11η Ανάβαση Χορτιάτη

Η Π.Ε.Π.Α.ΜΑ.Θ στα πλαίσια διοργάνωσης τριών αγώνων αναβάσεων (1ος .Ανάβαση Λιβάδι 2ος Ανάβαση Ολύμπου. 3ος 11η Ανάβαση Χορτιάτηδιοργανώνει , τον 3ον αγώνα ΔΡΟΜΟΥ κυπέλου αναβάσεων με την επωνυμία 11η Ανάβαση Χορτιάτη.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

Κυριακή 11 Οκτώβριου 2015

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Εφήβων(αγόρια και κορίτσια) μέχρι 18 ετών, ΑΝΔΡΩΝ, ΓΥΝΑΙΚΩΝ, 30+, 40+, 50+ (αν συμπληρωθούν κατά κατηγορία μέχρι 6 αθλητές).

ΔΙΑΔΡΟΜΗ 32KM

Εκκίνηση: από την πλατεία (Δ.Ε.Θ.) ώρα 11:00

Διαδρομή: Τσιμισκή, – δεξιά προς Εθν. Αμύνης – Μ. Αλεξάνδρου – προς Φοίνικα – Λ. Γεωργικής Σχολής – στροφή προς Αερογέφυρα Θέρμης – Θέρμη – οδός προς Πανόραμα – Πανόραμα – Χορτιάτης – τερματισμός πάρκο κεραιών .

Mέχρι την έξοδο Θέρμης προς Πανόραμα οι ποδηλάτες θα κινούνται όλοι μαζί σε πομπή και το ελεύθερο θα δοθεί εν κινήσει μετά από την έξοδο Θέρμης προς Πανόραμα .

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα μέλη της Π..Ε.Π.Α.ΜΑ.Θ. και αθλητές ηλικίας άνω των 15 ετών με τη υποχρέωση να καταθέσουν στη γραμματεία ιατρική γνωμάτευση ή υπεύθυνη δήλωση του Νόμου 1050 ή δελτίο αθλητικού συλλόγου.  Η τιμή συμμετοχής είναι 10 € για όλους τους συμμετέχοντες. Οι διαγωνιζόμενοι κάτω των 18 ετών δεν πληρώνουν συμμετοχή.

Οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να καταθέσουν στη γραμματεία ιατρική γνωμάτευση ή υπεύθυνη δήλωση του Νόμου 1050 ή δελτίο αθλητικού συλλόγου, ότι είναι απόλυτα υγιείς. Επίσης θα συμπληρώσουν ειδική φόρμα με τα στοιχεία τους, υπογράφοντας ότι τρέχουν με δική τους ευθύνη.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΑ

Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π

ΠΡΟΣΟΧΗ

ΟΙ αθλητές σε όλη την διαδρομή του αγώνα θα πρέπει, και είναι υποχρεωμένοι, να κινούνται στο δεξιό μέρος του δρόμου και να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και να υπακούουν στις υποδείξεις των μότο κριτών και τροχαίας, για την ασφάλεια όλων….

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ

Για ότι δεν προβλέπεται στην προκήρυξη του αγώνα αποφασίζει επιτόπου η Αγωνόδικος Επιτροπή η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησης της.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Στον 1ον νικητή απονέμεται κύπελλο, χρυσό μετάλλιο και δίπλωμα

Στον 2ον νικητή απονέμεται αργυρό μετάλλιο και δίπλωμα

Στον 3ον νικητή απονέμεται χάλκινο μετάλλιο και δίπλωμα