτες που ανήκουν στην Ε.Ο.Π. Ο διοργανωτής σύλλογος και οι συνδιοργανωτές δεν έχουν καμιά ευθύνη για τυχόν φθορά αθλητικού υλικού ή ατυχήματος.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Όσοι Σύλλογοι θέλουν οι αθλητές τους να συμμετέχουν στο συγκεκριμένο αγώνα, παρακαλούμε να δηλώσουν συμμετοχή αυστηρά μέχρι και την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 17:00 στο FAX του Ποδηλατικού Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας 2410283113 ή στο emailpgslarissas@gmail.com. Οποιαδήποτε δήλωση συμμετοχής ληφθεί πέραν της άνωθεν διορίας δε θα γίνει δεκτή. Οι λίστες για τους συμμετέχοντες θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015 το απόγευμα.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ: Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π. για τούς αγώνες Δρόμου (ατομική χρονομέτρηση).

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ: Παράβολο συμμετοχής 10€ για τις κατηγορίες Open και Master 1 ώρα πριν την εκκίνηση στη γραμματεία. Στους αθλητές των συγκεκριμένων κατηγοριών θα δοθεί μικρογεύμα.

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη του αγώνα αποφασίζει επιτόπου και τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή, η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίηση της. Σε περίπτωση μη συμπληρώσεως μιας κατηγορίας θα γίνει σύμπτυξη με άλλη κατηγορία σύμφωνα με τους κανονισμούς Ε.Ο.Π. και φυσικά τροποποίηση ώρας εκκίνησης.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ: Στον 1ο νικητή απονέμεται κύπελλο, χρυσό μετάλλιο και δίπλωμα, στον 2ο νικητή ασημένιο μετάλλιο, και δίπλωμα, στον 3ο χάλκινο μετάλλιο και δίπλωμα και στους 4ο, 5ο και 6ο δίπλωμα.